Doç. Dr. Zühtü Demir için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

Burun benimkisi :) şimdi daha iyiyim, biraz geç iniyor şişler ama düzelecek sanırım...

zaten ilk zaman burundan olupta süper oldum cok güzel diyen görmedim daha tabiyki şişler cok fazla olduğundan şişlikler inmeden şekil oturmaz ve başta kimse burnun şeklini anlaması zordur.bunları cok yaşadım bende ilk acıldığında begenmedim ve doktorumda demişti begenmiyeceksin ilk zaman diye eee zamanla şişlikler indi şekil oturdu 1 senede anca inip şekil oturmuş oluyor yani sabır işi burun meme gibi değil meme 2 ayda belli ediyor kendini şeklini burun emek istiyor sabır istiyor kimsede diyemez ki ilk zamanlarda süper şekli oldu hele seninki yonca04 cok cok yeni bi 6 ayı gör bakalım sana fotolarımıda attım msnden ne haldeydim gördün beni şimdi nasıl olunda gördün onun için beklemek en güzeli fıstık bunları bende yaşadım cünki:))) öptüm seni fıstık

yonca sen ünal beye olmayacakmıydınn sonra nedne fikir değiştirdin merak e ttim??

Onep çok uzak geldi bana... ameliyat sonrası kontroller için sürekli gitmem gerekecekti o kadar yolu. O sıralar bi de çok yorum göremedim Ünal bey hakkında sonra Zühtü beye karar verdim ama Ünal bey de aklıma yatmıştı...

meraba ben yenı uyelerden :)) bende burun amelıyatıolmak ıstıyorum. daha dogrsu karasızım. nefes almamda bı problem yok sadeceburnum kemerı duzeltılcek ama 2 hafta ıznım var ve 1 haftası tatılde olcam. son haftada amelıyat olcaksam ozamn olayım dıyorum. daha sonra hemen ıse baslayabılrımıım acaba nedersınız. ayrıca ddr zuhtu hangı hastanede yapıyo ve nekadar alıyoo yarıdmcı olurmusunuz.....

Sadece 1 hafta ayıracaksan işe bandajla gitmen gerekir. 1. hafta sonunda alçı, 3. hafta sonunda ise bandajlar çıkıyor. Zühtü bey özel hastanede yapıyor ameliyatı, sen seçiyorsun. Fiyat olarak da diğerleriyle aynı, yüksek fiyat vermiyor.

canım yonca04 dede dediği gibi 1 hafta evde kalcaksan zaten 2 haftada burnun bandajlı olur ise öyle gitmen gerekir.işe başlayabilirsin tabi ama burun bandajlı olarak gidersin fiyat olarak sana özeleden msj atayım ortalama olarak burnunu görmesi gerekir sonuçta ve özel hastahanede yapıyor ameliyatı

ozelden mesaj atamadıgım ıccın burdan atıyorum . evet aradım sordum senın dedıgın mıktarda soyledı banda (ank32) 1 hafta evdeyım ama o hafta ıcınde arkadasım dugunu var ve sehır degıstırmem gerekecek off kafam karıstı. ama en mantıklısı sanırım eylul ekım gıbı olup 2 hafta rapor almak. ve dınlenmek ozamn zarfında bu arad ekledıdm senı ank32

zühtü beyde onepte deilmiydi??

canım en mantıklısını sen daha iyi bilirsin burun işi zor iş sabır işi diyim eylül ekimde rapor alırsan tabi senin acındanda daha iyi olur ...ekleme geldiyse eklerim seni canım

özel mesaj ile bana soru soranlar olmuş fakat ben atamıyorum henüz mesaj :) isterseniz msn adresinizi verin oradan konuşalım... bi de benim burnum henüz tam iyileşmediğinden albüm yapıp koymadım son halini, kafanız karışabilir... benimki revizyon olduğu için şişler daha geç iniyor( zühtü bey öyle söyledi), ucundaki şişlik devam ettiğinden şekli henüz tam belli değil, düzelir diye umuyorum...

ameliyat öncesinde ank32 çok yardımcı olmuştu bana, o yüzden ben de size yardım edebilmek isterim ama dediğim gibi mesajlarınıza cevap atamıyorum...

Bu arada Zühtü beye dolgu işlemi yaptıran var mı aramızda? yüzümde küçük bi iz var, orası için düşünüyorum..

Kızlar arada msj atanlar olmuş ama sık giremediğim için cevaplayamayabililryorum.
Maalesef ben hiç memnun değilim kemer gibi birşeyvardı sargılar çıktığında şimdi şişliklerim indikçe dahada belirgin oldu.
Zühtü Bey ödem olduğunu gececeğini söylemişti ama bırakın geçmeyi her geçen gün daha bir gözüme batar oluyor
bir ara foto eklicem ne demek istediğimi görünce daha iyi anlayacaksınız :S

cnm ya cok gecmıs olsun ekle benıde goreyım bı fotolarını korktum valla amelıyat olmaktan

Sen bir daha ameliyat oldun demek ki?!
Ilk ameliyatini Reha Beyde olmustun, kemer kalmisti degil mi?
Kac gün oldu simdi ameliyat olali?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…