Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla kızlar ben hep işim olunca bu siteye giriyodum hemen bakıp çıkıyodum ama buğünlerde evde tek başıma kaldım bakalım bir neler varmış dedim çok beyendim yaa şu yağlardan kremlerden aladım umarım bahsettiğniz gibi güzeldir.:) iyi akşamlar
Kızlar yahu doadan ben birkaç yağ istedim (sitede olmayan) , aktardan ne idüğü belirsiz şey alacağıma onlardan alayım dedim para istemiyorlar yahu. Ama çok mahçup oldum ya kendi kendime zorla hediye ettirmiş gibi:18:
Kızlar yahu doadan ben birkaç yağ istedim (sitede olmayan) , aktardan ne idüğü belirsiz şey alacağıma onlardan alayım dedim para istemiyorlar yahu. Ama çok mahçup oldum ya kendi kendime zorla hediye ettirmiş gibi:18:
Hangi yağları istedin mavikuş. Ve istediğin yağlar ne ise yariyo. Yağ konusuna acayip yoğunlaştım bu aralar
kınadan nefret ederim ama satarlarsa ananeme ve babanneme alırım onlar çok sever iyi kına kullansınlar kullanmışkenBir de iyi kalite kına istemiştim. Saçına sürekli kına yapanlar bilir, iyi boya bırakan kına her zaman bulunmayabiliyor. Benden başka kınalı kuzu var mı aramızda bilmiyorum, ama satacaklarmış da galiba getirttikleri kınayı
bu ürünleri nerden temin edebilirim peki?
Bende nane yağı almıştım duruyor 5 ml 13 lira idi ah bende söyle bir litrelik falan masaj yagı arıyorum hani masaj yapan yerlerde olur ya çilek kokar turuncgil kokanlara bayılıyorum ama hic bulamadım. Acaba senin aldığın gibi esans yağ alsam mesela greyfurt nasıl kokuyor öyle alsam kendi yağ karışımima katsm. Gerçi benim karışım rezalet kokuyor benim gördüğüm o masaj yağları su gibi beyaz ve harika kokuyor. Aslında kokusu dışında bir faydası var mi bilmiyorum. Çatlaklar icin vücuda esneklik verir mi düşüncesi ile kullanmak istedim. Benim bayağı argan yağım var vücuda kullanmak istiyorum ama ayarı tutturmak cok zor iki kullanım da bitircem nerdeyse tum yağı. Acaba losyona katsam karıştırsm öyle kullansam olur mu yağ etkisini kaybeder mi doa ya sorsm mi
Kızlarrr doanın sitesine ne olmuş ya :44::44: