ladyim subarum seni bulsamda şöyle mıncıklasam yanaklarından öpsem
yani okadar sevindirdi bu ozon yağı
keşke öncesi sonrası foto çekseydim dedim :103:
akşam üstü sıcaktan bunalmışım birazda rahatsızım hadi duşa dedim sonrasında bacaklara ve yüzüme ozonumuzu uyguladım senin anlattığın gibi neyse biraz uyudum ateş yapıyor benim böbrekler,uyandım arkadaş çağırdı saçımı boyarmısın diye çıktım üst kata gözler böyle
aynaya bakmadan çıktım yanına kızın dedim kesin bişey oldu yüzüme
cildim okadar canlı parlak duruyormuşki kız bakakalmış bide gerginmiş öyle söyledi ben hemen aynaya tabi :108: okadar güzel görünüyorduki şaştım kaldım daha süreli en fazla 4-5 saat olmuştu bu değişikliği beklemiyordum doğrusu mucize denmişti burda hakkaten öyleymiş valla bu yağ tükenirse basarım doa yı okadar söylüyorum yani :104: hani burnun yanından dudaklara kadar bir çizgi oluşur ya benim yaşlarda (30
) heh onlardan anladım gerginliği inşallah geçici değildir bu yavv bittim ben bunaaaa
subarucum aşağıda anlatmış ama bende yeni kullanıcılardan biri olarak yazıyım istedim
evet dediğin gibi yıkarken ve sonrasında saçlar sert oluyor hatta benim kullandığım saç kremi bile sonrasında market şampuan ve saç kremlerindeki gibi yapmıyor ama ne hikmetse tararken çokta zorlanmıyorum üstelik benim saçlar sarı her ay boyanır beyazlarımdan dolayı bende ilk yıkadığımda alışamam gibi gelmişti sonra yıkadıkça sanırım saçta alıştıkça saçlarıma başka şampuan kullanmaz oldum çünkü sağlıklı görünüyor şuan saçımda keratinli maskemin güzel kokusuyla mest olmuş bunları yazarken inşallah doa geliştikçe ve büyüdükçe bozulmaz diyede dua ediyorum
oğlumda alıştı benim şampuana ama sanırım yavrucuğuma o şampuanın boyalı saçlar için olduğunu söylemem gerekecek
iyisimi birdahaki siparişte ona normal saçlar için olanını alıyım,böyle giderse bana şampuan bırakmıcak her gün banyo yapıyor her seferinde iki kere benim şampuanı kullanıyorsa
anam ben gidim saklim hele şampuanımı