• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr Tuğrul Maral hakkında bilgi

Profİle yenı resİm ekledİm kızlar ben memnunum sızİnde yorumlarınızı beklıyorum 8 ay oldu amelıyat olalı...

çok beğendim ne kadar doğal durmuş güzelsin de maşallah:nazar: nefes, koku almada sorun oldu mu hiç peki, sonradan bi sorun olursa ilgilendimi seninle, yaklaşımı nasıldı?

başka yok mu tuğrul maral' a ameliyat olup memnun kalan arkadaşlar ?

çok beğendim ne kadar doğal durmuş güzelsin de maşallah:nazar: nefes, koku almada sorun oldu mu hiç peki, sonradan bi sorun olursa ilgilendimi seninle, yaklaşımı nasıldı?

Tuğrul beyden şekil olarak şikayet eden pek yok ztn genelde nefef alamama sorunu falan var =)

Tuğrul beyden şekil olarak şikayet eden pek yok ztn genelde nefef alamama sorunu falan var =)

cnm benimde sağ taraf tıkanıo ama içinde ameliyat kalıntıları var görüyorum ama temzileyemiyorum iyileşsin biraz daha geçicek eminim 17 ağustosta 1 ay olucak erken henüz :sinifsinif:

doktor kim olursa olsunn kalpten söylüyorumm herkes istediği burna kavusur umarımmm kaydirigubbakcemile5

nisa ameliyat öncesi fotolarını da görebilir miyim bi mahsuru yoksa?burnun güzel olmuş.güle güle kullan:)

tşkrler nefes problemimyok cok şükürr ilk aylarda tıkanıyordu arada şimdi hiç sorunum yok :enbuyukkk:

Amelıyat Öncesısonrası ılglıydı doktorumm saĞolsun..Öncesıfotomuda enkısa zamanda koyarımm

hadi yafisfisfis

cnm benimde sağ taraf tıkanıo ama içinde ameliyat kalıntıları var görüyorum ama temzileyemiyorum iyileşsin biraz daha geçicek eminim 17 ağustosta 1 ay olucak erken henüz :sinifsinif:

doktor kim olursa olsunn kalpten söylüyorumm herkes istediği burna kavusur umarımmm kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun peki nasıl oldun istediğin gibi oldu mu burnun? gece hastanede kaldığında ilgi alaka nasıldı? kızlar çok soruyorum ama çok tedirginim napiim

Ewt doktor kımolursa olsun bende yÜrekten sÖylÜyorum herkeze ıyı burunlar..:))

arkdslar ben bgn bogazıcı tıp merkzıne gıttım tugrul maral ıle gorusmek ıcın ama kendısı yoktu..ısme ozel randevu almamıstık ztn..sdce bı gorusme ıcın gıttık...bnde velı aslan ıle gorustum....hıc onunla gorusen varmı yada yaptıran? yoksa tugrul maraldan mı ozellıkle rnadevu alayım...ne dersınız?

arkadaşlar selamlar tugrul beye ameliyat olmayı duşunuyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

ben veli beyi bilmiyorum hiç Tugrul beyi de buradan duymustum ve görüşmeye gitmiştim :) git bir görüş istersen sende yeşilzeytin görüşme için ücret almıyolar istediğin doktorla görüşebilirisin orda 4 tane var sanırım. Ben de bugun konrtole gittim cuma günü 5 hafta olucak. hersey normal dedi ucunda şişlikler var gecio yavas yavas.

Deniz.m Tugrul bey beşiktasta boğaz içi tıp merkezinde çalışıo sen de gidip görüşebilirsin ama önce arayıp musait oldugu saatleri ögrenmen lasım santralden yada asistanından, ben ilk görüşmeye cumartesi günü gitmiştim 3 gibi cok cok yoğundu hatta bi ara kalktım yeter dedim bekleyemiyorum daha fazla eve dönüyorum sonra da dedim ki bu kadar bekledin biraz daha bekle bari, 2. görüşmemiz de ameliyat günümdü, kısmet :))

Son düzenleme:
bnde bgn aldım yarın ıcın randevu....3 de beımkısıde...ıns cok bekletmez...ılk gorusmede resım fılan çekılıyomu?tasarımı yapıp gosterıyomu? hemen amelıyata mı alınıyo ya..tasarımı gormeden:S

ya az once haberı acar acmaz bı adam estetık burun amlıytı olmus..burnunda olmus ya...burun ucu resmen yok..tırstım cok fena...tugrul marala yaptıranlar memnunsunuz dımı....ztn bunalımlardayım daha beter gırmıyım depresyonaa:( Allahım sen koru yarabbı

Boğaziçi Tıp merkezinde görüşmeler ücretsiz gidin bi görüşün kafanıza yatarsa olursunuz ben eylülün başında olucam Tuğrul bye sonuçları yazarım

bu pazartesı oluyorum şaka gıbı...dua edın bana...yazarken bıle heycanlandım suan...cok erken oldu ya...ama mecburdum kayıt ıslerım cıktı ortaya hazırlık sınavlarım fılan...pazartesı oldum oldum..yoksa bı daha 1 sene sora..once Allaha sora doktoruma guvenıyorum...hayırlısı..

herkese merhaba ben de Tuğrul Bey'le görüştüm.ve ameliyat olmaya karar verdim.yalnız çalışıyorum.Çalıştığım işyeri çok kalabalık.İnsanların ağzına sakız olmak istemiyorum.Oyüzden estetik değilde sağlık problemleri yüzünden olcağımı söylüycm ama millet birden nerden çıktı bu hastalık der mi.burunla ilgili rahatsızlıklar neler.bana yardımcı olurmusunuz

tıkanıklık olabılır...yada et olur nefes alamama sorunu olabılır....salla bıseyler...kıkırdak kayması var de:) bı kac boyunca hıc uyuyamıyorum nefes alamıyorum de...amann kımseyı takma ya kendı mutlulugunu dusun...bnce dırek seklınden rahatsız oldgunu soyle...acık acık soylersen kımse laf dıyemez bnce...ama utana sıkıla dersen anlarlar cekındıgını bılerek ustune laf soylerler...salla onları bosver...gercekten mutlu olcagını hıssedıyosan ılerısını dusun mutlu ol:) bnde olucam ama cok korkuyorum amelıyattan....hıc narkoz almadım..olmadım hıc...tek korkum bu...atlatsam memnun kalsam ohh dunyalar benım:)

herkese merhaba ben de Tuğrul Bey'le görüştüm.ve ameliyat olmaya karar verdim.yalnız çalışıyorum.Çalıştığım işyeri çok kalabalık.İnsanların ağzına sakız olmak istemiyorum.Oyüzden estetik değilde sağlık problemleri yüzünden olcağımı söylüycm ama millet birden nerden çıktı bu hastalık der mi.burunla ilgili rahatsızlıklar neler.bana yardımcı olurmusunuz

burrumda et ve kemik vardı nefes alamıyordum de. yeşilzeytininde dediği gibi kendinden emin söyle ki üstüne gelmesinler.

bu pazartesı oluyorum şaka gıbı...dua edın bana...yazarken bıle heycanlandım suan...cok erken oldu ya...ama mecburdum kayıt ıslerım cıktı ortaya hazırlık sınavlarım fılan...pazartesı oldum oldum..yoksa bı daha 1 sene sora..once Allaha sora doktoruma guvenıyorum...hayırlısı..

hadi hayırlısı canım şimdiden geçmiş olsun. önden düğmeli gömleğini götürmeyi unutma

Back