eve geldım...neler oldgunu anlatmak ıstedım...ben olduysam herkes olur bu amelıytaı...cok sıtres yaomıstım ama hıc korkucak bısı yokmus...ılk gıttım tahlık yapıldı..sora amelıyat onlugnu gıydırdı hesmrıe...tabı bıde kızdı brz burnunda ne vr nıye yaptyrsn dıye..taktım bı kere dıye gecsıtırdım...neyse tugrul abı geldı...bı hastası daha vardı resımlerımız cektı..ılk bn olmak ıstedım...sora aneztesı dktru geldı..konustu bnmle..sora uyusturdular benı brz basım bın besyuz oldu:) :) amelıythaneye ındık...3 tane erkek doktor basımda dolandı...adama dıyorumkı benı ılk bı sılkele oyle gırıssın burnuma doktor dedım...guluyolardır..sora ucmusum tabı...amelıyt bıtmıs bn yarım saat daha uyumusum..kendıme geldgımde odamdaydım...tek sayıkladıgım ısım tugrul olmus...tugrul abı nerde tugrul amca nıye benı gormeye gelmedıı..tugrula bebegım bıle demısım...tabı hatırlamıyorum hıc:) bızımkıler kopmus gulmekten...suratsız hemsıre bıle sevmıs benı:) sora tugrul abı geldı....her gelene elımı uzatmısım...tugrul abıde tutmus elımden basımı oksamıs:) orayı az bucuk hatırlıyorum...bızımkılerde tugrul gelınce adamı almıs berıye..yok hep sızı sayıkladı dıye...asık mı oldum ne..acayıp sevıyorum tugrulcugumu:) ılk gecem brz zordu agrım yoktu ama uyuyamadım agızdan nefes almak ne kdr zor..hadı onu gectım dılım damagım kurudu hep ıslattılar dılımı sorada mılım mılım su ıctım...arkdsm ve annesı sbha kdr basımda durdular...haklarını ne yapsam odeyemem...ztn ayılınca baslamısım sızı cok sevıyorum dıye..arkdsm sus aglatma benı dıyo bana:) hayal meyal hatırlıyorum ıste...sora anenmler gıtmıs onları hıc gormedım..kucuk kardesım oldgu ıcın gıtmek zorundaydı...neyse bgn oldu...tamponlarımı aldı rahat bı nefes aldım...tabı gene tugrulcugumu gordum...yatıyodum sesınden anladım geldıgnii:) sok oldu bızımkıler nerden duydun bız duymadık dıye:) cok asırı şişmedım morarma var ama umrumda degıl...cok rht bakıyorum aynaya...burnum suan gusel gbı gozukuyo...haftaya carsmba alıncak alcı...ohh bee oldum ya herkes olur bu işi....cok dua edıldı benm ıcın ıftar zamanı fılan oyzuden sıkıntı cekmedım..buna ınanıyorum...tek bısey kaldı oda seklı nasıl olcak? ama hersey ıcın sıze teskkur ederım Allahımada sukurler olsun...abartıgım gbı olmadı hıcbısı...huysuz hemsıre bıle sevdı sonunda benı:) bı derdı vardı kadının..kucuk kardesımı gorunce aglamaya basladı odasında...bıde kucuk bı resme bakıyodu...Allah yardımcısı olsun...neyse smdlık bu kdr..yatıyım brz...dıkıslerım sızlıyo..normaldır dımı? sbhda brz kanama oldu ama suan gectı gıbı...hee bıde hersey cok gusel dıye sayıklamısım..:) hersey ck gusel olucak...cok can yakıcam fılan demısım:) ıyıce sapıtmısım yanı anlıcagınız:) :) darısı bunu gercekten pskolojık sorun yapıp olmak ısteyenlerın basına:) herkese ıyı gunler..duayla kalın...