• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

Kızlar o Lekelicilt isimli şahsa lütfen artık cevap vermeyin yeteri kadar cevap verdildi tatmin olmuyorsa kendi problemi, bizlerin problemi değil.
Hepimiz dijital imzayız:1:
Ki amacıda açık! tartışma uzatıp ürün yorumlarımızı engellemek.
Tebrik ediyorum doa kozmetik kimlerin kuyruğuna basmışsın, başarılarınızın da devamını diliyorum tüm kullanıcılar olarak yanınızdayız:46::21::16:

Son düzenleme:
Kızlar o Lekelicilt isimli şahsa lütfen artık cevap vermeyin yeteri kadar cevap verdildi tatmin olmuyorsa kendi problemi, bizlerin problemi değil.
Hepimiz dijital imzayız:1:
Ki amacıda açık! tartışma uzatıp ürün yorumlarımızı engellemek.
Tebrik ediyorum doa kozmetik kimlerin kuyruğuna basmışsın, başarılarınızın da devamını diliyorum tüm kullanıcılar olarak yanınızdayız:46::21::16:

Çok haklısın canım daha fazla cevap vermeye gerek yok.
Konumuzun amacından saptırılmasına izin vermeyelim. :kkk::kkk:

yarım çay kaşığı pirinç kepeği yağına evigen ekledim yüzüme boynuma omuz uçlarıma masaj yaparak yedirdim planım yarın sabah yıkamak:16:

kızlar kaç sayfadır bu tartışma ilerlemiş cvp verirseniz daha da çok ilerler konu. belki yeni gelicek araştıracak arkadaşlar olucak ama bu konularla kişilerin kafasını karıştırmaya izin vermeyelim bu şekilde saldırarak yorumları bu yöne çekip uzattırıyor :45:

bu arada bugün 4.cü siparişimi verdim :1: şampuan , saç kremi , 2 ad duş jeli , nar çekirdeği ve üzüm çekirdeği yağı :16:

kızlar kaç sayfadır bu tartışma ilerlemiş cvp verirseniz daha da çok ilerler konu. belki yeni gelicek araştıracak arkadaşlar olucak ama bu konularla kişilerin kafasını karıştırmaya izin vermeyelim bu şekilde saldırarak yorumları bu yöne çekip uzattırıyor :45:

bu arada bugün 4.cü siparişimi verdim :1: şampuan , saç kremi , 2 ad duş jeli , nar çekirdeği ve üzüm çekirdeği yağı :16:

haklısın canım zaten kapandı konu.. ürünlerin hayırlı olsun güle güle güzelleş :)

Şampuanım saç kremim nar çekirdeği yağım sabunlarım solid parfümlerim yola çıktı bana doğru kuzu kuzu gelmekte kardeşlerinin yanında yerini alacak:21:
ilk resim ozon yağım kaçıran arkadaşlara tekrar göstermek istedim:34:

Son düzenleme:
yarım çay kaşığı pirinç kepeği yağına evigen ekledim yüzüme boynuma omuz uçlarıma masaj yaparak yedirdim planım yarın sabah yıkamak:16:

benimde aklıma yattı sonuçları yazarsan sevinirim memnun kalırsan bende denicem :34:

Şampuanım saç kremim nar çekirdeği yağım sabunlarım solid parfümlerim yola çıktı bana doğru kuzu kuzu gelmekte kardeşlerinin yanında yerini alacak:21:
ilk resim ozon yağım kaçıran arkadaşlara tekrar göstermek istedim:34:

benimşhea butterim teneke kutuda gelmedi acaba büyük boy aldığımdan mı :44: baya sert bişey ilk geldiğinde oğlumun dizine dirseklerine falan sürdüm ben henüz denemedim ama baya sertti normal değilmi bu

benimde aklıma yattı sonuçları yazarsan sevinirim memnun kalırsan bende denicem :34:

benimşhea butterim teneke kutuda gelmedi acaba büyük boy aldığımdan mı :44: baya sert bişey ilk geldiğinde oğlumun dizine dirseklerine falan sürdüm ben henüz denemedim ama baya sertti normal değilmi bu

Canım evigen ( e vitamini) cildi yeniler, pirinç kepeği renk açar :16:
Evet büyük boy olanlar başka ambalajda geliyor, shea butter yapısı gereği sert biraz üstünde parmağını gezdir kafi miktarı sürülebilir kıvama geçer.
Mesela hindistan cevizi yağı bu ara odada kaldığında su gibi sıvılaşıyor onuda yumurta rafının yanına koydum çay kaşığıyla yeteri miktar çıkarıyorum hemen eriyor elimde zaten :34:

Son düzenleme:
Bende elim rahat durmadığı için sivilcelerimi yara yapmıştım onarması için pirinç kepeği yağına evigen ve bepanten ampül eklemiştim bir haftadır falan öle kullanıyorum...

Evet canım shea butter sert, ama sürülüyor yine de değil mi? Ben sert olmasına rağmen eritmeden kullanıyorum vitaminleri zarar görmesin diye

Saçıma kullanmaya niyetlenirsem ancak o zaman eritiyorum

arkadaşlar bir günlüğüne şehir dışına çıkmak zorunda kaldım burada neler neleeeeeeer olmuş :53::53::53::53: sayfaları hayretle okudum ve yorum yapma ihtiyacı hissettim: isteyen istediğini araştırır ve olumlu yada olumsuz sonuçları kanıtlarıyla ortaya çıkarır bu kadar basit ve net bence kalanı teferruat :34:

Bende elim rahat durmadığı için sivilcelerimi yara yapmıştım onarması için pirinç kepeği yağına evigen ve bepanten ampül eklemiştim bir haftadır falan öle kullanıyorum...

Canım bephantene hiç gerek yok e vitamini yeniler pirinç kepeği de lekelenmesini engeller kurtulursun, ben bephantene kullanılmasına karşıyım ilaç sınıfında sonuçta bir sürü etken madde var içinde cildi ona alıştırmak doğru değil:34:

Ben normalde saçım için kullanıyordum evigen ve bepanten ampülü birer tane kalmıştı cildimede faydası olacağını düşünerek pirinç kepeği yağına ilave ettim bi zararını da görmedim ama dediğin açıdan düşünmedim doğru sölüyorsun aslında:S sağol cnm uyarın için:)

Ben bu uygulamayı dermarollerdan sonra yapıyorum...
Pirinç kepeğine evigen kırıp bir güzel açılmış gözeneklerime sürüyorum 3 haftada bir:9:
Ama bu ay ozonla yapıcam bunu..

subaru'cum özellikle sana yazıyorum çünkü senin doa nın ürünler ile ilgili yaratıcı tariflerin var ve ben senden tavsiye almak istiorum.
diğer arkadaşlardan özür diliyorum burayı meşgul ettiğim için. ama özelden yazamıyorum.
subarucum ben sana elimdeki ürünleri yazsam kullanma önerini bana yazar mısın?
ozon yağı
argan yağı
pirinç kepeği yağı
hindistan cevizi yağı
shea butter
fesleğen kremi
melisa kremi
keratin maskesi
blue anemon kremi
kuru ve yıpranmış sçlar için saç kremi
boyalı ve işlem görmüş saçlar için sülfatsız şampuan
250 ml saç kremi
badem yağı

ürünlerim bunlar. sence nasıl kullanmalıyım?
birde sana yüz için kil maskesi soracaktım. hangisini önerirsin.
bu arada saç yapım kuru ve cansız.
ten rengim açık ve yine kuru bir cilde sahibim.

subaru'cum özellikle sana yazıyorum çünkü senin doa nın ürünler ile ilgili yaratıcı tariflerin var ve ben senden tavsiye almak istiorum.
diğer arkadaşlardan özür diliyorum burayı meşgul ettiğim için. ama özelden yazamıyorum.
ozon yağı
argan yağı
pirinç kepeği yağı
hindistan cevizi yağı
shea butter
fesleğen kremi
melisa kremi
keratin maskesi
blue anemon kremi
250 ml saç kremi
badem yağı

Hiii çok teesüf ederim, demek sadece ladye özel haa:19:
Halbuki benim de ne tariflerim vardı ama söylemicem küstüm:63:

ozon yağı
argan yağı
pirinç kepeği yağı
hindistan cevizi yağı
shea butter
fesleğen kremi
melisa kremi
keratin maskesi
blue anemon kremi
250 ml saç kremi
badem yağı

Canım özellikle kuru ciltlerin nemlendiriciye çok çok ihtiyacı vardır, lütfen bol su iç meyve sebze tüket.
Buradan benim yaptığım nemlendiriciye ulaşabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...imli-cilt-icin-birebir-hala-kullaniyorum.html :40:
Shea butter çizikler tahrişler üzerinde epey etkili sıvı tüketimim biraz azalsa dudaklarım yaz kış çok kurur benim en büyük kurtarıcım oldu çantamda geziyor, diz, dirsek, el üstü, topuk vs gönül rahatlığıyla kullanabilirsin anında yumuşatıyor:34:
Pirinç kepeği leke açma konusunda etkili haftada 1 gece pirinç kepeği, yine haftada 2 gece ozon yağı sürüp yatıyorum sabah yıkıyorum ben.
Ozon yağı göz çevrene ve cildine iyi gelecek dolaşımı arttır, gözenekleri sıkıştırır, besler, selülit tedavisinde de kullanılıyor, ozon aynı zamanda dezenfekte de eder, mesela ozon gazı gıda sektöründe çok kullanılır. Göz kapağı göz altına tüm cildine uygulayabilirsin, özellikle göz altı torbaları ve morluklar kahverengilikten şikayetçi olanlarında işine çok yarar:34:
hindistan cevizi yağını bir çay kaşığı kadar avucuma alıp saç dibi ve saç uçlarına yediriyorum örüp yatıyorum sabah yıkıyorum, kırıksız pırıl pırıl saçlara merhaba:9:
Keratin maskesi adı üstünde keratin miktarı fazla olduğu için yıpranmış saçlarını toparlayacaktır, brezilya fönü mantığında düşün, gece sür sabah yıka ne kadar uzun kalırsa o kadar etkili olur saçına tutunur keratin :34:
fesleğen kremi, melisa kremi,blue anemon kremi... henüz bu 3ünü kullanmadım canım ama kullanan arkadaşlar pek memnun güzel nemlendiriyor cildi besliyor canlanıyor diyorlar
Badem yağını, argan yağı ve hindistan cevizi yağıyla birleştir saç bakımında kullan, kaş kirpik bakımında kullan:9:
Aktardan temin edebilirsin canım kili, yeşil kili alıyorsun diş macunu kıvamından biraz daha sıvı hale getirip istersen içine gül suyu, 1-2 damla pirinç kepeği yağı, argan yağı, kayısı çekirdeği yağı lavanta suyu elinde ne varsa ekleyip tüm cildine göz altları hariç sürüyorsun kuruyor yıkıyorsun.
Ben haftada 2 defa kil maskesi yaparım kili kıvama getirmek için her zaman su kullanmam bazen ggül suyu ile bazen lavanta suyu (1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı lavantayı at kaynasın al kenarıya soğusun oldu sana lavanta suyu) ile yapıyorum.
Umarım yardımcı olabilmişimdir bende kullandığım ve memnun olduğumca yanıtlarım çekinme ne zaman istersen sor lütfen hem ben hem diğer kullanan arkadaşlar yardımcı oluruz:21::16::42:

Hiii çok teesüf ederim, demek sadece ladye özel haa:19:
Halbuki benim de ne tariflerim vardı ama söylemicem küstüm:63:

Ay ay ay nazda yaparmış:1: trip yok hanımefendi lütfen :20::1::1::1:

Son düzenleme:
Back