ank 32 resim istesek mümkünse koyabılırmısın burayaaa
yok cnm henüz olmadim, kismetse bu yaz olmayi düsünüyorumpozi06 .!.:reha yavuzer fsk sen ameliyat oldunmu?
büyük değişim gercekten güzel olmuşş cok begendım burun delıklerın aynımı bı farklılık varmı onu sormak istedım de tam net goremedım cnm tşkr resım koydugun içinn....
ank32 burnunda güzel sende güzelsin gerçekten çok beğendim
işte buuu!frapan süper görünüyor:
arkdslar zuhtu bey ıstnbulda nereye gelıyor ve muayne ucrti nedir amlyt ucretı tam fıyat ne birde revızyon olan varmı kendısıne
cnm istanbulda özel ferihan laçin hastanesine geliyo kadıköyde..bende orda ameliyat oldum kendisine..istersen albümüme koydum profilden resimlerimi bakabilirsin ..buarada zühtü beye revizyon olan kişileride duydum ,hatta bir iki resimde görmüştüm gayet başarılı buldum..senin burnunuda görmüştüm barış beyde..önden çok beyenmiştim ama yandan biraz fazla kalkık bulmuştum..burnuna yapılcak işlem çok küçüktür bence..sadece ucu hafif indirilip başka bir yerine dokunulmamak..tabi bu benim nacizane fikrim..:kedi:arkdslar zuhtu bey ıstnbulda nereye gelıyor ve muayne ucrti nedir amlyt ucretı tam fıyat ne birde revızyon olan varmı kendısıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?