Doa Kozmetik Ürünleri

Bu arada kızlar lavanta sabununu bir kac gün önce açtım. Harika ya defne sabunu cok sevmistım hangisini kullandı isem defne yi daha cok tercih etmiştim ama lavanta yi kullanınca fikrim mi değişti ne. Kesinlikle cok hoş. Banyo etmeye doyamıyorum . Tavsiye ederim içinde parçacıkları var cok güzel

Ya kızlar hindistan cevizi hic jöle gibi degil hatta cok aşırı sulu zaten kargo geldi yağ içinde idi iki saat ıslak mendille sildım sonra serin bir yere koydum ama yine de cok katı degil. Diğer yağlara göre daha da sıvı diyebilirim acaba havalar cok sıcak diye mi.

oleeyyy :) bende katıldım aranıza arkadaslarr.. doa dan yosun sabunu shea butter, yağlı saçlar için şampuan, kayısı özlü duş jeli sipariş etmiş bulunmaktayım. pazartesi gelir dedi aradıgımda teli açan Abi :) sesi beni cok mutlu etti cok samimimiydi. keratınlı saç maskesini denemek istediğimi söyledim ama ellerinde kalmadıgını bir kaç ay içinde yenıden ureteceklerini soyledi. bende tamam beklerim dedim :) ayy cok mutlu oldum ya :)

tatlım güle güle kullan ürünlerini umarım hepsinden çok memnun kalırsın :)

sıcaklardan canım
kışın banyo dolabında katı olan yağ
şimdi vıcık vıcık
ama eritmeden öyle sürebilirsin daha kolay

Ben de var papatya losyonu hafif hoş bir kokusu var içindekı losyon sarı üzerindekı yazılar beyaz oldugu için yazılarını seçip okuyamadım o nedenle içeriğini yazamayacağım fakat sürümü ve kokusu hoş eğer losyon almak istiyorsun alıp deneyebılırsın. Ben denedim guzel fakat kullanmıyorum duruyor losyon ablamlara hedıye edecegım, çünkü shea butter kullanıyorum elıme ayagıma dirseklerime saçıma her yerıme çok yönlü şey işte

Lavanta sabunu bende aldım son siparısımde geldı, henuz kullanmadım sabunların hepsı de ayrı bır guzel açıp açıp hepsınden kullanmak ıstıyorum ama israfçılık olmasın diye tabıkı dıgerlerının bıtmesını beklıyorum :26: .. Sabunları seviyoruz

Kızlar keratın maskesını dolapta bır kac ay bekletsek bozulur mu acaba? Hiç kimse sordu mu bunu özcan beye soran varsa bılgılendırırse sevınırım şimdi tekrar bunu sorup meşkul etmeyeyım. Ben ıkı ay sonra saçıma röfle yaptırmayı dusunuyorum da röfle yaptırdıktan sonra yıpranır ondan sonra kullanayım bu son gelen keratın kremını dıyorum o zamana kadar da dolapta bekletecegım.
Bu konuda bılgısı olan varsa bılgılendırırse sevınırım.

Son düzenleme:

maskemin birazını kullandım ve kalanı dolabımda duruyor ben maskenin bozulacağını sanmıyorum sonuçta ürünlerin en az 3 aylık raf ömrü oluyor hatta bazı ürünlerin raf ömrü içeriklerine göre bir kaç yıla kadar çıkabiliyor... ama içine sinmeyecekse mail atıp sor canım

Son düzenleme:

Buz dolabına mı koydun acaba?Ben de saklayayım diyorum da..:)

yakın zamanda kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldığım için normal dolabıma koydum güneş görmemesi bence yeterli... ama sen uzun bi süre kullanmam diyosan buzdolabına koyman bence daha mantıklı :) hem kremin kokusundan kıvamından anlaşılır bozulmaya başladığı...

Kullanmama değil tatlım benim ki.2 hafta üst üste 2 kutu gelince 1ini saklayayım dedim..

Canım yapısı gereği sıcağı görünce sıvılaşıyor, en güzeli buzdolabında saklamak (ozon üstte dondurucuda/ hindistan cevizi alt kısımda) hem aşırı erimeyle uğraşmazsınız bir çay kaşığının ucuyla elime alıyorum hemen eriyor

benimkide dışarda yahuu inşallah bozulmamıştır
bende ikincisini kullanmak için bir haftanın dolmasını bekliyorum bir kutuyu iki kere kullandım ben hepsini sürsem akacaktı kutu ağzına kadar doluydu :44: inşallah bozulmamıştır hemen buzdolabına koyim bari

kımse bılmıyor sanırım

Canım bu çok farketmez..Eşit miktarlarda da karıştırabilirsin, pirinç kepeğini biraz daha fazla da kullanabilirsin. Sana kalmış..

Papatya lostonunu mavikuş ta kullanmıştı sanırım, çok seviyordu kokusunu..

Ben bu yüzden buzdolabında saklıyorum..Sıcaklardan su gibi oluyor, katı kıvamını daha çok seviyorum.

Hayrını gör ürünlerinin canım..

Keratinli maskeyi buzdolabında saklamaya gerek yok canım..Garnetin dediği gibi güneş görmeyen bir dolapta saklayın. Bir gazeteye falan sarabilirsiniz çok uzun süre bekletecekseniz.

Yok canım bozulmaz...Katı durması benim daha çok holuma gidiyor, o yüzden bozdolabında sakılıyorum ben :)

aman bozulmasın zaten bir kaç ay boyunca olmayacakmış :85:

elimizden geldiğince tasarruflu kullanmamız lazım biraz önce maskemizi istiyoruz özcan beye duyrulur :113: hatta ben ilk siparişimi maske alabilmek için vermiştim :114:
benim kargoda pazartesi çıkacakmış yola tahminen çarşamba falan elimde olur hemen sonrasında parfümlerden ve hindistancevizi yağı sipariş vericem inşallah :124: maskede yoksa acaba ne hediye koyucaklar :116: ayyy ne arsız oldum hee sanki mecburlar hediye vermeye

madem keratin maskesi bitmiş zaten elimde 1 tane var kullanmayayım bari, özel bi güne kalsın.
ozon yağında 3. günüm bi değişim yok bende, benim cildim çok hasta malesef o yüzden bi etki etmeyebilir bana ama yine de çok sevdim.
hint yağı da almıştım kirpiklerime uyguladım yakmadığı gibi sanki biraz da olsa siyahlaştırdı çok memnun kaldım hint yağından keşke büyüğünden alsaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…