Doç. Dr. Zühtü Demir için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

walla bak bi hafta evden çıkmamayı göze al cnm.bi haaftadır kukumav kuşu giibi oturuyorum evde.çürücem yakında mafoldumben yüzünde ameliyat sonrası şişlik ,morluk kalmasa bile yüzünün tam ortasında kocaman bi alçıyla sokağa çıkılmıyo malesef.yarın bi alçı alınsın bütün burnumu bantla sarsalarda yine atıcam kendimi sokaklara

cnm:) her sey okadar apar topar oldu ki toparlanamadım hala. Geç kaldım cok uzakmış bizim eve. zuhtu bey de ist a gitcekmiş uçağı kalkcak akşama ve ben nasıl gittim bilmiyorum o aceleyle:)
tasarım yaptık gayet hoş gelmişti şimdi eve gelip bakınca uzun geldi gozume ona bakıyorum şimdi.. Tasarım yaptıgımız yer neresiydi? fotoyu koyayım da siz de bir el atın olmazsa

gerçi baktıkça gözüm alışıyo ama bilemedim işte:)

supergirll aldım göze cnm agrıyı sızıyı bile.. seni de konuştuk hatta şaşırdıgımızı soyledik. O da olmaması gerekiyodu ama gercekten cok nadir karşılaştıgımız durum dedi.

Kıkırdağın derin felan iyi dedi işte.. taksit taksit geliyo aklıma

cnm şimdiki halinide koysana bi..ben tasarımdan anlamam ama çok güzel yorum yapabilirim delikafadulden

oo onu buraya koymiim felaket cunku:) msn vermiştim sana eklememisin ki

frapan evet canım eskisi olmayınc ayorum güç oluyorr...
heycanlanıyorum hergün birinizz gün alıyorsunuzz
benimde yarın belli olabilirr ..
bakalımm..kaydirigubbakcemile2

frapan evet canım eskisi olmayınc ayorum güç oluyorr...
heycanlanıyorum hergün birinizz gün alıyorsunuzz
benimde yarın belli olabilirr ..
bakalımm..kaydirigubbakcemile2
sende gün al cnm sonra hepbirlikte yeni burunlarımızla buluşalım walla çok isterim delikafadulden

girl kız sen ankaraya nasıl gelcen hepimiz ankaradayız çilek ve sen hariçç..
haa birde almanyalımız varr blackkaydirigubbakcemile2

frapan ben beğendimm tasarımıı ama kaş dan aşağıya inen kavis varya o daha derin olmalı bencee...
ozman burun ucunuda biraz daha kısaltma gerekiyorr...

bende burun ucu kısmına taktım uzun duruyor sanki. msni acsana 2dakka teknolog

evet o da ist da olcak canım 8subatta tarihi. onu da konuştuk iki arada bi derede:)

frapan cnm ;ben teknologun tasarımını daha iyi buldum ama dediğim gibi doktora derdini anlatman şartyerimseniben buarada unuttum ben anlatmayı dün sabah telefonun sesiyle uyandım.arayan serhat tuncer'in sekreteriydi.görüşmeye gelmiştiniz ne düşünüyosunuz ameliyat olcakmısınız dedi bende çoktaaaaannn oldum dedim :icecream:

Selam kızlar.Ya yan profilden burnum şiş mi nedir kavisi belli olmuyor pek Yarın zühtü Beyle görüşeceğim gene.Bu arada şimdiden burnumun ucu çok şiş olsada doğallaştı.

ya bu arada bisi dicemde yanlis anlamiayin ama sanki kac tasarim gördüm züthü beyden hep ayi burun ayni tasarim sizce öle degilmi yoksa benmi yanlis göriom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…