Doa Kozmetik Ürünleri

ben de aynı şeyi düşündüm katılıyorum sana

Max ile alakalı bu forumda 1800 övgü ya da eleştri mesajı yoktur. Max factor neredeyse her kozmetikte , boyner ykm gibi mağazaların tümünde satıldığı halde. Max factor bir dünya markası olduğu halde. Max factor 100 yıllık bir marka olduğu halde.

Doa nerede var? doa kaç yaşında? Cevaplar sıfır (0) değil mi?

İşte bu yüzden 1800 mesaj normal değil.
İşte bu yüzden digital spekülatör kimdir diye merak ediyorum.

Anormal bir şey mi acaba bu merakım?

Çünkü Max factorun övgüye reklama tanıtıma ihtiyacı yok. Ama Doa nın ne reklamı ne tanıtımı hiçbirşeyi yok. Biz bu firmadan çok memnun kaldık buradaki arkadaşlarımız da yararlansın istiyoruz. Bu kadar insan sahte mi olucak?

Binlerce mesajı yazanlar kim mi? Doa nın ürünlerini kullanıp da memnun kalanlar. Belirtmek isterim ki ürünleri son derece etkili olmakla birlikte bu memnuniyet sadece ürünlerin etkisi için değil. Doa nın adını duymamış olabilirsiniz ama adını duyduğunuz kozmetik devleri kar hırsı uğruna insanları ve hayvanları sömürüyorlar. Kullandıkları zararlı hammaddelerle biz farkında bile olmadan dünyayı yavaş yavaş yaşanmaz hale getiriyorlar. Biz de kullanıp memnun kaldığımız ürünleri buraya yazıyoruz ve çevremize anlatıyoruz ki daha çevre dostu ürünler yaygınlaşsın. Hem de herkesin ulaşabileceği fiyata

Sorgulamak elbette hoş bir şeydir, hatta bazı şeyleri sorgulamadan kabul etmektense yaklaşımınızı takdir ediyorum. Sitenin iletişim bölümünden de doa kozmetiğe sorularınızı yazarsanız onlar da cevaplarlar. Cevapları gerçekten nötr ve samimidir, mesela herkesin göklere çıkardığı argan yağını kendileri de sattıkları halde mucizelere inanmayın derler

Ben bu önyargının sebebini anlamış değilim.
Söylemlerinizle bende dahil burada ki çoğu arkadaşımızı zan altında bırakıyorsunuz.
Bu kadar araştırma isteğiniz var madem burda bu yorumları yaparak vakit kaybetmeyin bence,araştırmanızı yapın ne kadar yersiz ve anlamsız şüphe duyduğunuzu anlamış olacaksınız.İşte ozaman gelin burda tekrar konuşalım.

daha dün bir arkadaşımla konuşmuştum bu konuyu,yakında bu firmadan rahatsız olanlar türüyecek hatta böyle giderse çok büyüyecek
doa nın neden bu kadar çabuk büyüyeceğine gelirse kullanan herkes o kadar memnun kalıyor ki,başkalarıda memnun kalsın özelliklede sevdikleri de ürünlerle tanışsın diye sanal medya da sözü ediliyor
ben o kadar çok sevdim ki etrafımdaki herkese maill yoluyla sitenin adresini gönderdim
eğer emin olmasaydım bunu yapmazdım hele oğluma asla kullandırmazdım
ilk başlarda gerek fiyatlarıyla gerekse ilgileriyle benimde şüphe etmeme yol açmışlardı
okadar alışmışız ki sömürülmeye haliyle doa garip geldi,ilk siparişimde memnun kalacağım aklıma bile gelmedi,eşim kargoyu gördüğünde şimdi neyi denicez diye dalga bile geçti
işe yaramayanların yanında yer açarız sorun değil dedim fiyat olarak kaybedeceğim bişey yoktu
kargoyu açtığımda içinden çıkan erguvan tohumlarıyla ve yazmış oldukları açıklamalarla allah allahhh dedirtti arkadaşlarıma da gösterdim hepsi ayrı ayrı yorumlar yaptılar öyle şeylerden şüphelendiler ki sonunda hepsi denedi ve bana teşekkür edenlerden aldığım memnuniyet sözleri mutlu etmeye yetti
demek istediğim şüphelenmekte çok haklı insanlar,araştırmakta da,ama şunu çok iyi biliyorum hepsinin dönüp dolaşıp geleceği nokta memnuniyet olacak
benide doa ile tanıştırdığı için önce kk,sonra sevgili diren arkadaşıma sonsuz tşkler...

Bu kadar insan ve 1800 mesaj ne olacak bilemem. İnşallah iyi olur.
Araştırmak gerek.
Bu ülkede , rating ölçüm şirketi AGB sahtekarlık yaptığı gerekçesiyle kapatıldı ve çalışanları da hala tutuklu.İzlenmeyen kanalları izleniyor gösterdiği için.. İzlenmeyen programların ratingini yükseltip reklam aldırdığı için.

Ben DOA başlığı ile ilgili anormal bir durum olduğunu düşünüyorum.Umarım yoktur. Zamanla ortaya çıkar bunlar.

doayı araştırırsan bulursun cevaplarını bunu biz cevaplayacak değiliz kurucularıyla her türlü iletişime geçip bulundukları yere de gidebilirsin öğrenip bizimle paylaşabilirsin..

ama max factor ürünlerinin içerikleri hakkında bilgin var mı yaptıkları hayvan deneylerinden ve bunlara yapılan dünyaca tepkilerden haberin var mı?? dünyayı uğrattıkları zararlardan ufacık öğrensen karşılarında olursun

bende para babası olsam dünyaca ünlü sertifikalı marka yaratır sertifikaları da satın alırım

sen cevap ver max factor kime ait içerikleri %100 doğal mı rafta kalma sürelerine göre doğal olma imkanları zararsız olma imkanları var mı ?? bu söylediklerim tek marka için değil tüm kozmetik markalarını kapsıyor... collogen,paraben,dimethicone devam eder bu,, bunları da bi araştır

Tatlım şu zamana kadar 1800 mesaj yazılmış diyorsun.Hiç merak etme birkaç aya bu mesajlar 18.000 olur...

3cü haftaya giriyorum doa kozmetiği tanıyalı ve ürünlerine kullanalı..Ben kendi adıma çok çok memnunum.3 senedir dökülen saçlarımı durdurmak için ne kozmetiklere ne paralar verip faydasını göremezken doa'nın şampuanı,kremi ve maskesiyle bunu 2 haftada durdurabildiysem bu firma burda çokkkkk yazılıp konuşulur

Digital imza diye bahsettiğiniz şey nedir?

Burda birsürü insanı zan altında bırakıyorsunuz. Önce gidin o dünya devi markaları,içindeki maddeleri araştırın. Kanser neden çağın hastalığı oldu sizce? Bu kadar toksik maddeyi vücudunuza almak hoşunuza gidiyorsa devam edin. Biz sağlığımızı düşünüyoruz ve memnun kaldığımız bir firmayı da sonuna kadar destekleriz.1800 sayfa nedir ki 10 katına bile çıkar bu sayfalar insanlar daha çok tanıdıkça...

Max factor hakkında niye yorum yazılsın ki? Zaten tüm kozmetikçilerde var makyaja bakıma gücü yeten birçok kişi alıp kullanmıştır. İnsanların bilmediği şeyler yazmak lazım, mesela max factor un hayvanlar üzerinde nasıl deney yapıp onları hasta ettiği gibi.

Kozmetik Endüstrisinin Uyguladığı Hayvan Deneyi Yöntemleri
Draize
Testleri

Draize göz tahriş testleri, ilk olarak 1940’larda, ABD Gıda ve
İlaç İdaresi çalışanlarından J.H. Draize’in, tavşanların gözlerine sıkılan bir
maddenin ne kadar tahriş edici olduğunu belirleyen bir derece geliştirmesiyle
kullanılmaya başlandı.
Bu testlerde hayvanlar genellikle sadece başlarını
dışarıda bırakan aletlere sıkıştırılıyor. Böylece hayvanın gözünü kaşıması ya da
ovuşturması engelleniyor. Test edilmek istenen madde (örneğin, göz farı, rimel,
çamaşır suyu, şampuan v.b.) her bir tavşanın tek bir gözüne
damlatılıyor/sürülüyor. Hayvanların alt göz kapağı dışarı çekiliyor ve böylece
oluşan çanağa madde konuyor. Sonra göz kapatılıyor. Bazen birkaç kez madde
tatbik ediliyor. Tavşanlar her gün gözlemlenerek, gözlerinde şişme, çıban,
enfeksiyon ve kanama olup olmadığı saptanıyor. Çalışmalar bazen üç hafta
sürebiliyor.

Bazı maddeler o kadar ciddi bir hasara yol açıyor ki,
tavşanların gözleri bütün temel niteliklerini kaybediyor. İris, gözbebeği,
kornea tek bir patolojik dokuya benzemeye başlıyor. Araştırmacılar testin
sonucunu etkilememek koşuluyla bazen az miktarda topikal anestezi
uygulayabiliyorlar. Bunun, iki hafta boyunca gözüne kimyasal madde damlatılmış
bir hayvanın acısını azaltması mümkün değil.

Bu sadece hayvan deneylerinden bir tanesi. O dev meşhur markaların yaptığı şeylerden sadece BİRİ!
Lütfen daha önemli şeylere kafa yoralım

buarada Max P&G ye aitmiş şimdi gördüm görür görmez de tiksindim.. arama motoruna p&g animal testing yaz bu forumda bulamadığın 1800den fazla yorumlara görsellere bak!

Kızlar ben durumu anladım..Bu kuşku olayı değil...
Anladığım kadarıyla DOA birilerinin tekerine fena çomak sokmuş..
Hani şu hayvanlar üzerinde test yapıp isim yapmış birilerinin!!

Bu arkadaş ta onlardan birinin temsilcisidir.
Amacı kesinlikle merak ya da kuşku değildir.

O yüzden başlığımızda böyle karalama oyunlarına pirim vermezsek sevinirim.

Çok istiyorsa açsın kendine başka bir başlık.
Çünkü amacını fazlasıyla ortaya koymuş.

niyeti iyi olsa şuanda burada bulunup mesajlara cevap yazardı kaçıp gitti
internetten, doğrudan satışın önünü kapatıp gözü kapalı mağazacılığı düşlüyorlar ama avuçlarını yalarlar.

Doa kozmetik güncel haberler bölümünden:

Sevgili Dijital Reklam Ajansımıza Müşterilerimize ve Rakiplerimize Duyrulur
--------------------------------------------------------------------------------
Sevgili dijital ajansımız, sabahtan beri kargolarla boğuştuğumuz yetmiyormuş gibi, bir de senin yaptıkların yüzünden başımız belaya giriyor. Yapma bunları akıllı ol, ayrıca aldığın paraları geri ver, buradaki çalışan arkadaşlar, madem bu kadar meşhuruz neden paramız yok diyorlar, Allahtan karpuz çıktı da peynirin yanına iyi oldu yorumları da geldi, bilmeni isteriz.

Sevgili tüketicilerimiz. kargolardan ne haber diyeceksiniz sizde gerçekten çalışıyoruz. bir kaç gün daha idare edin hizmet kalitesi artırmak için taşınıyoruz.

Değerli rakiplerimiz, çok satışımız yok merak etmeyin, günde 10-12 kargo ancak çıkıyor, bu yüzden tedirgin olmayın, bizi bloke etmeyin, sitemize saldırmayın, ayıp lan, biz garibanlarla uğraşacağınıza gerçekten o servetlerin hakkını verin. ayrıca valla çok satmak gibi niyetimiz yok yeminle. Biz bir şeye dikkat çekelim dedik galiba çekebiliyoruz da :)) bu yüzden siz de üretim ve pazarlama tekniklerinizi iyileştirirseniz, fiyat politikalarınızı ayarlasanız iyi olur.

Sevgili Dijital Reklam Ajansımıza Müşterilerimize ve Rakiplerimize Duyrulur.

DOA KOZMETİK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…