• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr Tuğrul Maral hakkında bilgi

evt bu da beni düşündürüyo.sadece pnar_83 nickli arkadaşımız resimlerini koymuş onun burnunu çok beğendim ünlü doktorların yaptığı sitede resimleri olan bazı arkadaşlarımızın burunlarından daha çok beğendim karar verme aşamasındayım ve resimler fikir edinmem açısından yardımcı oldu tuğrul beyin yaptığı bikaç burun daha görsem kararım kesinleşecek hala tuğrul bey konusunda kararsızım diğer arkadaşlarda yardımcı olurlarsa sevinirim

evt bu da beni düşündürüyo.sadece pnar_83 nickli arkadaşımız resimlerini koymuş onun burnunu çok beğendim ünlü doktorların yaptığı sitede resimleri olan bazı arkadaşlarımızın burunlarından daha çok beğendim karar verme aşamasındayım ve resimler fikir edinmem açısından yardımcı oldu tuğrul beyin yaptığı bikaç burun daha görsem kararım kesinleşecek hala tuğrul bey konusunda kararsızım diğer arkadaşlarda yardımcı olurlarsa sevinirim

Pınarın burnu farkındaysan ztn güzelmiş çok az bi değişiklik var ayrıca nefes alamıyor tekrar ameliyat olucak bunuda göz önünde bulundur

benim de albümüm de resimlerim var.daha yeni benim aslında ama yardımcı olmak adına merak edenler için dayanamadım koydum.gerçekten resim koyan çok fazla kişi yok.sorularınız olursa seve seve yardımcı olmak isterim...

Tuğrul Bey çok iyi bir doktor...Hakkındaki kasap gibi lafını kim çıkardıysa kınıyorum...Televizyon programlarına sağlıkla ilgili yayınlara demeçler veren çok da iyi bir eğitim almış estetisyen...

4 ay önce ameliyat oldum kendisine...Şu an harika doğal ve düzgün bir burnum var, ona minnettarım...

Tavırlarından rahatsız olan bir arkadaşımız varmış...Tuğrul Bey cana yakın ve tatlı sert bir doktor...Ona ameliyat olduğum için içim çok rahat ve herkeze tavsiye edebilirim, rahat rahat emanet edebilirsiniz burnunuzu...

Günde birkaç ameliyata giriyor olmak, tecrübe ve profosyonelliğin göstergesidir...Üstelik fazla ameliyat yaptıkça tecrübesi de daha da artıyordur...

Çok saçma eleştiriler gördüm ve sinirlendim arkadaşlar, ama gerçekten hepsi abeste iştigal...Tuğrul Maral işini çok iyi yapıyor ve profosyonel...Resimlerimi uzun bir süre koydum buraya ama yeniden bir resim koyacağım, görmeyenler varsa diye

kasap gibi ifadelerini kullanan kim varsa onlar için söylüyorum...çünkü istisnalar kaideyi bozmaz...bir çok kişinin tuğrul maral hakkındaki tutumları gayet iyi...(gerek forumlarda gerek hastanede)

insanların kararlarını doğru vermesi için yaşadıklarını anlatmak istemen elbetteki normal fakat bunu yaparken hastaneyi ya da doktoru itham etmek, ağır bir şekilde suçlamak bence çok çok yanlış, ben bunu kınıyorum

Senin adına üzüldüm fakat yine söylüyorum benim için başından sonuna kadar çok başarılı ve iyi bir iş oldu...Hem estetik açıdan hem sağlık açısından burnumdan çok memnunum...

Tuğrul Bey, kendi adıma yaptığı ameliyattan ekstra para almıyor...6 aylık bir ameliyat ve sonra iyileşme süreci için sadece 1500 tl ödeniyor...

Ve istisnalar hariç herkez sonuçtan memnun, bu yüzden kestirip atılmayacak bir durum... Temiz ve bilindik bir hastane

Umarım sorunun en yakın zamanda çözülür ve sağlığına kavuşursun Pınar

sanrım sen tuğrul beyin bi yakınısın,veya hastanenin halkla ilişkiler bölümündensin.ve ayrıca konuları ne kadar abartıp üstüne katıyosun sen ya.nasıl bi kişilik yapısı bu anlayamadım.ağır bi şekilde suçlamakmış,ithammış,yalanmış dolanmış.şuymuş buymuş.iyimisin cnm sen ya.konuşmalarında hep kavga halindesin,agresifisin,sen kendi adına memnunsan ne mutlu.ama bırakta rahatça dürüstçe yorum yapalım..

Tuğrul Bey ile ya da hastahane ile hiçbir ilişkim yok...Ben sadece çocukluğumdan beri burnumla ilgili olan sorunumun (ki günlük hayatımı önemli derecede etkilemiş olan) Tuğrul Bey ve Boğaziçi Tıp Merkezi sayesinde sona erdiğini söyleyen bir hastayım... Ameliyat aşamasından tedavi aşamasına kadar herşeyim dört dörtlük oldu... Ben de bir hasta olarak memnuniyetimi dile getiriyorum... Sadece ben değil, benim gibi tecrübe edinmiş bir sürü hastası var...

Kişilik yapımı anlayıp anlayamaman umrumda değil... Ben de hakkında kimler ''kasap gibi'' ''ticari kaygıları için insanları kesip biçiyor'' diyorsa onlara tepki gösteriyorum... Olumlu olumsuz eleştiriler tabii ki yapılacak... Ama bahsini ettiğim cümlelerin yeri burası değil... Size haksızlık edildiğini düşünüyorsanız hastahaneye ya da doktora dava açarsınız... Ya da burada ''şöyle şöyle problemim oldu, memnun kalmadım'' deyip eleştirirsiniz... Çok tepkili olabilirsiniz, haklı da olabilirsiniz ama forum gibi bir ortamda bunu ifade ediş şekline dikkat edilmeli... Bunu kimler söylediyse sözüm onlara...

kemiğe kavis verme konusunda ii sadece.burun ucu estetiği konusunda yeterli görmüyorum,zaten asıl estetik orda başlar.senin burnunda ve benim burnumdaki orta özelliğe dikkat ettim kavis verme tamam surata yakışmış abartı yok ama dudak üstü burun bitimi arasındaki açıya bakarsan burnumuzun çokta kalkık olmadığı açıkca belli.burda bi arkadaş koymıştu resimleri ben onun burnunu çok beğendim barış çakırdı doktoru bence 4 4lük bi burun...mükemmel ötesi...

aa ben bunu kaçırmışım.ewt benm doktorum naci çelik.beğenmene gerçekten çok sevindim.'mükemmel ötesi' nitelendirmen için doktorum adına teşekkür ederim cnm :kedi: seninki de görüntü olarak gayet hoş ama umarım enkısa zamanda nefes alabilirsin çünkü bilirim nefes alamamanın ne olduğunu :1no2: .çok şükür bu ameliyattan sonra gece rahat uyumanın ne olduunu öğrendim ben de,darısı başına cnm a.s.

nefes alıyorum şuan burnumun içinde ameliyattan kalan parçalar vardı başka bi doktoro gittim temizlettim çoğunu,büyük ölçüde nefes alıyorum bi parça daha kaldı onuda bu hafta aldırıcam doktorum fazla zorlamadı çok acı çektiğim için.bakalım inşaallah ondanda kurtulursam nefes problemim çözüme ulaşıcak....

alala ne parçası kalmış ki :sm_confused: nese sevindim nefes alıyor olmana.tekrar ameliyat olman gerekmicek ozaman.tekrar geçmiş olsun... a.s.

nefes alıyorum şuan burnumun içinde ameliyattan kalan parçalar vardı başka bi doktoro gittim temizlettim çoğunu,büyük ölçüde nefes alıyorum bi parça daha kaldı onuda bu hafta aldırıcam doktorum fazla zorlamadı çok acı çektiğim için.bakalım inşaallah ondanda kurtulursam nefes problemim çözüme ulaşıcak....

Çok ilginç ya tuğrul bey neden almamış o parçaları

Back