• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. Zühtü Demir için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

buda onden görmemiştiniz snaırımm..oynama yokbayanssulusmile

Son düzenleme:
nehiyycim o grubu frapan acti bende suan 5 kisi var sizdede öyle olmasi lazim :teytey:
evet teknolog burun seni baya degistiriyo süper olcan valla sadece yandan tasarimindaki gibi olmasi lazim
bu arada sana özelden fotomu attim buraya eklemek istemedim:lepi:

sildim

Önden sorunlu bi burnun yok bana göre ama şunu biliorum ki ameliyattan sonra gözlerin güzelliği daha bi ortaya çıkıyo :) Yüz yapısıda.. ıki dr'a gittim ikiside yüz hatların güzel dedi ameliyat sonrası daha iyi olcağını söylediler inş. öle olurhihoyyyt

Son düzenleme:
teknolog bu arada hakkaten dudaklarin küffteee anacuummm küfte küfteee ay masallah

Önden sorunlu bi burnun yok bana göre ama şunu biliorum ki ameliyattan sonra gözlerin güzelliği daha bi ortaya çıkıyo :) Yüz yapısıda.. İki dr'a gittim ikiside yüz hatların güzel dedi ameliyat sonrası daha iyi olcağını söylediler inş. öle olurhihoyyyt

nehiy özelden mesaj atmışsın fakat boş geldi ve daha 50 msjım olmadığı için cevap yazamıorum

kizlar bende kaciorum bu aralar cok yogunum ders calismam lazim maalesef:(

nehiyy kopamiyorum burdan haha canisi yrn zühtü beye gidince cene hakkindada bisiler sorcak misin??
dolgu yaptirmak istiyorum demistinya??

Evet cnm sormaz mıyım ama bu parayada bakıyo :(
Umarım keseme uygun olur da ikisi birliikte olurr :))
Erkek arkadaşım hiç gerek yok diyo ama bi dr'a da sorucam
Bende bi duş alıcam gidemedim :D

ank yok lakito yok cilekcim ne kadar yok hiç bilmiyorumm..keşke onlarda olsa..nehiyy dit düşünü al gell temiz temizz misler gibizemuszemus

Evet cnm sormaz mıyım ama bu parayada bakıyo :(
Umarım keseme uygun olur da ikisi birliikte olurr :))
Erkek arkadaşım hiç gerek yok diyo ama bi dr'a da sorucam
Bende bi duş alıcam gidemedim :D

cnm cokmu geride cenen?? ve ne tür bisey yaptirmayi düsünüyosun implantmi dolgumu? dolguysa ne tür bise vede dolgu kalici oluyomuymus yaa:uhm:
zühtü beye bi sor bakalim neler dicek

Kızlaaarr az önce bantları çıkardım.Burnum süper.Çok düzgün.Sadece şiş ve o yüzden biraz yapay duruyor.şişlerim inince burnum biraz kavisleşecek,incelecek ve ucuda doğallaşacak tabi.Fakat gerçekten tam istediğim gibi.

Lakitooo foto ne zaman ekliyosun
alcin ciktigi zamanki burnundan farklimi simdiki haliiii???

Canım yarın yükleyeceğim.Daha doğal ve güzel alçının alındığı güne göre.Fakat çok şiş her tarafı.Elimi değiyorum puf puf.normalde derim incedir oysa benim.O yüzden biraz kalın ve kavisi pek belli olmuyor.Fakat çok düzgün olmuş.

Cnm öyle çok geride değil o yüzden olcaksa dolgu olur olmasada olur ama olsa iyi olur :)
Teknolog evet çileğin Ban açılmadı hala kimsede msn i de yok ulaşamıyoruz kötü oldu o :( Ank gelir heralde oda geceleri takılıyo zemuszemus

cnm normal daha sis olmasiiii
peki tasarimdakinin aynisimi yoksa farklimi olmus??

nehiyy cnm özelden fotomu gönderdim bak kiyasla bakim cenelerimizi aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

nehiyy cnm özelden fotomu gönderdim bak kiyasla bakim cenelerimizi aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

Cevap verdim cnm o fotodaki tasarım süper olmuş bayıldım yaa nasılda değiştiriyo insanı Teknolog gördü mü o resmi onun yorumlarınıda merak ederim.. Mesaja cvp 466 saniye sonra gelicek uyarı verdi forum :D

Back