- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 358
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ilk 2-3 kullanımda böyle ince ince tatlı tatlı kaşındım ben gerçi bahar alerjimde sebep olmuş olabilir o kaşınmaya
Bu ara biraz sabun sipariş vermem lazım...
süt-bal ve kil sabunum bitmek üzere...
Vücut için ne önerirsiniz kızlar?
Şöyle güzel güzel kokan?
Çilekli duş jeli
Sen doanın bize geçtiği kıyağı okudun mu kuzum?
Lady ile bana kara üzüm çekirdeği yağı yollamış..Artık kıyak mıı, yoksa siz artık kartladınız, alın biraz gençleşin demek mi biz bilemedik
Anneme verdim..Al dedim sana gelmiş bu
bendede kaşıntı yapmadı bacaklarıma bile sürdüm banamısın demedi pek bi kaynaştık
Vallahi içime oturdu gencecik yaşımda hem 28 olmama 1 ay 2 gün var yahu, gören 23ten yukarı hiç söylemez birde yaşımı
Var tatlım bende..Sabun olarak ne önerirsiniz?
:
kızlar bal süt sabunu nasıl kokuyor çok merak ediyorum ben cildimi kükürt sabununa çok alıştırdım, bu ara bitmek üzere alayımmı ne alayım sizce?
Vallahi içime oturdu gencecik yaşımda hem 28 olmama 1 ay 2 gün var yahu, gören 23ten yukarı hiç söylemez birde yaşımı
Sanırım benim cildim ya çok hassas yada dediğim gibi bahar alerjim sebepliydi o kaşıntı
kızlar bal süt sabunu nasıl kokuyor çok merak ediyorum ben cildimi kükürt sabununa çok alıştırdım, bu ara bitmek üzere alayımmı ne alayım sizce?
Geçen lavanta demişlerdi..
Benim yeni sipariş listemde olucak:
Ha Bu arada cildim için aldığım Aleo vera sabunu çiftleyince birini vucuda kullanayım dedim..Çok güzel temizliyor..ama koku yok
alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçemeyen biri olarak ve oğlumun favori sabununu sorduğundan söylüyorum çok güzel nemlendiren bir sabun ve ne zaman elini yıkasa koklaya koklaya bir hal oluyor anası gibi koku hastası
ben yüzüme kullanmadım ama diğer kullandığımız sabunlara benzemiyor kalıntı bırakmıyor inşallah memnun kalırsın
Ay bırak Allah aşkına..Kaba insan, kavgada yapılacak hareket değil
Pek kokusu yok bal süt sabununun canım. Normal sabun kadar kurutmuyor alıp deneyebilirsin
alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçemeyen biri olarak ve oğlumun favori sabununu sorduğundan söylüyorum çok güzel nemlendiren bir sabun ve ne zaman elini yıkasa koklaya koklaya bir hal oluyor anası gibi koku hastası
ben yüzüme kullanmadım ama diğer kullandığımız sabunlara benzemiyor kalıntı bırakmıyor inşallah memnun kalırsın
Sağol canım
Hangi sabun o canım? Koklamaktan mest olduğu?
Ben sabun konusunda pek çeşitlendiremedim kendimi, henüz 3 sabun denedim de
cnm sütlü ballı sabun varya ilk siparişimde hediye olarak gelmişti el koydu benim sıpa
arada banada koklatıyor elleri güzel kokuyor hoş benim oğlum zaten güzel kokar yahu
Süt bal kullanıyorum canım ben de, ama o kokmuyor ki pek:44:
Hiç kokusuz değil ama çok ta kokulu değil
Ben şöyle duş esnasında mis gibi kokan bi sabun istiyorum..Lavanta güzel sanırım o konuda..
Tatlım lavanta kokusu hep çok ağır gelmiştir bana kullanan bir arkadaş tarif etse de anlasak:44:
Süt bal kullanıyorum canım ben de, ama o kokmuyor ki pek:44:
Hiç kokusuz değil ama çok ta kokulu değil
Ben şöyle duş esnasında mis gibi kokan bi sabun istiyorum..Lavanta güzel sanırım o konuda..