Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktarlar bölümünde zühtü demir hakkında bilgi paylaşalım diye bi topik açmış kazen bey yeni gördüm olmazsa artık orda yorumlarımızı paylaşalım kızlarr
hosgeldiniz teknologgggg ve BlackHoneyyyyyy
ben bu kadar yaptım bakalım yorumları alalım kızlarrrD
sen ameliyat olduktan sonra oraya yazarsin cnm neler yasadigini fln sorusu olan sorarBlackHoney .!.:Bencede..
yani ben mesela ameliyat oldukdan sonra önemli tecrübem ile yani ameliyatimle ilgili konulari diger tarafa yazacagim
öylesine yazmak istedigim seyleri de buraya yazacagim ;-)
ozaman hersey ve herkez yerini bulur ne dersiniz?
Canim benim hos bulduuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkk
özledim seni kiiiiiz ;-)
bunu bende cok merak ediyorum dikiyolar galibaBlackHoney .!.:tasarimini begendim canim, ya merak ettigim ameliyatda o delikleri nasil kücültüyorlar ?
Yok cnm burdayım bi konu okudum uzun sürdü :)
Ama şimdi yatıcam çok uykusuzmmmmm
Pazartesi de yaklaşıyo ben coşturcam burayı inş . aklinialirimsmile
blak hoş geldin canımm...
sanıım kıkırdak eksikliği...... kıkırdakk için ne yapıyorlar bilmiyorumm..
sen ameliyat olduktan sonra oraya yazarsin cnm neler yasadigini fln sorusu olan sorar
ama biz orda konusursak laylaylom yapmis oluruz anliyo musun o yüzden biz burda kaliyoruz cnm sonra yorumlar tekrar gider fln hic ugrasamayiz valla
zaten yorumlar tasinilcak denildi kimse tasimadi :enbuyukkk:
bende seni yaa uzun zmndir konusamadik:)
bunu bende cok merak ediyorum dikiyolar galiba
Lakitooo hosgeldin cnm sen bilirsin bunu snein burun deliklerinde kücültüldü
black canımm..bu erkekleri anlamak zor yani...
kıskanmalarını anlamıyorumm ...fısıtıkın dediği gibi adı üstünde kk kadınlar kulubüzemuszemus
black hepsi aynı hamur bunlarr..ilgilenmezsen kıskanmazlarr..
azcık bişeye fazla ilgi göstersenn kıskançlık damarları çıkarr.
fıstık ben çok beğendim ikisinidee...sence ne varrr eksik olarakk..ne hissediyorsunn..
tam yüz lazım canımm burunn ne kadar yakıştı göremiyoruzz..ben kendime güzel okka burun yapıyorum ama m yüz olmayıncaa havada kalıyorr..
yüz olmadan brun anlaşılmazkii çene alınn yapısı çok önemli...