Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ödemeyi havaleyle yapan var mı? ücret alınıyor mu?
....
Bu ülkede , rating ölçüm şirketi AGB sahtekarlık yaptığı gerekçesiyle kapatıldı ve çalışanları da hala tutuklu.İzlenmeyen kanalları izleniyor gösterdiği için.. İzlenmeyen programların ratingini yükseltip reklam aldırdığı için.
.....
Ben kapıda ödeme seçeneğini kullanıyorum. Havale yapmayı daha önce anneme saç boyası alırken denemek istemiştim kuaför malzemeleri satan bir internet sitesinde, 25 tl mi ne ücret istemişlerdi vazgeçmiştim tekrar araştırmadım bu yüzden
Eğer ekstra bir götürüsü yoksa ben de düşünebilirim aslında yapan biri yazsa
Ben kapıda ödeme seçeneğini kullanıyorum. Havale yapmayı daha önce anneme saç boyası alırken denemek istemiştim kuaför malzemeleri satan bir internet sitesinde, 25 tl mi ne ücret istemişlerdi vazgeçmiştim tekrar araştırmadım bu yüzden
Eğer ekstra bir götürüsü yoksa ben de düşünebilirim aslında yapan biri yazsa
Canım, havale veya Eft kesintisi de en fazla 2 lira civarıdır..
Ama internetten yapman gerekiyor bunları..
Anladığım kadarıyla bankadan havale yapmak istedin..O şekilde kesintisi çok oluyor..
Hesabın olan bankadan internet şubesini nasıl kullanabileceğinle ilgili bilgi alabilirsin..
Evet canım bankadan ödemek istemiştim ama yapmadım tabii, boyanın kendisi havale ücretinden ucuzdu çünkü. İnternet üzerinden bunları nasıl yapabileceğimi bir öğreneyim sağol yardımın için
Tabi bu sorgulmanın arkasında başka bir art niyet yoksa..
Ben yapıkredi ye gittim hesaplarına yatıracaktim otuz lira istedi banka. Ama dışarıda bankamatk var oradan havale yaparsaniz 5 lira ücret dedi. Sanırım yatıracağımiz miktara göre de değişiyor bu otuz lira :-D kapıda ödeme daha iyi bence. Havale icin her şekilde para ödüyorsun.
Yerimde duramadım kapıda ödeme seçeneğiyle şampuan ve hint yağı ve sarımsaklı sabun sipariş ettim...
Sizinle yada bir başkasıyla tartışmaya niyetim yok. Kimseye de bir ithamda bulunmuş değilim. Ama düne kadar kimsenin adını sanını duymadığı , üstelik bana göre elzem bir ürününü de göremediğim DOA markası nasıl oluyorda bugün itinbarı ile 1800 adet mesaj alabiliyor?
Yılların meşhur ettiği AVON ; NIVEA ; AVENE vs gibi markalarını 2-3 ayda masaj sayısı ile deviriyor. Bu ilgi normal değil. BU işte bir iş var.
Ama bu organize bir iş olamaz. Yani "firma elemanı" ile olacak bir iş değil. Daha ziyade digital imza ile olabilecek türden.
Bulacağım. Benim açımdan mutlaka çözülmesi gereken bir soru.
yakında bulacağım.
İnanın kafama çok takıldı. Bulacağım ve burada da açıklayacağım.
Umarım KK benim bu araştırma isteğimden rahatsız olmaz.
Doa markasına bir kaç ayda bu ilgi (bana göre) normal değil. Piyasada karşılığı olmadığı da ortada.
Dolayısıyla ben şüphelenmekte haklıyım.
Sizler keyfinize bakın,benim doa ürünleri ile ilgim yok. Mutlaka hepsi kalitelidir. Birgün bende kullanırım belki. Zaten benim açımdan mesele Doa da değil.
Ben bu creative çalışmayı yapan digital imzanın peşindeyim.
Max ile alakalı bu forumda 1800 övgü ya da eleştri mesajı yoktur. Max factor neredeyse her kozmetikte , boyner ykm gibi mağazaların tümünde satıldığı halde. Max factor bir dünya markası olduğu halde. Max factor 100 yıllık bir marka olduğu halde.
Doa nerede var? doa kaç yaşında? Cevaplar sıfır (0) değil mi?
İşte bu yüzden 1800 mesaj normal değil.
İşte bu yüzden digital spekülatör kimdir diye merak ediyorum.
Anormal bir şey mi acaba bu merakım?
gerçekten P&G de çalışıyorsan saffet beyin senin gibi hırslı ve markaya zarar veren arslan parçalarını pek takdir edeceğini düşünmüyorum. zeynep hanım hala reklam departmanının başında mı acaba, bir uğrayıp kahvesini içsek diyorum, belki, bizde senin kim olduğuna dair biraz araştırmacı gazetecilik yaparız. ayrıca çuvala koyup şileden denize atmak gibi şeyler yazmışsın, kadın olduğuna da inanmıyorum.