Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fotoğraf bekleyen arkadaşlar resim yükledim albümde var 1 eski ameliyat öncesi diğerleride ame.sonrası.yorumlarınızı bekliyorum...
evt bu da beni düşündürüyo.sadece pnar_83 nickli arkadaşımız resimlerini koymuş onun burnunu çok beğendim ünlü doktorların yaptığı sitede resimleri olan bazı arkadaşlarımızın burunlarından daha çok beğendim karar verme aşamasındayım ve resimler fikir edinmem açısından yardımcı oldu tuğrul beyin yaptığı bikaç burun daha görsem kararım kesinleşecek hala tuğrul bey konusunda kararsızım diğer arkadaşlarda yardımcı olurlarsa sevinirim
evt bu da beni düşündürüyo.sadece pnar_83 nickli arkadaşımız resimlerini koymuş onun burnunu çok beğendim ünlü doktorların yaptığı sitede resimleri olan bazı arkadaşlarımızın burunlarından daha çok beğendim karar verme aşamasındayım ve resimler fikir edinmem açısından yardımcı oldu tuğrul beyin yaptığı bikaç burun daha görsem kararım kesinleşecek hala tuğrul bey konusunda kararsızım diğer arkadaşlarda yardımcı olurlarsa sevinirim
sanrım sen tuğrul beyin bi yakınısın,veya hastanenin halkla ilişkiler bölümündensin.ve ayrıca konuları ne kadar abartıp üstüne katıyosun sen ya.nasıl bi kişilik yapısı bu anlayamadım.ağır bi şekilde suçlamakmış,ithammış,yalanmış dolanmış.şuymuş buymuş.iyimisin cnm sen ya.konuşmalarında hep kavga halindesin,agresifisin,sen kendi adına memnunsan ne mutlu.ama bırakta rahatça dürüstçe yorum yapalım..
kemiğe kavis verme konusunda ii sadece.burun ucu estetiği konusunda yeterli görmüyorum,zaten asıl estetik orda başlar.senin burnunda ve benim burnumdaki orta özelliğe dikkat ettim kavis verme tamam surata yakışmış abartı yok ama dudak üstü burun bitimi arasındaki açıya bakarsan burnumuzun çokta kalkık olmadığı açıkca belli.burda bi arkadaş koymıştu resimleri ben onun burnunu çok beğendim barış çakırdı doktoru bence 4 4lük bi burun...mükemmel ötesi...
nefes alıyorum şuan burnumun içinde ameliyattan kalan parçalar vardı başka bi doktoro gittim temizlettim çoğunu,büyük ölçüde nefes alıyorum bi parça daha kaldı onuda bu hafta aldırıcam doktorum fazla zorlamadı çok acı çektiğim için.bakalım inşaallah ondanda kurtulursam nefes problemim çözüme ulaşıcak....
nefes alıyorum şuan burnumun içinde ameliyattan kalan parçalar vardı başka bi doktoro gittim temizlettim çoğunu,büyük ölçüde nefes alıyorum bi parça daha kaldı onuda bu hafta aldırıcam doktorum fazla zorlamadı çok acı çektiğim için.bakalım inşaallah ondanda kurtulursam nefes problemim çözüme ulaşıcak....