• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr Tuğrul Maral hakkında bilgi

slm arkadaşlar bende 4 temmuzda tuğrul marala ameliyat olucam göğüs küçültme. ve inanılmaz korkuyorum. doktor bey aslında gayet sevecen ve sakin biri ne sorduysam büyük bi sabırla dinledi cevap verdi kendi yeri normalde boğaz içi tıp merkezi ama fiyat yüksek olduğu için anlaşmalı hastanesi olan üsküdar selimiye hastanesinde 3000 tl ya yapıcak ameliyatı. Sizce gerçekten güvenebilirmiyim bu doktora ne olur yardım edin...

Ben ameliyat öncesi Tuğrul Beye sadece burnumdaki kemerden kurtulmak ve doğal bir burnum olmasını istediğimi söyledim... Tuğrul Bey'in yaptığı burunları gördüm, kendisi de doğal burunlar yaptığını söyledi... Hatta kendisine gelen bir hastanın ameliyat hatası sonucu sivri ve kalkık burnunu düzelttiği oparasyonun resimlerini de gösterdi...Aşırı kalkıklıktan yapay görünen burnu çok doğal bir hale getirmiş...

Pınar bence doktor bey doğal burunlardan yana olduğu için burun ucunu fazla kaldırmıyor... Çünkü bence bir burnun kalkık olması, o burnu yapay gösteriyor...Şuan kimse benim burnumun ameliyat olduğunu anlamıyor, ki kalkık bir burnum olsaydı ameliyatlı olduğu anlaşılırdı...

Şuan burnumu çok beğeniyorum, bir de doğal durması içimi rahatlatıyor... Çünkü sanki bu burun gerçekten benim burnummuş da ameliyat olmamışım gibi...

Benim fikrime göre doktor beyin burun ucunu kaldırmaması bu sebepten dolayı....Kendisi de söylemişti, ben sıkma burunlar yapmıyorum diye...

Bende dün tuğrul maral'a burun ameliyatı oldum.Benim hiç bir şikayetim yok doktor beyden yana.Bu operasyonu geçirmiş arkadaşlara şunu sormak istiyorum 2. günüm bu gün dikişlerim acıyor ama daha önemli dün akşam akan kan kurumuş temizlemem lazım ama kulak çubuğu bile şu an acıtıyor.Siz nasıl hallettiniz bir de kaçıncı gününde bu acı hafifler.Cevap veren arkadaşlara teşekkürler

Bende dün tuğrul maral'a burun ameliyatı oldum.Benim hiç bir şikayetim yok doktor beyden yana.Bu operasyonu geçirmiş arkadaşlara şunu sormak istiyorum 2. günüm bu gün dikişlerim acıyor ama daha önemli dün akşam akan kan kurumuş temizlemem lazım ama kulak çubuğu bile şu an acıtıyor.Siz nasıl hallettiniz bir de kaçıncı gününde bu acı hafifler.Cevap veren arkadaşlara teşekkürler

geçmiş olsun cnm olan arkadaşlar cvp verir heralde =)

Bende kısmetse 17 temmuzda ameliyat olucam. Tuğrul beyi forum sayesinde öğrendim. Genelde olumlu şeyler yazılmıştı gidip görüşmekte fayda var diye düşündüm ve görüşmenin ardından kararımı verdim. Umarım istediğim gibi olur herşey ameliyatımın ardından yazmaya devam edicem olumlu olumsuz her ne olursa benimle aynı sorunları paylaşan insanlara bir nebze yardımım olursa kendimi mutlu hissederim.. Benim için dua edin opuyorumnanaktan

slm..ben serum fiziyolojikle bıde okyanus suyula temizlemiştim sanada öneririmm..

banuşka son durum ile ilgili bilgi verir misin? sonuç nasıl memnun kaldın mı? bende gün sayıyorumm ah ahh heycan artıo yavaş yavaş herkes istediği burna kavuşur umarım...

hala inanamıyorum ama yarın olucam canım :) sende henüz karar veremediysen yardımcı olmaya calısırım tecrübelerimle iyi kötü ne olursa yazıcam ki umarım iyi şeyler yazarım. kardesim de c.tesi günü olucak benden 1 gün sonra kısmetse anlatacak çok seyim olcacak yani :)

durumlar ne çok merak ettim... ! bende seneye olcam....bi bilgi , resim , açıklma yaparsan süper olur ya ..:D şimdiden teşekkür ettm

cnm ben ameliyat oldum tugrul marala... ış yerindeyim suan aksam eve dönünce cesaret edebilirsem yüklicem resim :utangac: 12. günüm ve şişliklerim war hala... Hadi hayrılısı olsun ama neden bu kadar acele ediyosun içine sinmediyse düşün biraz daha, ben menunum sonuçtan ama doktor konusunda karar vermiştim kesinlikle...

kızlar tuğrul hocanın ameliyatını piyasa fiyatının altında yapması beni düşündürüyor. sizce neden? ameliyat olanlar memnun mu, şekil ve sağlık açısından sorun çıktı mı? ve bana ona ameliyat olmuş biri burun resmini gösterebilir mi acaba, yada link verebilirse memnun olurum. çok aradım ama tuğrul hocanın yaptığı bir burun göremedim.

kızlar tuğrul hocanın ameliyatını piyasa fiyatının altında yapması beni düşündürüyor. sizce neden? ameliyat olanlar memnun mu, şekil ve sağlık açısından sorun çıktı mı? ve bana ona ameliyat olmuş biri burun resmini gösterebilir mi acaba, yada link verebilirse memnun olurum. çok aradım ama tuğrul hocanın yaptığı bir burun göremedim.

Benim profilimde bir resim var. Tuğrul Bey'in ameliyatından çok memnunum İlk ayından şu an
içinde bulunduğum 7. ayına kadar hiç bir sorun yaşamadım... Fiyat politikası hastaneyle ilgili sanırım. Sana tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla.

Benim profilimde bir resim var. Tuğrul Bey'in ameliyatından çok memnunum İlk ayından şu an
içinde bulunduğum 7. ayına kadar hiç bir sorun yaşamadım... Fiyat politikası hastaneyle ilgili sanırım. Sana tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla.

teşekkür ederim gördüm resmini. bana hiç yabancı gelmedin sanki yaa:1shok:

Profıle yenı resım ekledım kızlar ben memnunum sızınde yorumlarınızı beklıyorum 8 ay oldu amelıyat olalı...

Back