• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

kızlar nar çekirdeği yağımı bu gece bir düzene oturtup kullanmaya başlamayı planlıyorum, çillerde dahi etkili olduğunu söylemişlerdi.

Son düzenleme:
Sen doanın bize geçtiği kıyağı okudun mu kuzum?
Lady ile bana kara üzüm çekirdeği yağı yollamış..Artık kıyak mıı, yoksa siz artık kartladınız, alın biraz gençleşin demek mi biz bilemedik :9:
Anneme verdim..Al dedim sana gelmiş bu :9:

Vallahi içime oturdu gencecik yaşımda hem 28 olmama 1 ay 2 gün var yahu, gören 23ten yukarı hiç söylemez birde yaşımı:9:

bendede kaşıntı yapmadı bacaklarıma bile sürdüm banamısın demedi pek bi kaynaştık :21:

Sanırım benim cildim ya çok hassas yada dediğim gibi bahar alerjim sebepliydi o kaşıntı:9:

kızlar bal süt sabunu nasıl kokuyor çok merak ediyorum ben cildimi kükürt sabununa çok alıştırdım, bu ara bitmek üzere alayımmı ne alayım sizce?

:

kızlar bal süt sabunu nasıl kokuyor çok merak ediyorum ben cildimi kükürt sabununa çok alıştırdım, bu ara bitmek üzere alayımmı ne alayım sizce?

Pek kokusu yok bal süt sabununun canım. Normal sabun kadar kurutmuyor alıp deneyebilirsin

Vallahi içime oturdu gencecik yaşımda hem 28 olmama 1 ay 2 gün var yahu, gören 23ten yukarı hiç söylemez birde yaşımı:9:

Sanırım benim cildim ya çok hassas yada dediğim gibi bahar alerjim sebepliydi o kaşıntı:9:

alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçemeyen biri olarak ve oğlumun favori sabununu sorduğundan söylüyorum çok güzel nemlendiren bir sabun ve ne zaman elini yıkasa koklaya koklaya bir hal oluyor anası gibi koku hastası :9:
ben yüzüme kullanmadım ama diğer kullandığımız sabunlara benzemiyor kalıntı bırakmıyor inşallah memnun kalırsın :34:

Geçen lavanta demişlerdi..:ssz:
Benim yeni sipariş listemde olucak::32:
Ha Bu arada cildim için aldığım Aleo vera sabunu çiftleyince birini vucuda kullanayım dedim..Çok güzel temizliyor..ama koku yok:20::20:

Sağol canım:16:

alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçemeyen biri olarak ve oğlumun favori sabununu sorduğundan söylüyorum çok güzel nemlendiren bir sabun ve ne zaman elini yıkasa koklaya koklaya bir hal oluyor anası gibi koku hastası :9:
ben yüzüme kullanmadım ama diğer kullandığımız sabunlara benzemiyor kalıntı bırakmıyor inşallah memnun kalırsın :34:

Hangi sabun o canım? Koklamaktan mest olduğu?:9:

Ben sabun konusunda pek çeşitlendiremedim kendimi, henüz 3 sabun denedim de :9:

Ay bırak Allah aşkına..Kaba insan, kavgada yapılacak hareket değil :9:

:9::9::9: ah ah 10 yıl ruhumu yaşlandırdı vallahi:14:

Pek kokusu yok bal süt sabununun canım. Normal sabun kadar kurutmuyor alıp deneyebilirsin

bende de var tatlım o koku hastalığı ama öyle çiçek kokularına gelemiyorum bal süt sabunu listeme girdi, peki başka:9:

Sağol canım:16:

Hangi sabun o canım? Koklamaktan mest olduğu?:9:

Ben sabun konusunda pek çeşitlendiremedim kendimi, henüz 3 sabun denedim de :9:

cnm sütlü ballı sabun varya ilk siparişimde hediye olarak gelmişti el koydu benim sıpa :9:
arada banada koklatıyor elleri güzel kokuyor hoş benim oğlum zaten güzel kokar yahu :49:

cnm sütlü ballı sabun varya ilk siparişimde hediye olarak gelmişti el koydu benim sıpa :9:
arada banada koklatıyor elleri güzel kokuyor hoş benim oğlum zaten güzel kokar yahu :49:

Süt bal kullanıyorum canım ben de, ama o kokmuyor ki pek:44:
Hiç kokusuz değil ama çok ta kokulu değil:9:

Ben şöyle duş esnasında mis gibi kokan bi sabun istiyorum..Lavanta güzel sanırım o konuda..

Ben şöyle duş esnasında mis gibi kokan bi sabun istiyorum..Lavanta güzel sanırım o konuda..

Tatlım lavanta kokusu hep çok ağır gelmiştir bana kullanan bir arkadaş tarif etse de anlasak:44:

cnm bana lavanta gibi kokular ağır geliyor daha soft kokuları seviyorum sanırım :34:
kesinlikle kötü gelmiyor hatta dolaplarda falan seviyorum o tür kokuları ama tende bana ağır geliyorlar oğluşta bana çekmiş :46:
fena koku alırız biz kokular gerçekten kişiye göre çok değişken mesela ben bir parfüme arkadaşta bitiyorum hemen gidip alıyorum sonra dehşet kötü gelebiliyor bana :53: garip bir olay ama oluyor işte :44:

Kızlar ben lavanta kolonyasindan nefret ederim ama yumuşatıcı da lavanta ya bayılırım. Bu sabun da cok güzel lavanta kokuyor. Şimdiye kadar kullandığm sabunlar arasında yine alırım diyecegm defne ve lavanta . Lavanta banyo da bildiğin lavanta kesesi olur ya aynı onun gibi lavanta kokuyor. Benim tenimde banyo dan sonra bir saat duruyor ama azıcık yani iyice koklayinca alıyorum. Bir de içinde cok fazla tane var sabunun cok hoşuma gidiyor. Bence denemeye değer. Ama benim içinse devamlı kullanmaya değer. Daha sırada bir sürü sabunum beni bekliyor. Ama ben daha kendim icin at kestanesi okalıptus ısırgan almam. Bu arada çevrem de ısırganı tek sevmeyen benim annem bile hasta oldu sabuna. Lavanta bitsin sırada ardıç ı açmayı düşünüyorum. Lavanta yi da almayın bence bitmesın ben alcam hepsini :-D

Kızlar konu kapandı ama ben şimdi okudum geçmiş sayfaları. Lekeliciltin yazdıklarına cok güldüm ya cok eğlenceli geldi bana :-D hem niye kızdıniz ki ona ozon yağıni sürms dizisini izliyormus . Biraz ozon yağı kullansında lekelerinden kurtulr işte. :-D ben de yeni siparişlerimi bekliyorum. Ozon yağı istedim bekle bekle kakao yağı gelmedi. Papatyali losyonuma argan katıp her duş sonrası kullancam insallah. İki tane fesleğen vardı bende birine kattim argan ama cok çabuk bitiyor böyle fesleğen melisa da öyle bir hafta da bitmişti. Losyon daha uzun zaman gider bana

günaydınn kızlar,

evet doa ürünlerine kavuşmuş bir kullanıcıyım an itibariyle :)
dün akşam iş çıkışı yetişti kargom, ürünlere bakarken fazla mesai yaptık sayılır :52:
boyalı saçlar için şamp+ krem,
shea butter,
argan yağı,
pirinç kepeği yağı,
kil sabunu geldi,
yanında da hediye olarak fesleğen kremi göndermişler sağolsunlar :16:

Akşam hemen şampuan ve kremi kullandım, pek fazla köpürmedi ama böyle olduğunu sizlerin yorumlarınızdan okumuştum daha önce , sonuç sorarsanız ben pek bi değişiklik göremedim ama zaten ilk yıkamada mucize beklemiyordum. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha fazla faydasını görürüm.

Kil sabununu ilk kullanınca yüzümde aşırı kaşıntı ve kızarıklık oldu, korktum açıkcası. Ama sonradan geçti, sabahta yıkadım bu sefer bişi olmadı. Oldukça yumuşak oldu cildim.
shea butter'ı nerde kullanacağımı pek bilemedim, annemin ayakları çok çatlıyor o sürdü akşam çok yumuşattı dedi.

bu arada, bide çilekli losyon siparişim vardı onu koymayı unutmuşlar, aradım bugün göndereceklerini söylediler bakalım beklemedeyim.

Back