Doa Kozmetik Ürünleri

Ozon Yağı ve kullanımı:
Cildinize gençlik katmak ve güzelleşmek istiyorsanız ozon yağını görmemezlikten gelemezsiniz. Birçok kişi ozonlanmış cilt bakım ürünleri sayesinde kendi vücudunda devrim niteliğinde değişimler yapıyor. Aşağıda faydalarını okuduğunuzda mutlaka size uygun bir çözüm olduğunu göreceksiniz.
Günümüzde zaten ozonoterpi (ozon tedavisi) birçok merkezde sağlık açısından hizmet etmektedir. Buradan hareketle, son zamanlarda tamamen yan etkisiz ozon içeren kremlerin yapılması başarılmıştır.
Ozon yağı, saf oksijen moleküllerinin zeytinyağı içerisine nakledilmesi ile elde edilen doğal bir üründür. Bu işlem sonrası zeytinyağı ozonu tutarak koyulaşır, jel halini alır. Zeytinyağı ozonlandığında, bir soğutucuda saklanırsa, uzun süre(17 yıl) bozulmadan kalabilmektedir. Ozonlanan yağ, vücuda kolaylıkla nüfuz etmekte ve hücre boyutunda temizlik işlemlerine başlamaktadır. Temizlenen bir hücrede elbette bakım olmakta, daha geç yaşlanmaktadır.

OZON NEDİR?
En basiti dünyamızın etrafını çevreleyen bir koruyucu bir gaz tabakasıdır. En iyi bilinen mikrop öldürücüdür(dezenfektan). Ozon, yıldırım çakmaları anında oluşmakta, yükseltilerde ve deniz kenarlarında içimize çektiğimiz temiz havanın verdiği ferahlık hissidir. Ozon, üç tane oksijen atomundan oluşmuş yüksek enerjili bir moleküldür.

FAYDALARI NELERDİR?
Cilt hastalıkları üzerine olumlu etkilere sahiptir. Egzama, yanıklar ve güneş yanıkları, bacak ülserleri, hemoroit, arı sokmaları, böcek ısırıkları, aknede rahatlıkla kullanılabilir.
Vitiligonun sebep olduğu cilt lezyonlarında kullanılabilir.
Kepek ve kafa derisi problemlerinde ideal bir çözümdür.
Bebek ve yetişkinler için pişik tedavisinde kullanılabilir.
Uygulanan bölgede yaşlı hücrelerin ölmesini sağlar. Kan akımı hızlanır.
Cilt elastikiyetinin kazanılmasını sağlar.
Yaşlılık etkilerine karşı birebirdir. Kırışıklıkları ve göz halkalarını giderir.
Baş ve kas ağrısında ağrıyan yere ozon yağı ile masaj yapılır.
Selülit tedavisinde başarı ile kullanılır.
Yaraların çabuk iyileşmesini sağlar. Ağız içi ve cinsel organ yaraları için de kullanılabilir. Olağanüstü bir antiseptiktir.
Bakteri, mantar ve fotozoa gibi canlıları, uygulandığı bölgede yok eder. Ozon, bunu, sağlıklı hücrelere ve dokulara zarar vermeden başarır.
Ozonlu krem, koltuk altlarını tahriş etmediğinden bir deodorant gibi kullanılabilir.
Çatlak dudaklar için kesin ve hızlı bir çözümdür.
Ayak ve tırnak mantarları, ayakta bulunan çürükler için idealdir.
Ozon yağı içerek, yemek borusu ve reflü yaralarını iyileştirebilirsiniz.
Şeker hastalarında sebepsiz oluşan yaraların tedavisinde kullanılır.
Grip ve nezlede burun yolu ile kullanılabilir.
Ağız pamukçuklarında, aft ve uçuk tedavisinde kullanılabilir.

NOT: Ozon yağı, daha etkili olabilmesi için gece yatmadan evvel kullanılmalıdır. Mümkünse, yağ sürülen bölgenin uzun bir süre su ile temas ettirmemek gerekir.

Kızlar geçenlerde de paylaşmıştım bu bilgiyi benim ayağımda da mantar var ozon yağı sürdüm iki keredir daha şimdiden gayet iyi geldi, mantarı olan arkadaşlara öneririm denesinler.

kızlar merhaba ben yeni duydum bu markayı. sorualrım var :) benim saçlarım inanılmaz ince telli yağlı ve cansız. kestirdim saçlarımı ama boş ... ben bi yerde saç kremi zararlı die duymştum. sadece şampuanı alsam cok mu sert olur bi de ben hep şampuan + sac kremi kullandım şimdi onla uğraşmak istemiyorum :)) bide ozon yağı. yağ gözaltında beze oluşturuyor o yüzden bunu kullanmak ne derece doğru?
vee parfümler... enn hafif ve güzel koku hangisi :))

Benim ozon yağım geçen cuma geldı o gunden berı göz altı dahıl tüm yuzumde kullanıyorum beze olusmadı goz altımda ve mumnunum, ilk kez okuyorum beze oluşturdugunu öyle bir yan etkisi mi varmış?

Ozon yağı sipariş etmedim ama en kısa zamanda söyleyeceğim..Daha elime ulaşmadı bekliyorum..Şimdi bu beze oluşma durumu bende de oluyor..Şöyle ki ne zaman fondoten ya da göz altı kapatıcısı kullansam şişiyor resmen.Acaba bu ozonda aynı şeyi yapar mı?Aklıma takıldı uff yağlar bakanı olsa da yanıtlasa:)

Siparişlerim geldi kızlaaarrrr
Hindistan cevizi yağı
Ozon yağı
Çilekli vücut losyonu
Defne sabunu
Nane sabunu
Okaliptus sabunu
Keçi sütü sabunu
Hindistan cevizi yağımın yarısından fazlası dökülmüş kargoda
Aradım hemen göndeririz dediler
Bu arada fesleğen kremi göndermişler hediye olarak.Çok sevindim bendeki biticek diye süremiyordum :81:
Hem Çok ilgililer hem çok kaliteliler süpersin Doa

İyide kızlar yağ bezesi öyle pat diye yağ sürdüğünüz için oluşamaz bunu önce bir doktora göstermek danışmak lazım, sizde biliyorsunuz bir sürü yağ kullanıyorum ama hiç böyle bir sorun yaşamadım. Sizinki alerjik mi acaba çünkü fondoten ve kapatıcı kullandığımda şişiyor yazmışsınız:44:, zaten ozon dışında diğer yağlar göz çevresine sürülmüyor

tşk ederim tatlım:))

Rica ederim tatlım indirimleri takip edip karşılaştırın koruyucuları, marka pek önemeli değil yeterki koruyuculuğu yüksek olsun

Maske kalsaydı maske yollarlardı canım...Ellerinde kalmamış.

Kızlar ben pirinç kepeği yağımı yüzüme her gece sürüyorum Bir sakıncası olur mu acaba :26:

Hayır hiç bir sakıncası yok...Doğru kullanım

Size cevap verilmiş...Aynı mesajı tekrarlamışsınız.

Rica ederiz canım...Senin de ürün yorumlarını bekliyoruz..

MERHABA KK ÜYELERİ
SİZİN ÖNERİLERİNİZLE DOA ÜRÜNLERİNE BENDE BAŞLIYORUM BİRAZDAN İNTERNETTEN SİPARİŞ VERECEĞİM İNŞALLAH BENİMDE CİLDİME İYİ GELİR.ÖNERİLERİNİZİ OKUMAYA DEVAM EDİCEM.VE BENDE KULLANDIKÇA SİZLERE YAZACAĞIM.TEŞEKKÜR EDİYORUM SİZLERE..SİZİN SAYENİZDE DOAYI SEVDİM ŞİMDİDEN..TEŞEKKÜRLER KK ÜYELERİ

Doaya üye oldum..Siparişlerimi verdim..Tam bilgileri yazarken bir küçük kutucuk Söyle Balım die Ay gül gül öldüm..Sonra birde mail eppeğinizi yiyoruz sütünüzü içiyoruz varolun die..Ay çok hoşmuş

Ay sorma ben de çok gülüyorum onların böyle esprilerine.

Kızlar ayak bakım setini alan var mı? Ben içindeki sabunu ve yağı kullandım, fakat uzun uzun lifler çıktı, son derece katılar. Onları nasıl kullanacağımı bilmiyorum

Son zamanlarda siparişimle ilgili olarak çok fazla mail attım doaya daha fazla atmaya çekiniyorum, var mı sizlerden o lifleri kullanabilen?

ben doa şampuan ve saç kremi alcam brezilya fönünden sonra kullanmak için ama çeşitleri var farkedermi acaba ?

Ben da aldım ayak bakım setinden, içinden çıkan lifi banyoda ayaklarımı keselerken kullandım, suya girdiğinde yumuşuyor o sertliği gidiyor senin mesajından sonra bir de nette bakayım dedim kabak lifi kullanımına şöyle yazıyor,

Yararları

Cildi temizler ve ölü hücrelerden arındırır, cilt gözeneklerini açar ve nefes almasını sağlar, kılcal damarlara masaj etkisi yapar ve kan dolaşımını düzenler. Düzenli olarak kullanıldığı zaman selülit oluşmasını engeller.

Kullanım Şekli

Lifi sıcak suda biraz beklettikten sonra, doğal sabunla kullanınız. Kullanım sonrası yıkayıp kurutunuz.

Sabunu köpürtüyor mu canım o? Gerçi sıcak suyla yumuşadığını belirtmişsin evet, ama köpürtmez gibi gözüktü bana. Deneyip görmem lazım tabi

ben doa şampuan ve saç kremi alcam brezilya fönünden sonra kullanmak için ama çeşitleri var farkedermi acaba ?

Bende boyalı yıpranmış saçlar için bakım şampuanı ve kremi var kremi biraz çok kullanıp saçımda beklettıgımde saclarımın dalgasını açıyor kremin içinde keratin varmış siz saçlarınızı zaten brezilya fönü yaptıracakmışsınız bence sizin için iyi olur bu krem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…