Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slmmm kızlar resim yukledım yenı .. inş güzel yorumlar alırım..buarada resımler ın üzarındekı tarıh yanliş ayarlamayı unutmuşum
iletisimci geçmiş olsun canım.eğer mümkünse fotoğraflarını paylaşabilirmisin?ve ameliyat masrafın ne kadar tuttu yazabilirmisin?
evet bende tuğrul beye oldum 17. günüm hala çok az da olsa sol gözümün altında minik morluğum var kapatıcıyla pek belli olmuyo evet görüntümden memnunum şu an hala şişlik var diye düşünüyorum cumartesi günümü bandımı çıkardım korkunç görünüyodum bandı geri yapıştırdım hatta :roflol: doktorum söylemişti bana yanlardan açılırsa çıkarırsın o gün diye çıkardım bence siz çıkarmayın bandı ve hemen o gün bakmayın şok oluyosunuz en azından ben öyle oldum çünki şişlikten s,dolayı gözler garip görünüyo herkese öyle olur mu bilmem ama şu an cumartesi günkünden çok farklıyım şöyle söyliiimm bugün ilk defa okula gittim 2 öğretmenim ve beni 15 yaşından beri tanıyan arkadaşım bile anlamadı çok doğal duruyo yandan kalkık zaten hafif kemerim vardı ucu tombikti işte yüzüme bakınca göze çarpan bir burnum yoktu sanırım ondan pek anlamadılar çok değişmediğim için mutluyum umarım tüm ameliyat olanlar mutlu olurlar .çok yazdım burda bitiriyoruuumm:sm_cool: