• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr Tuğrul Maral hakkında bilgi

günaydın kızlar :) ameliyat olan tüm arkadaşlara çok geçmiş olsun.

keşke tuğrul beyin hastalarından daha çok arkadaş yazsa deneyimlerini.nisa'nın burnu müthiş.

slmmm kızlar resim yukledım yenı .. inş güzel yorumlar alırım..buarada resımler ın üzarındekı tarıh yanliş ayarlamayı unutmuşum:(

iletisimci geçmiş olsun canım.eğer mümkünse fotoğraflarını paylaşabilirmisin?ve ameliyat masrafın ne kadar tuttu yazabilirmisin?

Merhaba teşekkür ederim öncelikle :) Burnumdaki bant bu cumartesi çıkacak, o zaman resimleri paylaşacağım Ameliyatım 1500 ytl idi Kapmpanya fiyatıydı yani Şimdi fiyatlar ne kadar bilmiyorum...Ama fazla oynama olmamıştır

cnm cok hoş gözüküyor şişler indikçe daha güzel olacak

Nisacığım burnun yüzüne çok yakışmış canım :) Doğal duruyor. Tekrar geçmiş olsun.

Ben de tarihi anlayamamıştım , burayı yeni okudum.

iyi şanslar dolcegabbana,inşallah herşey yolunda gider ve mutlu olursun :) şimdiden çok geçmiş olsun canım.

evet arkadaşlar dün öğleden sonra amliyatımı oldum. Gece çok zor geçti uyuyamadım ama ne acı ne ödem ne morarma vardı sadece baş ağrısı. Ağrı kesici yerine iğne yapmalarını istedim ben daha çabuk etki etsin de uyuyabileyim diye. Burnumun şekli şu an tuhaf :) güzel diyemem ama şu an çok erken tamponlar dikişler daha yorum yapmıyım. Bu sabah itibarı ile gözlerim şişmeye başladı ve mordan da öte bordo oldu resmen dayak yemiş gibi görünüyor. Umarım yarın sabah düzelir. bu arada benim kemikte yamukluk oldugundan ameliyat 2,5 saat surmüş ve tamponlar da 4 güm kalıcakmıs, cıkarırken acı duyuluyo mu cok merak edıyorum. gelişmeleri bildiririm

Son düzenleme:
tamponun çıkması garip birşey acı vermiyo acıyacak diye tedirgin oluyosun birşey yok merak etme ben acımıyo diyosam acımıyodur emin ol ama şaşırıyosun o kadar uzun şey nerden çıkıyo diye neyse dikişlere gelince sızlıyo biraz ben dikişi alırsa nasıl birleşik kalıcak diye düşündümm :roflol: ama birşey olmuyo geçmiş olsun resim paylaşırsın umarım ben kendime alışana kadar pek koymayı planlamıyorum neyse geçmiş olsun tekrarrrr

teşekkürler lewis en azından acımamasını duymak güzel gerçi operasyon öncesi herşeyin çok daha kolay olacağını düşünmeyi nası becerdim bilmiyorum. Sen de Tugrul beye mi oldun? Memnun musun peki görüntüden?
Ben resim koymayı düşünüyorum tabiiki ama şu an koysam korkarsınız ve bugün 3. gün ve hala şiş mor heralde benim iyileşme sürecim uzun oldu. Yani 1 haftada işe başlamak falan mümkün değil en azından kemik kırılarak yapılan operasyonlar için :( herneyse evde canım sıkılıyo zaten gelişmeleri bildiririm yarın tamponlar alınacak...

şişlikler yanalarıma da yayıldı tombul teyzeler gibi oldum, boğazım da ağrıyor üşüttüm heralde ama tuğrul beye ulaşmak çok zor ameliyatta oluyor genellikle. Umarım konusabilirim bugün de ne tür bir ilaç kullanmam gerektiği konusunda yardımcı olur...

evet bende tuğrul beye oldum 17. günüm hala çok az da olsa sol gözümün altında minik morluğum var kapatıcıyla pek belli olmuyo evet görüntümden memnunum şu an hala şişlik var diye düşünüyorum cumartesi günümü bandımı çıkardım korkunç görünüyodum bandı geri yapıştırdım hatta :roflol: doktorum söylemişti bana yanlardan açılırsa çıkarırsın o gün diye çıkardım bence siz çıkarmayın bandı ve hemen o gün bakmayın şok oluyosunuz en azından ben öyle oldum çünki şişlikten s,dolayı gözler garip görünüyo herkese öyle olur mu bilmem ama şu an cumartesi günkünden çok farklıyım şöyle söyliiimm bugün ilk defa okula gittim 2 öğretmenim ve beni 15 yaşından beri tanıyan arkadaşım bile anlamadı çok doğal duruyo yandan kalkık zaten hafif kemerim vardı ucu tombikti işte yüzüme bakınca göze çarpan bir burnum yoktu sanırım ondan pek anlamadılar çok değişmediğim için mutluyum umarım tüm ameliyat olanlar mutlu olurlar .çok yazdım burda bitiriyoruuumm:sm_cool:

bugun 4. gün....evet şimdi hastaneden geldim tamponlar alındı. Ne hissettiğim konusunda yorum yapmıyım , zewkli değildi ama yani :) şu an daha rahatım oh be bi ağırlık kalktı üstümden, şekil olarak da bi korkum yok. Tuğrul bey herşeyin normal seyrinde olduğunu söyledi morarmalar sarardı, şişlikler azalmaya başladı. şimdi bi dikişler kaldı stres yaratan, eh nu da baştan biliyoduk..atlattık sayılır darısı sıradakilerin başına :)

evet bende tuğrul beye oldum 17. günüm hala çok az da olsa sol gözümün altında minik morluğum var kapatıcıyla pek belli olmuyo evet görüntümden memnunum şu an hala şişlik var diye düşünüyorum cumartesi günümü bandımı çıkardım korkunç görünüyodum bandı geri yapıştırdım hatta :roflol: doktorum söylemişti bana yanlardan açılırsa çıkarırsın o gün diye çıkardım bence siz çıkarmayın bandı ve hemen o gün bakmayın şok oluyosunuz en azından ben öyle oldum çünki şişlikten s,dolayı gözler garip görünüyo herkese öyle olur mu bilmem ama şu an cumartesi günkünden çok farklıyım şöyle söyliiimm bugün ilk defa okula gittim 2 öğretmenim ve beni 15 yaşından beri tanıyan arkadaşım bile anlamadı çok doğal duruyo yandan kalkık zaten hafif kemerim vardı ucu tombikti işte yüzüme bakınca göze çarpan bir burnum yoktu sanırım ondan pek anlamadılar çok değişmediğim için mutluyum umarım tüm ameliyat olanlar mutlu olurlar .çok yazdım burda bitiriyoruuumm:sm_cool:

hehe tamam bana diğer arkadaşlar da öyle dediler yaa bandı çıkarma bayılırsn dediler bi de ben zaten herşeye bayılan bi insanım .. çok sevindim senin o kadar doğal olmasına ay işallah benimki de öyle olur biz çünkü şirketteki arkadaşlara hep pinokyo gibi olmuşun falan diyoruz şimdi ben de onların diline düşmek istemiyorum :)))

Birinci hafta doldu şişlikler indi alçılar alındı morluklar hafifledi...Nefes alamıyorum daha. Sağ taraftn biraz ama koku alma duyum yok. Umarım yakında gelir sevdiğim kokuları özledim. Görüntüden memnunum şu an. Zor oluyo ama geçince de güzel oluyo yahu :) Hepinize sevgiler

Son düzenleme:
Back