• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

İstemekten daha beter bir şey yaptın buraya yazmakla artık her siparişe isteriz olmayan şeylerden, batırdın adamları ne yaptın sen :1:

Yok kız istenmez onlardan. Zaten ne göndereceklerini şaşırıyorlar hediye niyetine, herkes mahçup istemeyiz herhalde :1:

Kızlar merhaba..Hepinize iyi pazarlar..Kaç aydır kk üyesiyim yeni keşfettim..İyi mi:)..Şimdi üye de oldum DOA'ya..Spariş vereceğim ilk ne alsam?Shea Butter diyosunuz şampuan diyosunuz vücut losyonu diyosunuz:)...Ne alayım söyleyiverin ne olur:)

Kızlar merhaba..Hepinize iyi pazarlar..Kaç aydır kk üyesiyim yeni keşfettim..İyi mi:)..Şimdi üye de oldum DOA'ya..Spariş vereceğim ilk ne alsam?Shea Butter diyosunuz şampuan diyosunuz vücut losyonu diyosunuz:)...Ne alayım söyleyiverin ne olur:)

tatlım kullanan herkes memnun ben olumsuz yorum yapanı pek görmedim :12: fiyatları çok uygun zaten ne ihtiyacın varsa al gitsin :)

öncelikle saç tipine göre şampuan ve saç kremini al mutlaka.
cilt tipine göre sabunlardan al çok güzel.
ihtiyacına göre yağlardan da alabilirsin. ozon yağının çok iyi olduğunu söylüyorlar kullananlar çok memnun :114:

Katı parfüm alayım dedim de kararsız kaldım.Aldım anacım bir dolu şey aldım..Ha dur eksik var:)...Duş jeli:)

katı parfümlerin bi çoğu kalmadı zaten... şuan benim elimde mimoza var ama kokusu ağır olduğu için beğenmiyorum... vücut losyonu çok hafif güzel bir ürün ben çok beğeniyorum...

Canım doanın bütün ürünleri çok güzel istediğini alabilirsin, benim olmazsa olmaz dediğim hindistan cevizi yağı, sülfatsız şampuan ve eski nesil (250 ml lik) saç kremi var.

Bunun dışında sabunları shea butteri... yani kısacası herşeyini rahatlıkla alıp kullanabilirsin hepsi süper

Hackerlar ilgimizi kıskanıp siteyi çökertmişler:1::1::1::1:
Yenileme yapmışlardır yada bilgi girişi sorun yok açılıyor:34:

evet kısa süreliğine saldırı yapmışlardır kıskanan çok anacım :1: keşke yenileseler hepsinin faydalarını yazsalar ne iyi olur öyle vikiden alıntı yaparak değil tabi :1:

ozon siparişimi verdim ben çok merak ediyorum bebek gibi oluruz umarımm :12:

Artık doa'nın sitesinin girişinde şöyle bir uyarı olacakmış..

DİKKAT BU BİR YASAL UYARIDIR!

Sitemizden alacağınız ürünlerden dolayı fazla güzelleşmenizden doğabilecek zararlardan şirketimiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

şaka.. şaka.. :9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
Artık doa'nın sitesinin girişinde şöyle bir uyarı olacakmış..

DİKKAT BU BİR YASAL UYARIDIR!

Sitemizden alacağınız ürünlerden dolayı fazla güzelleşmenizden doğabilecek zararlardan şirketimiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

şaka.. şaka.. :9::9::9::9::9:

Bir an için inandım biliyor musun? Çünkü son siteye girdiğimde epey bir gülmüştüm. Çok komik şeyler koymuşlar, mesaj yazılan yerde "söyle bacım" gibi birşey yazıyordu mesela :)

Bir saattir hayvan testleriyle ilgili videolara bakıyorum, artık içim kaldırmadı. İnsanlar nasıl bu kadar vahşileşebiliyor, bir başka canı acıtabiliyor? Hayvan testi yapmadığı için doa kozmetiğe tekrar teşekkür ediyorum. Yalnız evimde hala o malum markalardan var, diş macunum, temizlik malzemem, bir de rimelim. Bu güne kadar yeterince dikkat etmemişim demek ki gösterdiğim özene rağmen, bundan sonra daha dikkat edeceğim

Bir saattir hayvan testleriyle ilgili videolara bakıyorum, artık içim kaldırmadı. İnsanlar nasıl bu kadar vahşileşebiliyor, bir başka canı acıtabiliyor? Hayvan testi yapmadığı için doa kozmetiğe tekrar teşekkür ediyorum. Yalnız evimde hala o malum markalardan var, diş macunum, temizlik malzemem, bir de rimelim. Bu güne kadar yeterince dikkat etmemişim demek ki gösterdiğim özene rağmen, bundan sonra daha dikkat edeceğim

Kapitalizm böyle acımasız bir sistem işte canım..
Bu düzene çanak tutup, bu düzenden beslenenlerin hayvanlara acımasını bekleyemeyiz..Çünkü onlar insanlıklarını unuttukları için insanlara bile acımazlar.

Hepimizin evinde o malum markalardan var.
Doa gibi kaç firma var ki...

Hoşgeldin Tatlım:46:
Ay sen ne var ne yok al be canım:)ben 3cü hafta 3cü siparişe gidiyorum:)
Müthişler..Özellikle shea butter,ozon yağı,sabunlar,duş jelleri:)))

Kapitalizm böyle acımasız bir sistem işte canım..
Bu düzene çanak tutup, bu düzenden beslenenlerin hayvanlara acımasını bekleyemeyiz..Çünkü onlar insanlıklarını unuttukları için insanlara bile acımazlar.

Hepimizin evinde o malum markalardan var.
Doa gibi kaç firma var ki...

Bugün de şirinevler meydan da suriye liler yardım toplamak amaçlı stand kurmuşlardi. Katliamin resimleri koymuşlardı meydana . Bende nedir bu kadar resim anlamadım suriye bayrağı falan var diye gittim oraya resimlerin sadece bir tanesine baktım neye uğradığımi şaşırdım. Hemen gittim ordan ama aklımdan çıkmiyo. Resmine bakamadigm şeyi o insanlar yaşıyor. Birilerinin o şekilde acı çekmesi bir diğerinin menfaatine geliyor. İnsana bile acımayan bir dünya da hayvana mi acıyacaklar.

günaydınnn,

kızlar ben geçen perşembe bi dolu sipariş vermiştim. Size soracağım şey kargo takibi yapabiliyormuyuz ? Merak ediyorum ne zaman gelir diye :52:

günaydınnn,

kızlar ben geçen perşembe bi dolu sipariş vermiştim. Size soracağım şey kargo takibi yapabiliyormuyuz ? Merak ediyorum ne zaman gelir diye :52:

Gunaydın, üyelik girişi yaptığınızda sitenin sağ tarafında sipariş bilgilerim bölümü var, kargo takıp numarası yazmıyorlar ama kargonuzun kargoya verılıp verılmedıgıne bakabılırsınız, kargo şirketını degıstırdılerya artık kargolar daha çabuk gelıyor.

valla dediğin gibi baktım ama, kargoya verilip verilmediğine dair bişi göremedim. Sadece Kargo şirketi ptt kargo, teslim tarihi 11.06 yazıyor ama bu zaten ben sipariş verdiğimden beri bu şekilde:31::31:

:44::44:

Şampuanımı 2 kez kullandım. (Boyalı saçlar için). Hindistan cevizi yağımı dün kirli saçlarıma boydan boya sürüp topladım. 4-5 saat öyle durdum. Sonra şampuanımla yıkadım. yumuşacık bebek saçları gibi oldu :34: Pirinç kepeği yağını da kullanıyorum. Bakalım zamanla göreceğiz sonuçlarını :54:

Back