Doç. Dr. Zühtü Demir için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

men varım fıstık bence herkes gezmelerde biz gezmeyi erken bittirp geldik evdeyiz bakınıyorum bende.

Ben geldim kızlar, şimdi dr'a göstericeğim fotoları hazırlıyorum :kedi:
Sizede göstericem az sonraaabayanssulusmile

bende geldiim hosgeldiniz kizlar
hangi foto nehiyycim göster bakiiimm zemuszemus

frapanla ayni günmü gidiyosunuz cnm??
bide ne fotosu hazirliyosun kizzz

bu arada lakito yokk..
yeni ameliyat olan arakdaş yok..
merakla bekiyoruz ses seda yok ne olduki acaba..

ama ne fotosu internetten fln buldugu burun fotolarimi acabaaa bilmiyorumkismile
neyse ögreniriz birazdan

evet Lakito yeni burnuyla keyif yapiyodur iki gündür yok diger arkadasta bulamaz bizi büyük bi ihtimalle akannehir

selam kızlar..
aa nehiyy yarın kaçta gidiyosun senden bir gun soonra da ben gidiyorum bi çevrimiçi yakalayamadım ki seni.

selam kızlar..
aa nehiyy yarın kaçta gidiyosun senden bir gun soonra da ben gidiyorum bi çevrimiçi yakalayamadım ki seni.

Geldim cnm yakaladın işte =) fotolarımızı yükleriz yarın inşallah düşündüğümüz gibi güzel olur opuyorumnanaktan

hee güzel imiş.. Senin yüzüne de böyle yakışsın. Estetik değil sanki buCADIARZU

çok güzelmişş..canımm..her daim diyorum ama ..burun yapısı yüze uygun olurmu bilemem yüz de önemlii..

nehiyycim sadece bu fotoyumu götüceksin??

teknolog cokkkk güzel olmussss:lepi:

nehiyycim sadece bu fotoyumu götüceksin??

Yok tatlım başkada göstericem sen göstermiştin ya bitane onu bu arada msn adresim the burun diye kendi kendine grup yapmış size hisetti galiba -tatlicadiarzu-
bu arada teknolog çok güzel olcak seni baya bi değiştiriyo burun. Yüz yapıma uyumlu olur diye düşünüyorum o burun yüzüm küçük burnumda boyut olarak ufak küçük tepeleri var sadece sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…