mail attım takip nosu sordum ama vermediler.Canım mail at kargo takip numarasını ogrenebilirmiyim diye onlar cevap verirler hemen ..
Kargom yola cıkmıs bugün elime ulaşır :)
mail attım takip nosu sordum ama vermediler.
şöle bi cvp geldi direkt kopyalıyorum.
kagonuzu bugün teslim ediyoruz. kargo şirketindekiproblem yüzünden, kargolar yenidn gönderim yaptk, yğlmadan kaynakl gecikme yayoruz. afnza sğnırız.
bi sürü imla hatası var
neyse yani bu cvptan ne anlıyorsunuz kızlar? şimdi kargoyu bugün banamı teslim edicekler, yoksa kargo firmasına mı ?
Hangi kargoyla gelio ürünler kızlarr bilen varmı ? ptt diye biliyorum ben ama geçmiş sayfalarda kargo şirketi değişti falan gibi bişiler yazılmış o açıdan soruyorumm
şimdi aradım benim adıma herhangi bir kargo yokmuş
şimdi aradım benim adıma herhangi bir kargo yokmuş
Merhaba kızlar,
Şeytanın Avukatı diye bir film vardı. Al Pacino oynuyordu başrolde.
Ben herşeyden şüphelenirim, sorgulamaya çalışırım.Size de tavsiye ederim.
Şimdi 1000 lerce mesaj DOA isimli daha önce hiç bir yerde görmediğim ürünlerle ilgili olarak buraya neden yazıldı?Kim yazdı? Bu DOA kullanma arzusu nasıl birden bire yanardağ gibi patladı?Böyle bir ürün vardı da ben niye ilk defa duyuyorum? Hakikaten ilginç!!
Bunu araştıracağım, didik didik edeceğim ama bulacağım.
Herkese iyi günler.
Merhaba kızlar,
Şimdi 1000 lerce mesaj DOA isimli daha önce hiç bir yerde görmediğim ürünlerle ilgili olarak buraya neden yazıldı?Kim yazdı? Bu DOA kullanma arzusu nasıl birden bire yanardağ gibi patladı?Böyle bir ürün vardı da ben niye ilk defa duyuyorum? Hakikaten ilginç!!
Herkese iyi günler.
canım ara kendilerini, olmadı bir mail at, kafana takılan ne varsa sor özcan beye, buradaki bütün arkadaşlar, memnun oldukları için yazıyorlar, kusura bakma ama sen buradaki kullanıcılara, sanki firmanın elemanı gibi muamele yapmışsın. birileri insanlara adil ticaret yapıyor, ucuza ürün satıyor, tüm sorularına cevap veriyorsa bu onların değil diğer firmaların ayıbıdır. bu firmayı neden takdir ediyorum biliyormusun, parfüm kokusunu beğenmedim dedim, iban mumarama üşenmeden 4 lira elli kuruş eft yaptılar, şimdi bu hizmeti alıyormuyuz evet, ha bu aralar kargolar gelmiyor, burunlarının dibindeyim yetiştirip kargo teslim edemiyorlar, ama sendeki bu herşeyi ben bilirim edan allame-i cihana delalettir, bilginle bünyelerimizi aydınlat, araştırmacı gazeteciliğinde başarılar :)))
Sizinle yada bir başkasıyla tartışmaya niyetim yok. Kimseye de bir ithamda bulunmuş değilim. Ama düne kadar kimsenin adını sanını duymadığı , üstelik bana göre elzem bir ürününü de göremediğim DOA markası nasıl oluyorda bugün itinbarı ile 1800 adet mesaj alabiliyor?
Yılların meşhur ettiği AVON ; NIVEA ; AVENE vs gibi markalarını 2-3 ayda masaj sayısı ile deviriyor. Bu ilgi normal değil. BU işte bir iş var.
Ama bu organize bir iş olamaz. Yani "firma elemanı" ile olacak bir iş değil. Daha ziyade digital imza ile olabilecek türden.
Bulacağım. Benim açımdan mutlaka çözülmesi gereken bir soru.
yakında bulacağım.
Merhaba kızlar,
Herkese iyi günler.
İnanın kafama çok takıldı. Bulacağım ve burada da açıklayacağım.
Umarım KK benim bu araştırma isteğimden rahatsız olmaz.
Doa markasına bir kaç ayda bu ilgi (bana göre) normal değil. Piyasada karşılığı olmadığı da ortada.
Dolayısıyla ben şüphelenmekte haklıyım.
Sizler keyfinize bakın,benim doa ürünleri ile ilgim yok. Mutlaka hepsi kalitelidir. Birgün bende kullanırım belki. Zaten benim açımdan mesele Doa da değil.
Ben bu creative çalışmayı yapan digital imzanın peşindeyim.
İnanın kafama çok takıldı. Bulacağım ve burada da açıklayacağım.
Umarım KK benim bu araştırma isteğimden rahatsız olmaz.
Doa markasına bir kaç ayda bu ilgi (bana göre) normal değil. Piyasada karşılığı olmadığı da ortada.
Dolayısıyla ben şüphelenmekte haklıyım.
Sizler keyfinize bakın,benim doa ürünleri ile ilgim yok. Mutlaka hepsi kalitelidir. Birgün bende kullanırım belki. Zaten benim açımdan mesele Doa da değil.
Ben bu creative çalışmayı yapan digital imzanın peşindeyim.
Merhaba kızlar,
Herkese iyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?