ilk siparişlerimi verdim sonunda yupppiii
melisa kremi (kupkuru cildimi bu kremle şoka uğratacağım inşallah :)
aloe vera sabunu (sabunlardan pek ümitvar değilim ama umarım kurutmaz)
shea butter (vazgeçilmez bir ürün olduğunu anladım almazsam ayıp olurdu :)
pirinç kepeği yağı (yüzümde ton farklılıkları var geceleri sürüp yaticiiim inşallah faydasını görürüm :)
çatlaklarım için cocoa butter bekliyorum ama yok anam yok
aldığım ürünler ve kullanım amaçlarıma ekleme çıkarma yapmak isteyenlere başım üstünde yeriniz var diyorum
Farkında mısınız kim hangi sabunu kullanmışsa benimki güzel diyoraslınsa benim kiler daha güzel
Her siparişimde özcan beye ne zaman gelecek bu katı parfümler diye soran biri olarak LadySubaru'nun parfümlerini kıskandığımı itiraf edeyim evet evet kıskandım ne yapayım
Canım pirinç kepeği yağı hakkında birşey sormak için aradığımda ben şahsen öneri olarak söylemiştim ''sandal ağacı solid çıkartsanız ne güzel olur'' diye meğer zaten varmış ama pomegranate flower (nar çiçeği) yazılmış yanlışlıkla ambalajına bu sebepten satışa çıkmamış, rica ettim etiket benim için sorun değil dedim yolladılar sağolsunlar kıskançlık yok
Kuzey güney dizisinin bugünki bölümü gerçekten çok heyecanlı bitti.
Sonunda kuzey ve ferhat karşılaştı ve orada bitti. Sonu ne olacak bilemiyorum.
Yuppiii ozon kremim de geldi sürdüm sürdüm dizimi izledim :)
Kuzey güney dizisinin bugünki bölümü gerçekten çok heyecanlı bitti.
Sonunda kuzey ve ferhat karşılaştı ve orada bitti. Sonu ne olacak bilemiyorum.
Yuppiii ozon kremim de geldi sürdüm sürdüm dizimi izledim :)
Altı üstü sıradan bir not yazıyorum ve aradan 3 dakika bile geçmeden 3-4 mesaj yazılıyor. Çünkü birileri burada nöbet tutuyor.
Planlı bir şekilde yapılıyor.
Kısa sürede binlerce mesaj oluşturma , onbinlerce gösterim elde etme , sanki DOA çok ilgi gören bir markaymış gibi bir imajı yaratabilme tek amaç.
Bu şekilde marka Kök salacak öyle mi?
Bu kadar basit yani?
Loreal,Nivea,Henkel,Max,Natures,Pevonia gibi binlerce marka bu yolu takip etti değil mi?
:) :) :)
Altı üstü sıradan bir not yazıyorum ve aradan 3 dakika bile geçmeden 3-4 mesaj yazılıyor. Çünkü birileri burada nöbet tutuyor.
Bugün akşam kahve içtim ya dijital imza nöbeti bende olsun. Uyku tutmadı kızlar imzaları ben atayım siz uyuyun bu gün bitti :)
Ozon kremimi süre süre atayım imzaları. Doa kozmetikten de fazla mesai parası istemiyorum
Sanırım lekelicilt amacına ulaşıp benim psikolojimi bozdu
Kusura bakma diren az önceki mesajım için, tekrar bu konuyla ilgili yazmayacağım(lekeli cilt ile ilgili)
Kara üzüm çekirdeği yağı mı göndermiş? Yorumları bekliyoruz o zaman canım
Evet canım he he aynen öyle! bir sen akıllı olacak değilsin ya ki ben artık o markalardan birinde çalışma ihtimalinide düşünüyorum yoksa bu kadar neden batsın sana doa, gerçekten çok ilginç son günlerde forumda tek giriş yaptığın yorum yazdığın yerde burası.
Bize saldıracağına ne sorun sorunun varsa ara doa firması ile paylaş.
Bu platforma üye olan insanları gelip istediğin an dijital imza vs gibi suçlayamazsın kafana sok, şahsen şikayet ettim benden alacağın son tepki budur, haydi selametle.
Bugün akşam kahve içtim ya dijital imza nöbeti bende olsun. Uyku tutmadı kızlar imzaları ben atayım siz uyuyun bu gün bitti :)
Ozon kremimi süre süre atayım imzaları. Doa kozmetikten de fazla mesai parası istemiyorum
Sanırım lekelicilt amacına ulaşıp benim psikolojimi bozdu
Ben az önce dermaroller yaptım yüzüme kızlar..
Ozon yağı sürdüm ardından da..
Kokusu bana hiç kötü gelmedi nedense:44:
Kaşıntı da yapmadı, ladym kan dolaşımımı hızlandırmadı mı acep
Bir de eper yoğun bir yağmış..İnce bir tabaka halinde sürebilmek için biraz uğraştım
Sabah sonuçları yazıcam..
Sen doanın bize geçtiği kıyağı okudun mu kuzum?
Lady ile bana kara üzüm çekirdeği yağı yollamış..Artık kıyak mıı, yoksa siz artık kartladınız, alın biraz gençleşin demek mi biz bilemedik
Anneme verdim..Al dedim sana gelmiş bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?