daha dün bir arkadaşımla konuşmuştum bu konuyu,yakında bu firmadan rahatsız olanlar türüyecek hatta böyle giderse çok büyüyecek
doa nın neden bu kadar çabuk büyüyeceğine gelirse kullanan herkes o kadar memnun kalıyor ki,başkalarıda memnun kalsın özelliklede sevdikleri de ürünlerle tanışsın diye sanal medya da sözü ediliyor
ben o kadar çok sevdim ki etrafımdaki herkese maill yoluyla sitenin adresini gönderdim
eğer emin olmasaydım bunu yapmazdım hele oğluma asla kullandırmazdım
ilk başlarda gerek fiyatlarıyla gerekse ilgileriyle benimde şüphe etmeme yol açmışlardı
okadar alışmışız ki sömürülmeye haliyle doa garip geldi,ilk siparişimde memnun kalacağım aklıma bile gelmedi,eşim kargoyu gördüğünde şimdi neyi denicez diye dalga bile geçti
işe yaramayanların yanında yer açarız sorun değil dedim
fiyat olarak kaybedeceğim bişey yoktu
kargoyu açtığımda içinden çıkan erguvan tohumlarıyla ve yazmış oldukları açıklamalarla allah allahhh dedirtti arkadaşlarıma da gösterdim hepsi ayrı ayrı yorumlar yaptılar öyle şeylerden şüphelendiler ki
sonunda hepsi denedi ve bana teşekkür edenlerden aldığım memnuniyet sözleri mutlu etmeye yetti
demek istediğim şüphelenmekte çok haklı insanlar,araştırmakta da,ama şunu çok iyi biliyorum hepsinin dönüp dolaşıp geleceği nokta
memnuniyet olacak
benide doa ile tanıştırdığı için önce kk,sonra sevgili diren arkadaşıma sonsuz tşkler...