• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

cilt ve saç için ayırmanız iyi olmuş bencede ama şampuanı öyle ayırmanız ilginç geldi yani tek çeşidi için ayırmanız.
burda arada kaynıyor sorular birde uzun uzun okumak zor geliyor bazen:34:
Bu arada bn bugün eski nesil saç kremini kullandım yaklaşık 15 dk falan tuttum saçımda nemliyken sonra yıkadım başta durulanmadı gibi geldi ama tarayıp kurutunca nasıl yumuşak olduklarını anlatamam. :16:

şampuanla ilgili başlığı ben açtım aslında direnle birlikte karar verdik ama ben hepsi için açamam başlık kullandığım ve memnun kaldığım şeyleri tavsiye edebilirim :34:
eminimki bütün ürünleri çok güzel bunu yavaş yavaş kullandıkça anlıyorum
burda tavsiye başlığı çok fazla açmıyorum sanırım bu ikinci olucak ama şöyle yapabilirdim hiç aklıma gelmedi şampuan ve saç kremi kullananların paylaşım alanı olabilirdi :44:
neyse bi tanede öyle açarız kullanmayanlar haberdar olsun ki memnuniyetimiz paylaşılsın :49:

Şampuana ben dikkat etmedim ben bak, sen söyleyince farkettim :9:
O krem gerçekten tam bir baz ya..Çok seviyorum ben..

ben henüz eski nesil kremi kullanmadım ama sen anlattıkça iştahımı kabartıyor denemek istiyorum :56:
yahu okadar çok şey denemek istiyorum ki artık bir dolap ayarlamam lazım gelicek :1: okadar çok istediğim var ki ben şu küçük buz dolapları var ya onlardan mı alsam acep :44: :52:

Doa nin sampuanini bende aldim.. Ancak kokusu midemi bulandiriyo keze keratinli bakim maskeside oyle... Hamilelikten sonra kokulara karsi hassasiyetim artti :( birtek banami kotu geliyo var mi ben gibi?

Canım ben dökülme karşıtı şampuanını kullanıyorum.onda koku almıyorum pek ama kerateinli maskenin kokusu müthişşşşş:9:
Sürekli kafama süresim var maskeyi ama haftada 1 kez diyorlar:18:

şampuanla ilgili başlığı ben açtım aslında direnle birlikte karar verdik ama ben hepsi için açamam başlık kullandığım ve memnun kaldığım şeyleri tavsiye edebilirim :34:
eminimki bütün ürünleri çok güzel bunu yavaş yavaş kullandıkça anlıyorum
burda tavsiye başlığı çok fazla açmıyorum sanırım bu ikinci olucak ama şöyle yapabilirdim hiç aklıma gelmedi şampuan ve saç kremi kullananların paylaşım alanı olabilirdi :44:
neyse bi tanede öyle açarız kullanmayanlar haberdar olsun ki memnuniyetimiz paylaşılsın :49:

Tatlım başlığı değiştirebilirseniz iyi olur bence bütün şampuanları içersin sen memnun kaldığını söylersin diğer çeşitleri kullananlarda yazar zaten, birden fazla şampuanla ilgili başlık olmasın bence.

Tatlım başlığı değiştirebilirseniz iyi olur bence bütün şampuanları içersin sen memnun kaldığını söylersin diğer çeşitleri kullananlarda yazar zaten, birden fazla şampuanla ilgili başlık olmasın bence.

haklısın bunu yapabilirsek daha iyi olucak ben bi bakıyım bu duruma :34:

Kızlar siparişlerim bugun geldı ve hedıye olarak da feslegen kremı gelmıs sanırım artık keratınlı maske bıtınce kremlerden gondermeye basladılar kremlerı de bıtırırsek ne gonderecekler... benım bır önerım var katı parfum ya da sabun göndersınler eee bızı hedıyelere alıstırırlarsa olacagı bu :90:

Ozon yağının suyunu boşaltıp hemen dolaba koydum bırkac saat sonra acıp surdum tam donmamış jöle kıvamındaydı henuz bana kokusu o kadar kötu gelmedı yani öyle ağır bır koku almadım benım koku anlayısım bıraz farklı sanırım mesela alısıncaya kadar ılk zamanlar shea butterın kokusu daha kötu gelmıstı iç yağ gıbı ama bır cok arkadas çok guzel kokusu var demıstı tuhaflık bende mi ne :37:
Ozon kremının sonuçlarını merakla beklıyorum sürelım guzelleşelım kızlar :7:

Doa nin sampuanini bende aldim.. Ancak kokusu midemi bulandiriyo keze keratinli bakim maskeside oyle... Hamilelikten sonra kokulara karsi hassasiyetim artti :( birtek banami kotu geliyo var mi ben gibi?

Hamileliktendir büyük ihtimal canım...

aaaaaa ama olmaz ki :20: ben şimdi merak ederim :27::27:

Söylemem:33:

ben henüz eski nesil kremi kullanmadım ama sen anlattıkça iştahımı kabartıyor denemek istiyorum :56:
yahu okadar çok şey denemek istiyorum ki artık bir dolap ayarlamam lazım gelicek :1: okadar çok istediğim var ki ben şu küçük buz dolapları var ya onlardan mı alsam acep :44: :52:

Çok fena iştah kabartırım ben:27::9:

Bende birazcık biliyorum ama içlerinde maske yok ondan dolayı maske teklifi öne sürdüm şimdi:9:
ama biraz zaman lazım benim bildiğim kadarıyla diğer ürünler için.

Yaparlar yaparlar..Onu da yaparlar canım, şu piyasada satılan uyduruk ve pahalı maskelerden birini yaparlarsa hiç şaşırmam:9:
Yüz için bahsettiğimiz ürünler aynı olmalı..Aslında onlar için çok ta fazla zaman yok gibi anladım ben son konuşmamızda..

Kızlar siparişlerim bugun geldı ve hedıye olarak da feslegen kremı gelmıs sanırım artık keratınlı maske bıtınce kremlerden gondermeye basladılar kremlerı de bıtırırsek ne gonderecekler... benım bır önerım var katı parfum ya da sabun göndersınler eee bızı hedıyelere alıstırırlarsa olacagı bu :90:

Ozon yağının suyunu boşaltıp hemen dolaba koydum bırkac saat sonra acıp surdum tam donmamış jöle kıvamındaydı henuz bana kokusu o kadar kötu gelmedı yani öyle ağır bır koku almadım benım koku anlayısım bıraz farklı sanırım mesela alısıncaya kadar ılk zamanlar shea butterın kokusu daha kötu gelmıstı iç yağ gıbı ama bır cok arkadas çok guzel kokusu var demıstı tuhaflık bende mi ne :37:
Ozon kremının sonuçlarını merakla beklıyorum sürelım guzelleşelım kızlar :7:

Shea butter ufak boy mu büyük boy mu? Ona göre söylicem, ben anladım sanırım bu koku meselesinin sebebini:9:

Yaparlar yaparlar..Onu da yaparlar canım, şu piyasada satılan uyduruk ve pahalı maskelerden birini yaparlarsa hiç şaşırmam:9:

Ne demişm ben burada böyle:9:
Yani şunu demek istedim, piyasadaki pahalı ve uyduruk maskelerin çok daha iyisini ve kalitelisini uygun fiyatlarla yaparlarsa şaşırmam, tam olarak bunu demek istedim, ama sanki tersini söylemişim gibi olmuş, nedense açıklama gereği duydum:9:

Kızlar birşey sorucam size biraz saçma olucak ama, şimdi başlık başlık açmışsınız ya ürünlerle ilgili niye şampuanı tek tür için açtınız?
Biraz saçma bir soru ama boyalı işlem görmüş saçlar için değil ki sadece şampuanları, dökülen saçlar için, yağlı saçlar için normal saçlar içinde var şampuanları:26:

:46: Kesinlikle çok iyi olmuş, bir iki gün takip edemeyen arkadaşlara sorun oluyordu yağlar sabunlar solidler bende, sampuan ve saç kremleri sende hayırlı olsun canım:7:

Ozon yağının kokusuna hala alışamadım:9:

Son düzenleme:
dün 3. siparişimi verdim, saç uzatma yağı ve sabunlardan alacağım,herşey güzelde şu ozon yağının kutusu değişse müthiş olur, çok zor açılması.

dün 3. siparişimi verdim, saç uzatma yağı ve sabunlardan alacağım,herşey güzelde şu ozon yağının kutusu değişse müthiş olur, çok zor açılması.

Bende zorlanıyordum canım ozon yağının kapağını açarken bugün 3.cu gunüm alıştım bayağı buzluktan plastik kabı çıkarıyorum tırnaklarım yardımıyla demir kutuyu açıp bıçakla bır parça tabağa alıp kapatıp buzluga atıyorum kaptaki yağ hemen jel kıvamına geliyor ve rahatça yüzüme sürüyorum yanliz elimin ayarı yok biraz fazla yağ almış oluyorum ve bol ca sürmek zorunda kalıyorum umarım sakıncası yoktur bolca sürmenin .
Bu arada benim cildim cok problemli lekeler sivilce izleri... Ben 3cu gün itibariyle cildimin toparlanmış duru bır şekil almış olduğunu gözlemledim :) sanki botoks etkisi yapıyor :) uzun süreli kullanımda sanırım cilt yasım 5-10 yas genclesir diye düşünüyorum . Çünkü cildime verdigi duruluk canlılık cok iyi :)

akşam sürdüm ozon yağını yüzüme amaninnn bayılıyordum kokudan aslında öle tuaf kokulu yağlar falan kullandım ama bunun tarifi yok entresan bi koku :37: kullanmaya devam ama inşallah faydasını görürüz :21:

İnsallah bende memlekete gitmeden bir kac gün önce ozon yağı alacağım artık rizede annemle beraber kullanıriz yaz okulu icin istanbul a döneceğim annem e bırakırım o kullanır ama önce beraber kullanmaya başlamamiz lazım yoksa o hic kullanmaz. Ben onu alıştıraym yüzünde ki değişimi görsun artık hoşuna gider ben söylemeden kullanır :-) kızlar aranizda papatyali losyonu kullanan var mi . Onun içeriği nasıl arkadaşım içinde alkol bile yok falan dedi de acaba vücut icin onu mu kullansam hem de büyük boy diye düşündüm. Yoksa kutu kutu fesleğen ve melisa stogumu yapayım.

akşam sürdüm ozon yağını yüzüme amaninnn bayılıyordum kokudan aslında öle tuaf kokulu yağlar falan kullandım ama bunun tarifi yok entresan bi koku :37: kullanmaya devam ama inşallah faydasını görürüz :21:

Çok haklısın canım enteresan bir kokusu var.Garip bir şey..Ben sürmeden önce solid parfümlerden kulak arkama sürüyorum arkasına yağı sürdüğüm için o kokuyu duymuyorum böylelikle:)

Back