Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen böyle söyledikçe inan daha çok bağlanıyorum bu firmaya
burada ki arkadaşların ürün yorumlarını yazmasından da çok memnunum sayelerinde DOAyı tanıdım
bu arada kadınlar ürünler hakkında konuşmayı severler diğer başlıklarda da vardır bu manipülasyon değil kadının doğasında vardır iyi kötü konuşup anlatmak ister..
Karalamak mı ? Karalamak için ne yapıyorum? Ürünle ilgili yorumum bile yok.
Burada (bana göre) anormal bir durum var. Organize bir manipülasyon var. Bunu söyleyince tepki veremezsiniz. "Dikensiz Gül Bahçesi" istiyorsunuz ama bakın 1800 mesajdan sonra dikenler çıkmaya başlıyor.
Burası özgür bir kadın platformu. Herkes fikrini kırmadan dökmeden söyleyebiliyor. Ben de öyle yapıyorum.
Siz beğenseniz de beğenmeseniz de ....................
Cumhurbaşkanlığı SEnfoni Orkestrası gibi.
Kimi obua çalıyor kimi keman kimi piyano çalıyor kimi saksafon.
Ama melodi ortak : DOA ürünleri çok ucuz,çok kaliteli,çevreye çok duyarlı herkes onu kullanmalı.
Bir koca orkestraya karşı eline sıradan bir fülüt alan bir kız olarak görüyorum kendimi. Sesim cılız çıkıyor ama ona bile tahammülleri yok.
Olsun!!
Burada gördüğüm anormalliği yazdım. Manipülasyonu gördüm,teşhis ettim yazdım. KK ya çok teşekkür ederim. Özgürce fikirlerimizi paylaşmamıza fırsat verdiği için.
Bunun değerlendirmesini dışarıdan DOA başlığını okuyan sıradan insanlar objektif olarak yapacaktır zaten.
Gerisi La'fontene masalıdır.
(şimdi hemen uzun uzun mesajları alt alta dizecekler ki benim mesajım arada yok olsun,dikkat çekmesin.-Kargom gelmedi.. Sabumun da sabunum.. Ayy ben çok memnun kaldım vs vs vs . Manipülasyonun temel ilkesidir bu, yemeyin)
Cumhurbaşkanlığı SEnfoni Orkestrası gibi.
Kimi obua çalıyor kimi keman kimi piyano çalıyor kimi saksafon.
Ama melodi ortak : DOA ürünleri çok ucuz,çok kaliteli,çevreye çok duyarlı herkes onu kullanmalı.
Bir koca orkestraya karşı eline sıradan bir fülüt alan bir kız olarak görüyorum kendimi. Sesim cılız çıkıyor ama ona bile tahammülleri yok.
Olsun!!
Burada gördüğüm anormalliği yazdım. Manipülasyonu gördüm,teşhis ettim yazdım. KK ya çok teşekkür ederim. Özgürce fikirlerimizi paylaşmamıza fırsat verdiği için.
Bunun değerlendirmesini dışarıdan DOA başlığını okuyan sıradan insanlar objektif olarak yapacaktır zaten.
Gerisi La'fontene masalıdır.
(şimdi hemen uzun uzun mesajları alt alta dizecekler ki benim mesajım arada yok olsun,dikkat çekmesin.-Kargom gelmedi.. Sabumun da sabunum.. Ayy ben çok memnun kaldım vs vs vs . Manipülasyonun temel ilkesidir bu, yemeyin)
Doa ile buradaki yazıları okuyarak tanıştım.
Hiç bir firmadan, hiç bir markadan, hiç bir üründen bu kadar memnun olduğumu hatırlamıyorum.
Çevremizi kimyasallar sarmış durumda.
Hal böyleyken bu kadar ucuz fiyatlara,organik ürünlerle karşılaşınca bir bayram havası yaşadım.
Ve bu memnuniyetimi sizlerle paylaşmak istedim.
Benim şuan kullandığım ürünler;
Sülfatsız şampuan, saç kremi, argan yağı, shea butter, solid parfüm, kil ve süt- bal sabunu...
-Şampuan ve saç kreminden çok memnun kaldım. Şampuanın saçta bıraktığı etki çok hoş. Kuruttuktan sonra yumuşacık. Saç kremini cila yaparken ve kendime bakım hazırlarken kullanmayı düşünüyorum.
-Argan yağı hem saçıma hem cildime gayet iyi geldi. Saçım ellerimden arasından kayıp gidiyor ama ben ciltteki etkisini de çok sevdim.
-Shea butter hakkında ne desem az. Resmen aşık oldum sana shea butter. Sen nasıl bişeysin öyle, ben seni neden daha önce tanımamışım? Yazık bana. Sadece alın kullanın derim. Dudaklarınıza, cildinize, vücudunuza yani her yerinize :)
Bundan sonra tüm rujlarımı ve likitlerimi shea butteri baz kullanarak hazırlayacağım.
-Aslında shea butter varken solid parfümlere pek gerek yok..Ama onlar da çok güzeller..Harika kokular ve nemlendiriciler.
-Sabunları bir harika. Kil sabununu cildimin genel temizliği ve güneş lekelerim için aldım. süt bal sabununu da göz altı morluklarım için. Ciltteki iyileşmeler hemen kendini göstermez bilirsiniz. sabır gereklidir. Ama bu sabunlar bir mucize. Etkisini hemen hissediyorsunuz. Ya da bana öyle geliyor bilemeyeceğim :) Ama şiddetle tavsiye ediyorum.
Ayrıca dün yetkiliyle yaptığım konuşmada, 2 ay içerisinde doğala çok yakın keratin sunacaklarını söylediler. Ar-ge ekipleri şu an bu konuyla ilgili çalışıyormuş. bu da ayrı sevindirici bir olay.
Benim bundan sonraki marketim doa dır..
Siz de kullanıp memnun kaldığınız ürünlerin etkilerini yazın. Bibirimizi bilgilendirelim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...er/534072-doa-kozmetik-sac-bakim-yaglari.html
http://www.kadinlarkulubu.com/sampu...-sulfatsiz-sac-bakim-sampuan-kullananlar.html
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...ri-sabunlari-kati-parfumleri-kullananlar.html
Ozon yağımı istiyorum özcan bey huuuu
Bende nar çekirdeği yağımı, solidlerimi, kakao yağımı, sabunlarımı, şampuan ve saç kremimi istiyorum özcan bey hu huuuu
Hadi fırla kargoları ver diyelim o zaman burdan kendisine
Saygı ve sevgilerimizle...
lekelı cılt uyarmısın ınsanları bu ne ısrar yazıyosunda yazıyosun sen alma tamam surda soru soruyoz arada kaynıyo :))
Evet gören görüyor işte.
Altı üstü 1 (bir) tane yorum yazdım 1 saat sonra 20 yorumla üstünü örttüler...
Ekip olarak orkestra gibi çalıştıkları çok bariz.
Ama yemezler.
Evet gören görüyor işte.
Ama yemezler.
Evet gören görüyor işte.
Ama yemezler.
Karalamak mı ? Karalamak için ne yapıyorum? Ürünle ilgili yorumum bile yok.
Burada (bana göre) anormal bir durum var. Organize bir manipülasyon var. Bunu söyleyince tepki veremezsiniz. "Dikensiz Gül Bahçesi" istiyorsunuz ama bakın 1800 mesajdan sonra dikenler çıkmaya başlıyor.
Burası özgür bir kadın platformu. Herkes fikrini kırmadan dökmeden söyleyebiliyor. Ben de öyle yapıyorum.
Siz beğenseniz de beğenmeseniz de ....................