Kızlar bana güneş koruyu tavsiye edebilir misiniz rica etsem:)
kızlar merhaba ben yeni duydum bu markayı. sorualrım var :) benim saçlarım inanılmaz ince telli yağlı ve cansız. kestirdim saçlarımı ama boş ... ben bi yerde saç kremi zararlı die duymştum. sadece şampuanı alsam cok mu sert olur bi de ben hep şampuan + sac kremi kullandım şimdi onla uğraşmak istemiyorum :)) bide ozon yağı. yağ gözaltında beze oluşturuyor o yüzden bunu kullanmak ne derece doğru?
vee parfümler... enn hafif ve güzel koku hangisi :))
kızlar merhaba ben yeni duydum bu markayı. sorualrım var :) benim saçlarım inanılmaz ince telli yağlı ve cansız. kestirdim saçlarımı ama boş ... ben bi yerde saç kremi zararlı die duymştum. sadece şampuanı alsam cok mu sert olur bi de ben hep şampuan + sac kremi kullandım şimdi onla uğraşmak istemiyorum :)) bide ozon yağı. yağ gözaltında beze oluşturuyor o yüzden bunu kullanmak ne derece doğru?
Sebamed 50+ faktör ve watsonsta satılan Solait 50+ very high baby (yağlandırması çok az olduğu için genelde yüz el kol omuzlar boyun için) kullanıyorum
Ozon yağı sipariş etmedim ama en kısa zamanda söyleyeceğim..Daha elime ulaşmadı bekliyorum..Şimdi bu beze oluşma durumu bende de oluyor..Şöyle ki ne zaman fondoten ya da göz altı kapatıcısı kullansam şişiyor resmen.Acaba bu ozonda aynı şeyi yapar mı?Aklıma takıldı uff yağlar bakanı olsa da yanıtlasa:)
tşk ederim tatlım:))
siparişlerim bugün elime geçti henüz yağlardan emin olamadığım için şampuan ve saç kremi sipariş etmiştim hediye olarakta fesleğen kremi yollamışlar oysa maske istiyordum. şampuanla saç kremini hemen kullandım dayanamadım hafif sertleşti ama alışınca düzelcek yorumlardan anladığım kadarıyla .
peki kızlar bu fesleğen kremini nasıl kullancam nelere iyi gelir tavsiye istiyorum
Kızlar ben pirinç kepeği yağımı yüzüme her gece sürüyorumBir sakıncası olur mu acaba :26:
Saçların çok yağlıysa yeşil çay içerikli şampuanı kullan, zaten yağlı saçlar için diye geçiyor. Doa saç kreminin içerisinde zararlı bir hammadde yok, saç uzunluğun nasıl bilmiyorum ama ben senin yerinde olsam alır ve arada da olsa kullanırdım. Çünkü saç uzadıkça saç derisindeki sebum aşağıya ulaşamıyor ve uçlarının ekstra birşeye ihtiyacı oluyor: yağlamak veya kremlemek, sonuç olarak ben kremini de tavsiye ediyorum
Ozon yağını kullanan arkadaşlar cevap verecektir. Parfüm için ise ben bitki kokularını çok seviyorum ıhlamur ve yasemin gibi, ama şunu farkettim benim koku zevkim biraz arkadaşlarımdan ayrı düştü, sevdiğim kokular yoğun kokular. İstersen al birkaç tane dene, çok pahalı şeyler değiller, hiç beğenmezsen ailende veya arkadaş çevrende mutlaka beğenen olur
MERHABA KK ÜYELERİ
SİZİN ÖNERİLERİNİZLE DOA ÜRÜNLERİNE BENDE BAŞLIYORUM BİRAZDAN İNTERNETTEN SİPARİŞ VERECEĞİM İNŞALLAH BENİMDE CİLDİME İYİ GELİR.ÖNERİLERİNİZİ OKUMAYA DEVAM EDİCEM.VE BENDE KULLANDIKÇA SİZLERE YAZACAĞIM.TEŞEKKÜR EDİYORUM SİZLERE..SİZİN SAYENİZDE DOAYI SEVDİM ŞİMDİDEN..TEŞEKKÜRLER KK ÜYELERİ
Doaya üye oldum..Siparişlerimi verdim..Tam bilgileri yazarken bir küçük kutucuk Söyle Balım dieAy gül gül öldüm..Sonra birde mail eppeğinizi yiyoruz sütünüzü içiyoruz varolun die..Ay çok hoşmuş
Ay sorma ben de çok gülüyorum onların böyle esprilerine.
Kızlar ayak bakım setini alan var mı? Ben içindeki sabunu ve yağı kullandım, fakat uzun uzun lifler çıktı, son derece katılar. Onları nasıl kullanacağımı bilmiyorum
Son zamanlarda siparişimle ilgili olarak çok fazla mail attım doaya daha fazla atmaya çekiniyorum, var mı sizlerden o lifleri kullanabilen?
Ben da aldım ayak bakım setinden, içinden çıkan lifi banyoda ayaklarımı keselerken kullandım, suya girdiğinde yumuşuyor o sertliği gidiyor senin mesajından sonra bir de nette bakayım dedim kabak lifi kullanımına şöyle yazıyor,
Yararları
Cildi temizler ve ölü hücrelerden arındırır, cilt gözeneklerini açar ve nefes almasını sağlar, kılcal damarlara masaj etkisi yapar ve kan dolaşımını düzenler. Düzenli olarak kullanıldığı zaman selülit oluşmasını engeller.
Kullanım Şekli
Lifi sıcak suda biraz beklettikten sonra, doğal sabunla kullanınız. Kullanım sonrası yıkayıp kurutunuz.
ben doa şampuan ve saç kremi alcam brezilya fönünden sonra kullanmak için ama çeşitleri var farkedermi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?