• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

Bu arada araştırmacılığınız bana da ilham verdi, yazdığınız mesajlara baktım. Max factor dan bahsetmişsiniz hep. Sahi dijital imza ne demekti?

ödemeyi havaleyle yapan var mı? ücret alınıyor mu?

Ben kapıda ödeme seçeneğini kullanıyorum. Havale yapmayı daha önce anneme saç boyası alırken denemek istemiştim kuaför malzemeleri satan bir internet sitesinde, 25 tl mi ne ücret istemişlerdi vazgeçmiştim tekrar araştırmadım bu yüzden

Eğer ekstra bir götürüsü yoksa ben de düşünebilirim aslında yapan biri yazsa

....
Bu ülkede , rating ölçüm şirketi AGB sahtekarlık yaptığı gerekçesiyle kapatıldı ve çalışanları da hala tutuklu.İzlenmeyen kanalları izleniyor gösterdiği için.. İzlenmeyen programların ratingini yükseltip reklam aldırdığı için.
.....

dikkatimi çekti şimdi bu söylediğinin konumuzla ne alakası var? ve acaba hangi kanallar bi yerinize battı da bunu yazma gereği duydunuz? ayrıca tutukluluk başka hüküm giymek başkadır.. öğretmen değil de başka bi zihniyet var sende ama neyse..

Ben kapıda ödeme seçeneğini kullanıyorum. Havale yapmayı daha önce anneme saç boyası alırken denemek istemiştim kuaför malzemeleri satan bir internet sitesinde, 25 tl mi ne ücret istemişlerdi vazgeçmiştim tekrar araştırmadım bu yüzden

25 tl çok fazla :53:
aslında havale ücreti almayan banka olsa ne iyi olurdu:31:
ben sınav sonucuma göre alıcam eğer bu sene mezun olursam siparişimi vercem olmazsam 3 ay almıcam kendimi cezalandırcam :27:

eğer havale ile alanlar varsa bilgilendirirse sevinirim :26:

Canım, havale veya Eft kesintisi de en fazla 2 lira civarıdır..
Ama internetten yapman gerekiyor bunları..
Anladığım kadarıyla bankadan havale yapmak istedin..O şekilde kesintisi çok oluyor..
Hesabın olan bankadan internet şubesini nasıl kullanabileceğinle ilgili bilgi alabilirsin..

Son düzenleme:
Canım, havale veya Eft kesintisi de en fazla 2 lira civarıdır..
Ama internetten yapman gerekiyor bunları..
Anladığım kadarıyla bankadan havale yapmak istedin..O şekilde kesintisi çok oluyor..
Hesabın olan bankadan internet şubesini nasıl kullanabileceğinle ilgili bilgi alabilirsin..

Evet canım bankadan ödemek istemiştim ama yapmadım tabii, boyanın kendisi havale ücretinden ucuzdu çünkü. İnternet üzerinden bunları nasıl yapabileceğimi bir öğreneyim sağol yardımın için

Ben doa ile tanısalı henuz bir ay kadar oldu ve ürünlerı kullanmaya başladıgımdan berı devamlı burada yorum yapıyorum çünkü hem ürünleri beğeniyorum diğer yorum yapan arkadaşlarla yorumlarımızı paylaşmak fikir alışverişinde bulunmak hoşuma gidiyor.
Aldığım ürünlerden çok memnun olduğum gibi doa'ya ürünler hakkında bilgi almak için telefon ettiğimde aldığım cevaplardan da tatmin oluyorum örneğin; bir arkadaşımın yüzünde küçük siğiller gibi pütürler var, sabunlarınızdan hangisi etkili olabilir iyi gelir ondan alayım diye sormuştum, "arkadasımın önce bır doktora gıtmesını sabunların tedavi edıcı özellıgının olmadıgını hatta zarar verebılecegını almamam gerektıgını" söyledıler, örneğin; yine aynı şekilde aldığım yağlardan çok azının cilt için yeterli olacagını az az kullanmamı hatta kendi sitelerine alışveriş için altı ayda bir uğramamı ( onlar öyle demesine rağmen ben bir ayda dört sipariş verdim çünkü kullandıkça memnun kaldım ve bütün ürünlerini merak ediyorum ) genel olarak kozmetik ürünlerinden ne kadar az tüketirsem cildim için daha iyi olacağını anneanne, babaannelerimizin hiçbirşey kullanmadan ciltlerinin sağlıklı olduğunu örnek vererek anlattılar. Ve ayrıca daha burada tek tek yazamayacağım bir çok güven veren davranış, doa ürünlerinden aldığım verim, doa kozmetiğin doğanın korunması adına yaklaşım biçimleri politikası, işte doa ürünleri için benim burada yorum yapmama neden ve tabiki fiyat politikaları o başlı başına bir olay.

Ben daha önce bir de bir leke kreminin başlığı altında yorum yapmış beğenımı belırtıp önerı de bulunmuştum o zaman da orada olumlu yorum yapan yorumculara ve bana birileri gelıp reklam yapıyorsunuz diye epeyce mesaj atmıştı, sanırım bir ürünü birçok kişi beğenip yorum yapınca şüpheyle yaklaşılıyor peki ama beğendiğimiz ürünleri evet bu guzel beğendim memnun kaldım diye birbirimize öneride bulunmup paylaşmayacaksak forumda paylaşımın ne anlamı kalır sadece beğenilmeyen ürünler hakkında mı yorum yapılmalı o zaman mı reklam yapılmıyor doğrular söyleniyor olunur!!!

Sorgulamak şüpheci yaklaşmak güzeldir ama elde hiçbir veri yokken direk suçlar konumda yaklaşmak doğru değildir, lütfen araştırmak isteyen arkadaşlar araştırsın ne güzel işte ortaya çıkacak sonuçtan biz de yararlanırız. Tabi bu sorgulmanın arkasında başka bir art niyet yoksa..

Bu arada bu arkadaşa doa'dan nane sabunu öneririm sıcaklarda banyoda iyi gelir ferahlatır harareti alırmış bence memnun kalacaktır denesin sonra bize de yorum yaparsa seviniriz. :94:

Evet canım bankadan ödemek istemiştim ama yapmadım tabii, boyanın kendisi havale ücretinden ucuzdu çünkü. İnternet üzerinden bunları nasıl yapabileceğimi bir öğreneyim sağol yardımın için

Her bankanın internet şubesinin kullanımı farklı olabiliyor, ondan tarif etmek istemedim canım. Zaten bunu yapabilmen için telefon numaranı bankaya gidip hesabına tanıtman gerekiyor..Hesabına girmek istediğinde onay kodu ve anlık şifre telefonuna geliyor çünkü..Yani illaki bankaya gideceksin bunun için :)
Bunları yaptığında, oturuyorsun pc başına, bir kaç tuşla havale ya da eft yapmak istediğin her yere rahat rahat paracıklarını yolluyorsun, ooohh değmesinler keyfine:9: Hem nette satılan ürünlerin çoğunda havale indirimi vardır..Doada da var mesela..

Tabi bu sorgulmanın arkasında başka bir art niyet yoksa..

Art niyetten başka bir şey yok ki, baksana mesajlara...
Dediğim gibi, isim yapmış ne idüğü belirsiz markalardan birinin canını sıkmış olacak doa'nın bu kadar duyulması...

Son düzenleme:
Ben yapıkredi ye gittim hesaplarına yatıracaktim otuz lira istedi banka. Ama dışarıda bankamatk var oradan havale yaparsaniz 5 lira ücret dedi. Sanırım yatıracağımiz miktara göre de değişiyor bu otuz lira :-D kapıda ödeme daha iyi bence. Havale icin her şekilde para ödüyorsun.

Ben yapıkredi ye gittim hesaplarına yatıracaktim otuz lira istedi banka. Ama dışarıda bankamatk var oradan havale yaparsaniz 5 lira ücret dedi. Sanırım yatıracağımiz miktara göre de değişiyor bu otuz lira :-D kapıda ödeme daha iyi bence. Havale icin her şekilde para ödüyorsun.

Yok canım miktara göre değil..Bankadan yatırmak istediğinizde o şekilde kesintiler..
İnsanları internet ya da bankamatiğe yönlendirmek istiyorlar.
Bankamatik te pahalı bana göre, 5 lira..Üstelik evden çık, bankamatiğe git v.s..Zor yani..

Ben doa'dan alısverısımı havale ile yapıyorum, maaşımı aldığım bankadan yaptığım için ücretsiz. Çalışıyorsanız yada eşiniz çalışıyorsa maaş aldığınız banka havaleye ücret almıyor olabılır işyerleri ile anlaşmalı oluyor, maaş aldığınız bankaya havale ücreti alıp almadıklarını sormanızı öneririm ve tabıkı internet bankacılığı ile havale yaparsanız diğerlerine göre çok ucuz.

kartsız işlem için en uygunu ptt çeki 2 tl, kapıdan ödeme 3,5 tl bu seferkinde kapıdan ödeme yaptım bakalım pttye gitmeye üşenirim diye:1:

Yerimde duramadım kapıda ödeme seçeneğiyle şampuan ve hint yağı ve sarımsaklı sabun sipariş ettim...

Sizinle yada bir başkasıyla tartışmaya niyetim yok. Kimseye de bir ithamda bulunmuş değilim. Ama düne kadar kimsenin adını sanını duymadığı , üstelik bana göre elzem bir ürününü de göremediğim DOA markası nasıl oluyorda bugün itinbarı ile 1800 adet mesaj alabiliyor?

Yılların meşhur ettiği AVON ; NIVEA ; AVENE vs gibi markalarını 2-3 ayda masaj sayısı ile deviriyor. Bu ilgi normal değil. BU işte bir iş var.

Ama bu organize bir iş olamaz. Yani "firma elemanı" ile olacak bir iş değil. Daha ziyade digital imza ile olabilecek türden.
Bulacağım. Benim açımdan mutlaka çözülmesi gereken bir soru.
yakında bulacağım.

İnanın kafama çok takıldı. Bulacağım ve burada da açıklayacağım.
Umarım KK benim bu araştırma isteğimden rahatsız olmaz.

Doa markasına bir kaç ayda bu ilgi (bana göre) normal değil. Piyasada karşılığı olmadığı da ortada.
Dolayısıyla ben şüphelenmekte haklıyım.
Sizler keyfinize bakın,benim doa ürünleri ile ilgim yok. Mutlaka hepsi kalitelidir. Birgün bende kullanırım belki. Zaten benim açımdan mesele Doa da değil.
Ben bu creative çalışmayı yapan digital imzanın peşindeyim.

Senin gibi kaç tane gördük biz boş versene sen!
Hadi bakalım bende senden şüphe ediyorum ve senin amacını bulacağım, forumda ensende olacağım, şahsen takip edeceğimi ekstra olarak açıkça yazayım haberin olsun!
Yap bakalım araştırmanı hani vaktin kıymetliymiş ya tebrik ederim gayet başarılı harcayacaksın vaktini, biz hep buradayız yine bekleriz, özellikle özür dilemeni görmek istiyorum!
Gel gözden kaçırmışsın buraya da beklerim.
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...ri-sabunlari-kati-parfumleri-kullananlar.html

Son düzenleme:
Max ile alakalı bu forumda 1800 övgü ya da eleştri mesajı yoktur. Max factor neredeyse her kozmetikte , boyner ykm gibi mağazaların tümünde satıldığı halde. Max factor bir dünya markası olduğu halde. Max factor 100 yıllık bir marka olduğu halde.

Doa nerede var? doa kaç yaşında? Cevaplar sıfır (0) değil mi?

İşte bu yüzden 1800 mesaj normal değil.
İşte bu yüzden digital spekülatör kimdir diye merak ediyorum.

Anormal bir şey mi acaba bu merakım?

gerçekten P&G de çalışıyorsan saffet beyin senin gibi hırslı ve markaya zarar veren arslan parçalarını pek takdir edeceğini düşünmüyorum. zeynep hanım hala reklam departmanının başında mı acaba, bir uğrayıp kahvesini içsek diyorum, belki, bizde senin kim olduğuna dair biraz araştırmacı gazetecilik yaparız. ayrıca çuvala koyup şileden denize atmak gibi şeyler yazmışsın, kadın olduğuna da inanmıyorum.

gerçekten P&G de çalışıyorsan saffet beyin senin gibi hırslı ve markaya zarar veren arslan parçalarını pek takdir edeceğini düşünmüyorum. zeynep hanım hala reklam departmanının başında mı acaba, bir uğrayıp kahvesini içsek diyorum, belki, bizde senin kim olduğuna dair biraz araştırmacı gazetecilik yaparız. ayrıca çuvala koyup şileden denize atmak gibi şeyler yazmışsın, kadın olduğuna da inanmıyorum.

Daha bu başlangıç kızlar daha nicelerini göreceğiz, bir çok firmanın tekerine çomak sokuldu maliyetinin 5 katına mucize gibi lanse edilen ürünlerini almıyoruz, dokunuyor daha da dokunacak.
Biz memnun muyuz gerisi hikaye ve kuru gürültü!

Arkadaşlar lütfen çenemizi boşuna yorup tartışmaya girmeyelim.
Çünkü tartıştığınız üye dünyada hayvan deneyleri yapıldığına,yapan markaların "kendi açıklamaları olduğu halde" inanmamakta.
Dünyanın en büyük,yaklaşık 2 milyon üyesi olan ve büyük çoğunluğu aktivist olan "PETA" gibi bir kuruluşun araştırmalarını,çalışmalarını ve uğraşlarını yok saymaktadır.
Daha önce test yapan markalar hakkında konuşulan bir konuda konuyu okumanın ve zulüm videolarını izlemenin "vakit kaybı" olduğunu yazıp tüm dünyada milyonların dikkate aldığı PETA çalışmalarının saçma ve yanlış olduğunu öne sürmüştü.

Bu sitede hiçbir markanın adminlerin izni olmadan reklamı ve satışı yasaktır.
Bu konu ile ilgili bu kadar hassas bir forum sitesi daha olmadığını düşünüyorum.
Adminler ve editörler her daim konuların ve yazılanların takibindedir,herhangi bir reklam,satış gibi konular anında müdahale edilmektedir.
Şahsen yetkili olduğum bölümlerin her konusuyla ilgili olduğumdan ve her konunun takibinde olduğumdan,herhangi bir reklam içerik gördüğümde adminlere ilettiğimden emin olabilirsiniz.
Ve tüm editörlerin görevlerinde bu kadar hassas olduğundan emin olabilirsiniz.

Durmadan adını yeni duyduğu,kullanmadığı,kalitesiz olduğunu düşündüğü markalar hakkında eleştirinin dozunu bilmeden yorum yapmak,siteye adeta sadece bu amaç için girmek de beni şaşırtmakta ve arkasında art niyet aramama sebep olmaktadır.

Her konu reklam her yorum art niyetli,her üye reklamcı şeklinde düşünülseydi paylaşım sitelerinin bir amacı kalmazdı.
Şüphe duyduğunuz konulara her daim tartışma yaratmak için girmektense şüphelendiğiniz mesajı KÖTÜ İÇERİK BİLDİR butonu ile yöneticilere bildiriniz.
Emin olun gereken ne ise en kısa zamanda yapılıyor.
Bunun haricinde eleştirdiğiniz her konuda yorum yapan tüm üyeleri reklamcılıkla suçlayıp zan altında bırakma hakkına sahip değil kimse.
"Kullanıcı tecrübesi" ile "reklamı" ayırt edebilecek yönetici kadrosuna sahip bir sitemiz var.
Siz sadece bildirin,gereken mutlaka yapılır.

Son düzenleme:
Nasredin Hoca'nın bir gün canı sıkılır gider bir çınar ağacının gölgesine oturur.pişkin bir işgüzarın teki hocaya:

-"Hoca!Birisi daha demin şurdan bir tepsi baklavayla geçti."der.
Hoca hiç oralı olmadan:

-"Bananee!"diye cevap verir.
Adam yine pişkin pişkin:

-"Ama hoca sizin ve doğru gidiyorduu."derken Hoca:

-"Be adam o halde SANANEEEE"diye yanıtlar.kıssadan hisse allah başka dert vermesin kardeş fazlada film izleme:1::1:mesaja mesaj yazıp polemıge gırmeyı sevmem ama bağrım çatladı yahu:1::1::1:

Back