• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr Tuğrul Maral hakkında bilgi

slm öncelikle geçmiş olsun arkadaşlar. nisa ve iletişimci arkadaşım bana tuğrul bey hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. bende uzun yıllardan beri burun estetiği yaptırmak istiyorum fakat cesaretim yok:( tuğrul bey hangi hastanede çalışıyor vede benimle resimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum:) gerçekten sizlerden gelen cesarete ihtiyacım var beni en iyi siz anlarsınız ailem tepki veriyor yaptırmama ama ben kararlıyım yaptırmak istiyorum fakat hüsranla sona ermesini istemiyorum şimdiden teşekkürler...

dolcegabbana geçmiş olsun öncelikle bende c.tesi günü ön görüşmeye gidicem resimlerimi falan çekicekler:) ameliyat günü c.tesi gidersem ne zamana atılır uzun bir zamana mı gün veriyolar bir sorum daha var tuğrul bey hakkında güzel yorumlar okudum arkadaşlardan oranın tek estetik doktorumu yoksa sizmi tuğrul beyin yapmasını istiyorsunuz ameliyatı beni her konuda aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden çok heyecanlıyım:)

nisacım merhaba bende ameliyat olmayı düşünüyorum resmini tekrar koyabilirmisin :) benim burnumda sadece kemer var beni rahatsız edio ondan kurtulmak istiyorum :) morele ihtiyacım var iyigünler...

dolcegabbana geçmiş olsun öncelikle bende c.tesi günü ön görüşmeye gidicem resimlerimi falan çekicekler:) ameliyat günü c.tesi gidersem ne zamana atılır uzun bir zamana mı gün veriyolar bir sorum daha var tuğrul bey hakkında güzel yorumlar okudum arkadaşlardan oranın tek estetik doktorumu yoksa sizmi tuğrul beyin yapmasını istiyorsunuz ameliyatı beni her konuda aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden çok heyecanlıyım:)

tesekkurler gecti sayilir sadece hafif sarartilar kaldi bende seklinden cok memnunum sadece estetik amacli gidiyorsan kesinlikle oneririm hemde fiyati da cok uygun. Tugrul bey oranin tek doktoru degil o yuzden ozellikle onu istedigini belirtmelisin istersen ozelden resim gonderirim ama memnun kalmayan tek kisi bili duymadim ben de cok arastirmistim doktoru..uzun bi zamana gun vermiyorlar maksimum 10 gun icinde gun alabilirsin zaten cok yogun bi hastane ve gunde 3-4 ameliyat yapiliyor. ayrica odalar tek kisilik ve rahat hastabakicilar da cok ilgili, baska ne istersin ki?

dolcegabbana buna çok sevindim gerçekten ben c.tesi gittin tuğrul bey ameliyattaydı derya özçelikle görüştüm... bgn ise tuğrul beyle görüşmeye gidicem fakat kararsızım hangisine yaptıracağım konusunda sende derya hanımla görüşmüşmüydün?

slm kızlar sanırım orda tuğrul beyden hariç 2 dr war die bilyorum ama net bir bilgim yok acıkcası .. we aslını isterseniz ben cok da fazla güvenemiyorum gün içinde birçok rinoplasti ameliyatı olan bir yerde biraz zor olur diye düşünüyorum..

dolcegabbana öncelikle geçmiş olsun cnm , burnun güzel görünüyo, inş umarım herşey istediğin gibi olur, dikişler alınırken acıyo mu canım bide iz bırakıyo mu dikiş yerinde cvplarsan sevinirim sevgiler..

fotoğraf bekleyen arkadaşlar resim yükledim albümde var 1 eski ameliyat öncesi diğerleride ame.sonrası.yorumlarınızı bekliyorum...

cnm burnun cok güzel olmus sen de güzelmissin zaten cok iyi gözüküyorsun... problem ne anlayamadım ben, memnun degildin ameliyattan sanırım yanlıs mı hatırlıyorum?

cnm dur bakalım bir sene sonunda belki de nefes problemin kalmaz, ama burnun cok güzel olmus hem begeniyormussun daa, ben begenemiyorum burnumu yaa halaa begenmemek daha kötü :(

cnm ben kalkıklıgından memnunum daha ne kadar kalkık olabilir ki diyorum daa, bana cok dümdüz gibi geliyor ve ne bileyim ya aslında cildim fln da cok kötü kac zaman oldu düzelmedi, hala sivilceli fln göz altlarım hala hafif sarı, bütün olarak bakınca yüzüme begenemiyorum, yüzüm de hala sis ne bileyim garipsiyorum halaa

evet kesin hükümlü olmamak lazım dogru söylüyorsun bakalım zamanla ne olacak, bu arada sen yüzünü neyle temizliyorsun ve nemlendirici krem kullanıyor musun? ben bi kremimle temizleme ürünümü degistireyim olmadı belki daha iyi bir sey alırsam faydasını görürüm cildim icin.

Back