Doa Kozmetik Ürünleri

kimse çıkatrma yapmayacaktır ama ekleme olacaktır
melisa kremi kullanmadım ama fesleğenden oldukça memnunuz ailecek kullanıyoruz ben ellerimde kullanmaktayım oğlum gece yatmadan yüzüne eline ayağına yıkanıyo resmen eşim traştan sonra menlendirici olarak beğendi bitince melisayı denicem
shea butteri bende dudaklarda çok sevdim henüz diz dirsekler haricinde kullanamadım denicem ama batıklara iyi geldiğini okudum bir yerde ilk fırsatta denenmeli
pirinç kepeği yüzümde şu anda çalışmaya başlamıştır heralde
kakao bende beklemedeyim
güle güle sağlıcakla kullan inşallah

Farkında mısınız kim hangi sabunu kullanmışsa benimki güzel diyor aslınsa benim kiler daha güzel

Her siparişimde özcan beye ne zaman gelecek bu katı parfümler diye soran biri olarak LadySubaru'nun parfümlerini kıskandığımı itiraf edeyim evet evet kıskandım ne yapayım

Canım pirinç kepeği yağı hakkında birşey sormak için aradığımda ben şahsen öneri olarak söylemiştim ''sandal ağacı solid çıkartsanız ne güzel olur'' diye meğer zaten varmış ama pomegranate flower (nar çiçeği) yazılmış yanlışlıkla ambalajına bu sebepten satışa çıkmamış, rica ettim etiket benim için sorun değil dedim yolladılar sağolsunlar kıskançlık yok

Son düzenleme:
Kuzey güney dizisinin bugünki bölümü gerçekten çok heyecanlı bitti.
Sonunda kuzey ve ferhat karşılaştı ve orada bitti. Sonu ne olacak bilemiyorum.

Yuppiii ozon kremim de geldi sürdüm sürdüm dizimi izledim :)

Olsun canım biz kabul ederiz varsın üstünde nar yazsın *yüzsüzlükte son nokta*

Size yanıt yazmayacaktım ama düşüncemi söyleyeyim sadece: Bence siz buradaki kadınların öfkesini çekmekten hoşlanan ve bununla eğlenen bir erkeksiniz. Öyle değil mi?
Şimdi arkadaşlarım sinirlenirse büyük bir keyif duyacak, en ufak kızgınlık içermeyen ve sadece dalga geçen bir mesaj daha yazacaksınız

Ozon kremi mi!
Buralara hala yorum yazma yüzün var yani!

Arkadaşlar lekelicilt'in yazdığı msjda sol altta bir üçgen var o kötü içerik butonu tıklayıp gerekeni yaparmısınız, bu şahsın amacı net!

Son düzenleme:
Altı üstü sıradan bir not yazıyorum ve aradan 3 dakika bile geçmeden 3-4 mesaj yazılıyor. Çünkü birileri burada nöbet tutuyor.
Planlı bir şekilde yapılıyor.
Kısa sürede binlerce mesaj oluşturma , onbinlerce gösterim elde etme , sanki DOA çok ilgi gören bir markaymış gibi bir imajı yaratabilme tek amaç.

Bu şekilde marka Kök salacak öyle mi?
Bu kadar basit yani?

Loreal,Nivea,Henkel,Max,Natures,Pevonia gibi binlerce marka bu yolu takip etti değil mi?

:) :) :)

Son düzenleme:

Evet canım he he aynen öyle! bir sen akıllı olacak değilsin ya ki ben artık o markalardan birinde çalışma ihtimalinide düşünüyorum yoksa bu kadar neden batsın sana doa, gerçekten çok ilginç son günlerde forumda tek giriş yaptığın yorum yazdığın yerde burası.
Bize saldıracağına ne sorun sorunun varsa ara doa firması ile paylaş.
Bu platforma üye olan insanları gelip istediğin an dijital imza vs gibi suçlayamazsın kafana sok, şahsen şikayet ettim benden alacağın son tepki budur, haydi selametle.

Altı üstü sıradan bir not yazıyorum ve aradan 3 dakika bile geçmeden 3-4 mesaj yazılıyor. Çünkü birileri burada nöbet tutuyor.

Kızlar bu konuyla ilgili son defa yazıyorum...Gördüğünüz üzere amacı aşikar..Sizi kızdırıp konu dışı yorumlar yazdırmak ve konuyu gereksiz şekilde amacından saptırmak...

Bu şahsı gördüğünüzde lütfen şikayet butonuna basın ve çok rica ediyorum TEK bir kelime dahi cevap vermeyelim...

Vermeyin ki amacına hizmet etmeyelim.
Bunu son defa rica ediyorum sizlerden..Bu gereksiz yorumlar devam ettiği sürece olan konuya olacak ve kapatmak zorunda kalıcaz..

Bugün akşam kahve içtim ya dijital imza nöbeti bende olsun. Uyku tutmadı kızlar imzaları ben atayım siz uyuyun bu gün bitti :)

Ozon kremimi süre süre atayım imzaları. Doa kozmetikten de fazla mesai parası istemiyorum

Sanırım lekelicilt amacına ulaşıp benim psikolojimi bozdu

Ben az önce dermaroller yaptım yüzüme kızlar..
Ozon yağı sürdüm ardından da..
Kokusu bana hiç kötü gelmedi nedense:44:

Kaşıntı da yapmadı, ladym kan dolaşımımı hızlandırmadı mı acep

Bir de eper yoğun bir yağmış..İnce bir tabaka halinde sürebilmek için biraz uğraştım

Sabah sonuçları yazıcam..

Sen doanın bize geçtiği kıyağı okudun mu kuzum?
Lady ile bana kara üzüm çekirdeği yağı yollamış..Artık kıyak mıı, yoksa siz artık kartladınız, alın biraz gençleşin demek mi biz bilemedik
Anneme verdim..Al dedim sana gelmiş bu

Kusura bakma diren az önceki mesajım için, tekrar bu konuyla ilgili yazmayacağım söz (lekelicilt ile ilgili)

Kara üzüm çekirdeği yağı mı göndermiş? Yorumları bekliyoruz o zaman canım

Son düzenleme:
Kusura bakma diren az önceki mesajım için, tekrar bu konuyla ilgili yazmayacağım(lekeli cilt ile ilgili)

Kara üzüm çekirdeği yağı mı göndermiş? Yorumları bekliyoruz o zaman canım

Ne kusuru canım, aynı anda yazmışız..Zaten sen ilk defa açtın ağzını, insan bazen dayanamıyor

Anneme verdim canım, kullansın da alırım yorumları ondan :)

Son düzenleme:

Bana birileri "sen erkeksin" diyo. size soruyorum şimdi : Etrafınızda bir bayanın "HAYDİ SELAMETLE" diyerek veda ettiğini hiç duydunuz mu?? Ladysubaru ediyor. Bayan ya o bakımdan.

Bu arada bana özelden çok sayıda mesaj yazıyorsunuz,teşekkürler ama benim birikmiş mesaj sayım 100 olmadığından size cevap veremiyorum özür dilerim. sadece bir arkadaşım vandan yazmış : cevaplayayım : branşım matematik.

Canım ilk 2-3 kullanımda böyle ince ince tatlı tatlı kaşındım ben gerçi bahar alerjimde sebep olmuş olabilir o kaşınmaya

Alın bir bayan daha : diren81

siz hiç bir bayanın bu şekilde KIYAK kelimesini kullandığını gördünüz mü?

diren81 kullanıyor bayan ya o bakımdan.

Bu ara biraz sabun sipariş vermem lazım...
süt-bal ve kil sabunum bitmek üzere...

Vücut için ne önerirsiniz kızlar?
Şöyle güzel güzel kokan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…