Doa Kozmetik Ürünleri

Sabunu köpürtüyor mu canım o? Gerçi sıcak suyla yumuşadığını belirtmişsin evet, ama köpürtmez gibi gözüktü bana. Deneyip görmem lazım tabi

Ben sabunsuz kullanmıstım sabunla kullanılacagını ben de şimdi yenı okudum bır de sabunla deneyelım bakalım.

Zaten kk de kabak lifi kullanımıyla ilgili başlık varmış bir göz at istersen gerçi bizim lifler küçük küçük ayak için gönderdikleri için sanırım.

http://www.kadinlarkulubu.com/selul...-kabak-lifi-kullananlarin-paylasim-alani.html

Son düzenleme:
herkese meraba,

benimde ilgimi çekti bu marka ama merak ettiğim bi konu var ozon yağı için herhangi bir yaş aralığı var mı birde lekeler için sadece pirinç kepeği yağı mı kullanılmalı ? :44:

herkese meraba,

benimde ilgimi çekti bu marka ama merak ettiğim bi konu var ozon yağı için herhangi bir yaş aralığı var mı birde lekeler için sadece pirinç kepeği yağı mı kullanılmalı ? :44:

Hayır güzelim yaş aralığı yok kullanabilirsin, lekelere pirinç kepeği yağı ve nar çekirdeği yağı kullanıyoruz. Tabi peeling yapmayı ve 50+ faktörlede cildini korumayı ihmal etmemelisin

Kızlar cicilerim geldiiii sandal ağacı solid çok güzel kokuyor benim parfümlerimin altında şahane baz olacak

çok teşekkür ederim

peki bu üç yağı kullansam (ozon, pirinç kepeği, nar çekirdeği ) fazla gelir mi ? ya da önce biriyle mi başlamalıyım.

bu başlığın hareketliliğine bayıldım :) ben de sipariş vercem . mail attım anında sönüt aldım , yağlı saça krem kullanılmaması daha iyiymiş saçalrı daha cabuk yağlandırdığı için. parfümse sadece 1 ceşit görünüo sitede, çok talep varmş etişemiomuş küçük bi işletmeiz yazmışlardı cok mütevaziler yaa :)) ozon yağı da şöyle duymuştum vgözlatına herhangi bi yağ kullanılmamalı emmiyormş gözaltı yağ bezesi olşuyormş

LasySubaru, sandal ağacı parfümü yeni mi aldın sitede yok da :26:

Canım ben özcan beyi arayıp sordum ellerinde varmış fakat bir karışıklık var solidlerde sağolsun arayıp buldu aralarından

çok teşekkür ederim

peki bu üç yağı kullansam (ozon, pirinç kepeği, nar çekirdeği ) fazla gelir mi ? ya da önce biriyle mi başlamalıyım.

Haftanın bir günü pirinç kepeği ile nar çekirdeği yağını 2-3 er damla şeklinde cildine yedirirsin, haftanın bir günüde ozon yağını kullanırsın ağır gelmez o şekilde

çok teşekkürler

Benim ozon yağım geçen cuma geldı o gunden berı göz altı dahıl tüm yuzumde kullanıyorum beze olusmadı goz altımda ve mumnunum, ilk kez okuyorum beze oluşturdugunu öyle bir yan etkisi mi varmış?

Canım sana verilen cevapları okumuyorsun ki sen :)...Ozon yağını kullanan arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaşmadı.

bi de kızlar ablam hamile, çatlaklar için bişey var mı? kullnana var mı doa dan?

Çatlaklar için cocoa butteri tavsiye ederim, ama şu an yok sitede..Hatta shea butterle karıştırırsanız sonuç çok daha iyi olabilir..
Yetkiliyle irtibata geçip ne zaman geleceğini sorabilirsin.

canım çok teşekkür ederim emeğin için hepsini tek tek yazmışsın. ellerine sağlık. tavsiyelerini deneyeceğim.

Hiii çok teesüf ederim, demek sadece ladye özel haa
Halbuki benim de ne tariflerim vardı ama söylemicem küstüm

diren canım senin de tavsiyelerine uyuyorum. yazdıklarınızı okuyorum elimden geldiğince zaten sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum öyle güzel bi konu açmışsın ki. sen olmasan doa dan nasıl haber alacaktık?! tavsiyelerinize kulak vermeye ve uygulamaya devam edeceğim deneyimli arkadaşlarım

ilk siparişlerimi verdim sonunda yupppiii
melisa kremi (kupkuru cildimi bu kremle şoka uğratacağım inşallah :)
aloe vera sabunu (sabunlardan pek ümitvar değilim ama umarım kurutmaz)
shea butter (vazgeçilmez bir ürün olduğunu anladım almazsam ayıp olurdu :)
pirinç kepeği yağı (yüzümde ton farklılıkları var geceleri sürüp yaticiiim inşallah faydasını görürüm :)
çatlaklarım için cocoa butter bekliyorum ama yok anam yok
aldığım ürünler ve kullanım amaçlarıma ekleme çıkarma yapmak isteyenlere başım üstünde yeriniz var diyorum

cnm ozon yağı aslında bildiğimiz yağlara pek benzemiyor beze yaparmı bilmiyorum ama memnun kalacağın kesin
şampuanlar için bir şüphen olmasın sadece alışman zaman alabilir oda sağlık için varsın olsun benim saçlarım kalın telli ve çok gürdür bide üstüne sarıdır yani biraz bakım isteyen bir saç hep düzleştiririm arada hafif dalgalar yaparım tabi bunlar azda olsa saçı yıpratıyor benim maşam ve düzleştiricim çok güzel ve saçıma zarar vermiyor desem yeridir yani okadar iyilerdir sağolsunlar onlarıda seçerken titiz davrandım saçlarım uzun kalsın istediğimden ama bakımıda ihmal etmiyordum bana pahalıya mal oluyordu doğal ürünler bulmak ve kullanmak yani onlarda ne kadar doğaldı bilemicem şimdi :44: doa ile tanıştıktan sonra hem saçlarım rahatladı hemde cebimiz saçında kullanman için doa da mutlaka bir saç kremi bulursun yeteki saçını iyi tanı

parfümleri bende henüz deneyemedim hele bi gelsinler siteye hemen stok yapıcam al al bunuda al şunuda al

bi de kızlar ablam hamile, çatlaklar için bişey var mı? kullnana var mı doa dan?

cnm kakao yağının etkili olduğunu yazıyor kullanan arkadaşlar birde ben hamileyken kayısı çekirdeği yağı kullanmıştım işe yaradı ama bu birazda ırsi bir durum bazen ne yaparsan yap çatlayabiliyoruz benimkiler görünmeyen yerlerimde onlarıda çok takmıyorum

Şaka gibi Benim ilk siparişimde olanlardan almışşın ben de tek fazla saç bakım ürünleri( şampuanı,kremi yağı ve maskesi )
3 haftadır doa ürünlerini kullanıyorum,sana kullandıklarımın neticesini yazmak isterim,malum aynı ürünler:)
Aloe vera sabunu;Benim cildim çok hassas hangi sabun kullansam kurutuyordu.Bende bir tek bebe sabunları kullanıyordum yaklaşık 2 senedir..alo vera sabunun kullanıyorum şu an çok memenunum.zaten hemen 2ci siparişe 3 tane daha istedim ama 1 geldi gene isteyecem.:)
Shea butter;bu ürünü direk dudaklarına sür ve birkaç dakikaya dudaklarında ki dolgunluğu hemen farkedeceksin:)Bu üründen de 2.ci siparişte gene koca bir kutu aldım.Müthiş bir dudak nemlendiricisi.gerçi çok fazla kullanım alanları var ama ben şimdilik dudak nemlendirici olarak kullanıyorum..
Prinç kepeği yağı:İlk hafta sürekli kullandımam ama ozon yağı gelince bıraktım.şimdi tekrar başladım arada ozon arada prinç yağı yapıyorum..Şimdilik düzensiz kullandığımdan pek netice alamadım ama ilk 1 hafta sürdüğümde yüzüme bir duruluk gelmişti.
Melisa kremi:Bunu da pek kullanamadım ama geçen bir deneyim bari dedim..Kokusu çok hoş,sürüldükten sonra hemen cilde işliyor,yağlı bir görünüm bırakmıyor ciltte..Bu da cilt için iyi bir nemlendirici olduğu kanısındayım...
Neyse canım Umarım sen de benim kadar ürünlerin geldiğinde memnun kalırsın....

Son düzenleme:

Cocoa butter kullanabilir canım neticede bitkisel kullanan diğer arkadaşlarında memnuniyetlerini okumuştuk çıksada bende alsam

Rica ederim kullandığım ve bildiğimce yardımcı olmaya her zaman çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…