Canım özellikle kuru ciltlerin nemlendiriciye çok çok ihtiyacı vardır, lütfen bol su iç meyve sebze tüket.
Buradan benim yaptığım nemlendiriciye ulaşabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...imli-cilt-icin-birebir-hala-kullaniyorum.html Shea butter çizikler tahrişler üzerinde epey etkili sıvı tüketimim biraz azalsa dudaklarım yaz kış çok kurur benim en büyük kurtarıcım oldu çantamda geziyor, diz, dirsek, el üstü, topuk vs gönül rahatlığıyla kullanabilirsin anında yumuşatıyor
Pirinç kepeği leke açma konusunda etkili haftada 1 gece pirinç kepeği, yine haftada 2 gece ozon yağı sürüp yatıyorum sabah yıkıyorum ben.
Ozon yağı göz çevrene ve cildine iyi gelecek dolaşımı arttır, gözenekleri sıkıştırır, besler, selülit tedavisinde de kullanılıyor, ozon aynı zamanda dezenfekte de eder, mesela ozon gazı gıda sektöründe çok kullanılır. Göz kapağı göz altına tüm cildine uygulayabilirsin, özellikle göz altı torbaları ve morluklar kahverengilikten şikayetçi olanlarında işine çok yarar
hindistan cevizi yağını bir çay kaşığı kadar avucuma alıp saç dibi ve saç uçlarına yediriyorum örüp yatıyorum sabah yıkıyorum, kırıksız pırıl pırıl saçlara merhaba
Keratin maskesi adı üstünde keratin miktarı fazla olduğu için yıpranmış saçlarını toparlayacaktır, brezilya fönü mantığında düşün, gece sür sabah yıka ne kadar uzun kalırsa o kadar etkili olur saçına tutunur keratin
fesleğen kremi, melisa kremi,blue anemon kremi... henüz bu 3ünü kullanmadım canım ama kullanan arkadaşlar pek memnun güzel nemlendiriyor cildi besliyor canlanıyor diyorlar
Badem yağını, argan yağı ve hindistan cevizi yağıyla birleştir saç bakımında kullan, kaş kirpik bakımında kullan
Aktardan temin edebilirsin canım kili, yeşil kili alıyorsun diş macunu kıvamından biraz daha sıvı hale getirip istersen içine gül suyu, 1-2 damla pirinç kepeği yağı, argan yağı, kayısı çekirdeği yağı lavanta suyu elinde ne varsa ekleyip tüm cildine göz altları hariç sürüyorsun kuruyor yıkıyorsun.
Ben haftada 2 defa kil maskesi yaparım kili kıvama getirmek için her zaman su kullanmam bazen ggül suyu ile bazen lavanta suyu (1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı lavantayı at kaynasın al kenarıya soğusun oldu sana lavanta suyu) ile yapıyorum.
Umarım yardımcı olabilmişimdir bende kullandığım ve memnun olduğumca yanıtlarım çekinme ne zaman istersen sor lütfen hem ben hem diğer kullanan arkadaşlar yardımcı oluruz
Ay ay ay nazda yaparmış
trip yok hanımefendi lütfen