• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

Kızlar aklıma gelmısken sorayım sızın erguvanlarınız bıttı mı bızımkı bitmedı 3 hafta oldu ekelı.

evet ben de sabun çok seviyorum daha sipariş vermedim düşünme aşamasındayım nane sabunu da alıyım o zaman :1:
ya bu basil solid parfümü hiç kullanan yok mu?

Yok, hadi ilk kullanan sen ol bizlere de yorumunu yap :9:
Sabunlardan süt bal sabununu da öneririm..Göz altı morlukları ve yüzüm için almıştım, çok ferahlatıcı bir etkisi var..

Yok, hadi ilk kullanan sen ol bizlere de yorumunu yap :9:
Sabunlardan süt bal sabununu da öneririm..Göz altı morlukları ve yüzüm için almıştım, çok ferahlatıcı bir etkisi var..
bidahakine artık basili denerim verdim sipariş :)
süt bal sabunu var ben de çok memnunum yumuşacık yapıyor cildi.
en çok hindistan ceviziyle ozon yağını merak ediyorum. salı günü gelicek gibi gözüküyor geç kalmaz inş :1:

Eki Görüntüle 439941 Eki Görüntüle 439945 Eki Görüntüle 439946 Eki Görüntüle 439947

Kızlar işte ozon yağımız dondurucudan çıkarttığım gibi aşama aşama çektim:1:
Sizlerden birşey rica edeceğim, doa ürünleri çoğaldığı için derinle beraber ürünleri farklı başlıklara dağıttık,
Hem sayfa yoğunluğunu azaltmak gözden kaçabilecek yanıtsız sorular kalmasın ve tekrar tekrar aynı sorular, cevaplar bir kaç sayfa sonraya da yazmak gerekiyor.
Sadece 2 gün başlığı takip edemeyen arkadaşların gözlerine büyük sıkıntı:40:
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...ri-sabunlari-kati-parfumleri-kullananlar.html
Yağ, sabun kullanım yorumlarınıza ve sorularınıza buradan devam ederseniz konu takip, soru cevaplar kolaylaşır:34:

Teşekkürler zahmet edip eklediğin için.
Shea butter gibiymiş görüntüsü ben şişede falan sanıyordum.

Resimler icin cok sağol canim. Bu arada benim sipariş de geldi. Hediye olarak bana güzelım tohumlarin yanında bir de fesleğen kremi gelmiş. İnanın aman biter diye kullanmaya kıyamiyodm cok sevindim ya. Bu kadar mi makbule geçer bir hediye :-)

Kızlar hin yağı uygulayacağım bugün saçıma kuru saça mı nemlı saça mı uygulamam lazım ben hep yağları kuru saça uyguluyorum ama?

Teşekkürler zahmet edip eklediğin için.
Shea butter gibiymiş görüntüsü ben şişede falan sanıyordum.

Canım dondurucuda tam katı hale geçiyor yoksa shea butter ile alakası yok, biraz sıcak havaya esintiye maruz kaldığında jelleşmeye başlıyor seri şekilde çıkarttım fotoladım, sürdüm koydum yerine:1::1:

Kızlar hin yağı uygulayacağım bugün saçıma kuru saça mı nemlı saça mı uygulamam lazım ben hep yağları kuru saça uyguluyorum ama?

Diplerine uygulayacaksan farketmez, ben direkt uygulayıp masaj yapıyorum...Saç boyuna uygulayacaksan nemli olması gerek..Yağ bakımları daima nemli saça uygulanır. Kuru saça uygulanırsa saçın nemini alıp daha da kurutur.

Canım dondurucuda tam katı hale geçiyor yoksa shea butter ile alakası yok, biraz sıcak havaya esintiye maruz kaldığında jelleşmeye başlıyor seri şekilde çıkarttım fotoladım, sürdüm koydum yerine:1::1:

Ben de verdim ben deeeee, erdim sınunda muradıma:52:

Kızlar doa koruyucu yada brozlaştırıcı çıkaracak mı tam bilgisi olan var mı?

Çıkaracaklar canım. Ama bunun biraz daha zamanı var bildiğim kadarıyla.

Kızlar birşey sorucam size biraz saçma olucak ama, şimdi başlık başlık açmışsınız ya ürünlerle ilgili niye şampuanı tek tür için açtınız?
Biraz saçma bir soru ama boyalı işlem görmüş saçlar için değil ki sadece şampuanları, dökülen saçlar için, yağlı saçlar için normal saçlar içinde var şampuanları:26:

Kızlar birşey sorucam size biraz saçma olucak ama, şimdi başlık başlık açmışsınız ya ürünlerle ilgili niye şampuanı tek tür için açtınız?
Biraz saçma bir soru ama boyalı işlem görmüş saçlar için değil ki sadece şampuanları, dökülen saçlar için, yağlı saçlar için normal saçlar içinde var şampuanları:26:

Canım açan arkadaş o çeşidini kullandığı için o şekilde açtı sanırım...
Evet doa şampuan olarak açılabilirdi..
Cilt ve saç ürünlerini ayıralım diye düşündük..Bence iyi de oldu:)

Canım açan arkadaş o çeşidini kullandığı için o şekilde açtı sanırım...
Evet doa şampuan olarak açılabilirdi..
Cilt ve saç ürünlerini ayıralım diye düşündük..Bence iyi de oldu:)

cilt ve saç için ayırmanız iyi olmuş bencede ama şampuanı öyle ayırmanız ilginç geldi yani tek çeşidi için ayırmanız.
burda arada kaynıyor sorular birde uzun uzun okumak zor geliyor bazen:34:
Bu arada bn bugün eski nesil saç kremini kullandım yaklaşık 15 dk falan tuttum saçımda nemliyken sonra yıkadım başta durulanmadı gibi geldi ama tarayıp kurutunca nasıl yumuşak olduklarını anlatamam. :16:

cilt ve saç için ayırmanız iyi olmuş bencede ama şampuanı öyle ayırmanız ilginç geldi yani tek çeşidi için ayırmanız.
burda arada kaynıyor sorular birde uzun uzun okumak zor geliyor bazen:34:
Bu arada bn bugün eski nesil saç kremini kullandım yaklaşık 15 dk falan tuttum saçımda nemliyken sonra yıkadım başta durulanmadı gibi geldi ama tarayıp kurutunca nasıl yumuşak olduklarını anlatamam. :16:

Şampuana ben dikkat etmedim ben bak, sen söyleyince farkettim :9:
O krem gerçekten tam bir baz ya..Çok seviyorum ben..

Kızlar şükür ürünlerimi teslim aldım. Teslim alış şeklim de çok komikti. Arayan kişi ürünlerimi getirdiklerini söyledi. Ama ben işten çıktım şuan dışardayım dedim. Bulunduğum yeri söyledim, yakınsanız alayım dedim. Teldeki kişi bana tamam sizi görüyorum dedi. Bi baktım elinde paketle bi bey geldi yanıma. Gecikme için özür diledi. Haftaya hediye krem getirecekleri söyledi. :9: Boyalı saçlar için şampuanım, hindistan cevizi yağım, pirinç kepeği yağımın yanında bir de melissa kremi hediye konulmuş. :23: KUllanmaya başladım bakalım. Yorumlarımı bi kaç gün sonra yapacağım inşallah. :31:

Son düzenleme:
Şampuana ben dikkat etmedim ben bak, sen söyleyince farkettim :9:
O krem gerçekten tam bir baz ya..Çok seviyorum ben..

Başlıklara bakınca benimde dikkatimi çekti:34:
Bende bayıldım valla kreme. Acaba birde doğal yüz maskeleri falan çıkarsalar ne güzel olurdu:31:
Çok şey mi istiyorum acaba doa'dan:9:

Kızlar şükür ürünlerimi teslim aldım. Teslim alış şeklim de çok komikti. Arayan kişi ürünlerimi getirdiklerini söyledi. Ama ben işten çıktım şuan dışardayım dedim. Bulunduğum yeri söyledim, yakınsanız alayım dedim. Teldeki kişi bana tamam sizi görüyorum dedi. Bi baktım elinde paketle bi bey geldi yanıma. Gecikme için özür diledi. Haftaya hediye krem getirecekleri söyledi. :9: Boyalı saçlar için şampuanım, hindistan cevizi yağım, pirinç kepeği yağımın yanında bir de melissa kremi hediye konulmuş. :23: KUllanmaya başladım bakalım. Yorumlarımı bi kaç gün sonra yapacağım inşallah. :31:

Hayrını gör canım...

Başlıklara bakınca benimde dikkatimi çekti:34:
Bende bayıldım valla kreme. Acaba birde doğal yüz maskeleri falan çıkarsalar ne güzel olurdu:31:
Çok şey mi istiyorum acaba doa'dan:9:

Yüz için bir şeyler yapacaklar, ben biliyorum ama söylemem:27:

Doa nin sampuanini bende aldim.. Ancak kokusu midemi bulandiriyo keze keratinli bakim maskeside oyle... Hamilelikten sonra kokulara karsi hassasiyetim artti :( birtek banami kotu geliyo var mi ben gibi?

Back