Sabunu köpürtüyor mu canım o? Gerçi sıcak suyla yumuşadığını belirtmişsin evet, ama köpürtmez gibi gözüktü bana. Deneyip görmem lazım tabi
herkese meraba,
benimde ilgimi çekti bu marka ama merak ettiğim bi konu var ozon yağı için herhangi bir yaş aralığı var mı birde lekeler için sadece pirinç kepeği yağı mı kullanılmalı ? :44:
Hayır güzelim yaş aralığı yok kullanabilirsin, lekelere pirinç kepeği yağı ve nar çekirdeği yağı kullanıyoruz. Tabi peeling yapmayı ve 50+ faktörlede cildini korumayı ihmal etmemelisin
Kızlar cicilerim geldiiii sandal ağacı solid çok güzel kokuyor benim parfümlerimin altında şahane baz olacak
Eki Görüntüle 443755
LasySubaru, sandal ağacı parfümü yeni mi aldın sitede yok da :26:
çok teşekkür ederim
peki bu üç yağı kullansam (ozon, pirinç kepeği, nar çekirdeği ) fazla gelir mi ? ya da önce biriyle mi başlamalıyım.
Canım ben özcan beyi arayıp sordum ellerinde varmış fakat bir karışıklık var solidlerde sağolsun arayıp buldu aralarından
Haftanın bir günü pirinç kepeği ile nar çekirdeği yağını 2-3 er damla şeklinde cildine yedirirsin, haftanın bir günüde ozon yağını kullanırsın ağır gelmez o şekilde
bu başlığın hareketliliğine bayıldım :) ben de sipariş vercem . mail attım anında sönüt aldım , yağlı saça krem kullanılmaması daha iyiymiş saçalrı daha cabuk yağlandırdığı için. parfümse sadece 1 ceşit görünüo sitede, çok talep varmş etişemiomuş küçük bi işletmeiz yazmışlardı cok mütevaziler yaa :)) ozon yağı da şöyle duymuştum vgözlatına herhangi bi yağ kullanılmamalı emmiyormş gözaltı yağ bezesi olşuyormş
Benim ozon yağım geçen cuma geldı o gunden berı göz altı dahıl tüm yuzumde kullanıyorum beze olusmadı goz altımda ve mumnunum, ilk kez okuyorum beze oluşturdugunu öyle bir yan etkisi mi varmış?
bi de kızlar ablam hamile, çatlaklar için bişey var mı? kullnana var mı doa dan?
yok cnm onu demedim ozon yağını sormamştm :) çatlaklar için olana cvp beklemşitim cook sağol :))))
Ben sabunsuz kullanmıstım sabunla kullanılacagını ben de şimdi yenı okudum bır de sabunla deneyelım bakalım.
Zaten kk de kabak lifi kullanımıyla ilgili başlık varmış bir göz at istersen gerçi bizim lifler küçük küçük ayak için gönderdikleri için sanırım.
http://www.kadinlarkulubu.com/selul...-kabak-lifi-kullananlarin-paylasim-alani.html
Canım özellikle kuru ciltlerin nemlendiriciye çok çok ihtiyacı vardır, lütfen bol su iç meyve sebze tüket.
Buradan benim yaptığım nemlendiriciye ulaşabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...imli-cilt-icin-birebir-hala-kullaniyorum.html
Shea butter çizikler tahrişler üzerinde epey etkili sıvı tüketimim biraz azalsa dudaklarım yaz kış çok kurur benim en büyük kurtarıcım oldu çantamda geziyor, diz, dirsek, el üstü, topuk vs gönül rahatlığıyla kullanabilirsin anında yumuşatıyor
Pirinç kepeği leke açma konusunda etkili haftada 1 gece pirinç kepeği, yine haftada 2 gece ozon yağı sürüp yatıyorum sabah yıkıyorum ben.
Ozon yağı göz çevrene ve cildine iyi gelecek dolaşımı arttır, gözenekleri sıkıştırır, besler, selülit tedavisinde de kullanılıyor, ozon aynı zamanda dezenfekte de eder, mesela ozon gazı gıda sektöründe çok kullanılır. Göz kapağı göz altına tüm cildine uygulayabilirsin, özellikle göz altı torbaları ve morluklar kahverengilikten şikayetçi olanlarında işine çok yarar
hindistan cevizi yağını bir çay kaşığı kadar avucuma alıp saç dibi ve saç uçlarına yediriyorum örüp yatıyorum sabah yıkıyorum, kırıksız pırıl pırıl saçlara merhaba
Keratin maskesi adı üstünde keratin miktarı fazla olduğu için yıpranmış saçlarını toparlayacaktır, brezilya fönü mantığında düşün, gece sür sabah yıka ne kadar uzun kalırsa o kadar etkili olur saçına tutunur keratin
fesleğen kremi, melisa kremi,blue anemon kremi... henüz bu 3ünü kullanmadım canım ama kullanan arkadaşlar pek memnun güzel nemlendiriyor cildi besliyor canlanıyor diyorlar
Badem yağını, argan yağı ve hindistan cevizi yağıyla birleştir saç bakımında kullan, kaş kirpik bakımında kullan
Aktardan temin edebilirsin canım kili, yeşil kili alıyorsun diş macunu kıvamından biraz daha sıvı hale getirip istersen içine gül suyu, 1-2 damla pirinç kepeği yağı, argan yağı, kayısı çekirdeği yağı lavanta suyu elinde ne varsa ekleyip tüm cildine göz altları hariç sürüyorsun kuruyor yıkıyorsun.
Ben haftada 2 defa kil maskesi yaparım kili kıvama getirmek için her zaman su kullanmam bazen ggül suyu ile bazen lavanta suyu (1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı lavantayı at kaynasın al kenarıya soğusun oldu sana lavanta suyu) ile yapıyorum.
Umarım yardımcı olabilmişimdir bende kullandığım ve memnun olduğumca yanıtlarım çekinme ne zaman istersen sor lütfen hem ben hem diğer kullanan arkadaşlar yardımcı oluruz
Ay ay ay nazda yaparmıştrip yok hanımefendi lütfen
Hiii çok teesüf ederim, demek sadece ladye özel haa
Halbuki benim de ne tariflerim vardı ama söylemicem küstüm
kızlar merhaba ben yeni duydum bu markayı. sorualrım var :) benim saçlarım inanılmaz ince telli yağlı ve cansız. kestirdim saçlarımı ama boş ... ben bi yerde saç kremi zararlı die duymştum. sadece şampuanı alsam cok mu sert olur bi de ben hep şampuan + sac kremi kullandım şimdi onla uğraşmak istemiyorum :)) bide ozon yağı. yağ gözaltında beze oluşturuyor o yüzden bunu kullanmak ne derece doğru?
vee parfümler... enn hafif ve güzel koku hangisi :))
bu başlığın hareketliliğine bayıldım :) ben de sipariş vercem . mail attım anında sönüt aldım , yağlı saça krem kullanılmaması daha iyiymiş saçalrı daha cabuk yağlandırdığı için. parfümse sadece 1 ceşit görünüo sitede, çok talep varmş etişemiomuş küçük bi işletmeiz yazmışlardı cok mütevaziler yaa :)) ozon yağı da şöyle duymuştum vgözlatına herhangi bi yağ kullanılmamalı emmiyormş gözaltı yağ bezesi olşuyormş
bi de kızlar ablam hamile, çatlaklar için bişey var mı? kullnana var mı doa dan?
ilk siparişlerimi verdim sonunda yupppiii
melisa kremi (kupkuru cildimi bu kremle şoka uğratacağım inşallah :)
aloe vera sabunu (sabunlardan pek ümitvar değilim ama umarım kurutmaz)
shea butter (vazgeçilmez bir ürün olduğunu anladım almazsam ayıp olurdu :)
pirinç kepeği yağı (yüzümde ton farklılıkları var geceleri sürüp yaticiiim inşallah faydasını görürüm :)
çatlaklarım için cocoa butter bekliyorum ama yok anam yok
aldığım ürünler ve kullanım amaçlarıma ekleme çıkarma yapmak isteyenlere başım üstünde yeriniz var diyorum
canım çok teşekkür ederim emeğin için hepsini tek tek yazmışsın. ellerine sağlık. tavsiyelerini deneyeceğim.
diren canım senin de tavsiyelerine uyuyorum. yazdıklarınızı okuyorum elimden geldiğince zaten sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum öyle güzel bi konu açmışsın ki. sen olmasan doa dan nasıl haber alacaktık?! tavsiyelerinize kulak vermeye ve uygulamaya devam edeceğim deneyimli arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?