Yüz için bir şeyler yapacaklar, ben biliyorum ama söylemem
cilt ve saç için ayırmanız iyi olmuş bencede ama şampuanı öyle ayırmanız ilginç geldi yani tek çeşidi için ayırmanız.
burda arada kaynıyor sorular birde uzun uzun okumak zor geliyor bazen
Bu arada bn bugün eski nesil saç kremini kullandım yaklaşık 15 dk falan tuttum saçımda nemliyken sonra yıkadım başta durulanmadı gibi geldi ama tarayıp kurutunca nasıl yumuşak olduklarını anlatamam.
Şampuana ben dikkat etmedim ben bak, sen söyleyince farkettim
O krem gerçekten tam bir baz ya..Çok seviyorum ben..
Hayrını gör canım...
Yüz için bir şeyler yapacaklar, ben biliyorum ama söylemem
Doa nin sampuanini bende aldim.. Ancak kokusu midemi bulandiriyo keze keratinli bakim maskeside oyle... Hamilelikten sonra kokulara karsi hassasiyetim arttibirtek banami kotu geliyo var mi ben gibi?
şampuanla ilgili başlığı ben açtım aslında direnle birlikte karar verdik ama ben hepsi için açamam başlık kullandığım ve memnun kaldığım şeyleri tavsiye edebilirim
eminimki bütün ürünleri çok güzel bunu yavaş yavaş kullandıkça anlıyorum
burda tavsiye başlığı çok fazla açmıyorum sanırım bu ikinci olucak ama şöyle yapabilirdim hiç aklıma gelmedi şampuan ve saç kremi kullananların paylaşım alanı olabilirdi :44:
neyse bi tanede öyle açarız kullanmayanlar haberdar olsun ki memnuniyetimiz paylaşılsın
Tatlım başlığı değiştirebilirseniz iyi olur bence bütün şampuanları içersin sen memnun kaldığını söylersin diğer çeşitleri kullananlarda yazar zaten, birden fazla şampuanla ilgili başlık olmasın bence.
Doa nin sampuanini bende aldim.. Ancak kokusu midemi bulandiriyo keze keratinli bakim maskeside oyle... Hamilelikten sonra kokulara karsi hassasiyetim arttibirtek banami kotu geliyo var mi ben gibi?
aaaaaa ama olmaz kiben şimdi merak ederim
ben henüz eski nesil kremi kullanmadım ama sen anlattıkça iştahımı kabartıyor denemek istiyorum
yahu okadar çok şey denemek istiyorum ki artık bir dolap ayarlamam lazım gelicekokadar çok istediğim var ki ben şu küçük buz dolapları var ya onlardan mı alsam acep :44:
Bende birazcık biliyorum ama içlerinde maske yok ondan dolayı maske teklifi öne sürdüm şimdi
ama biraz zaman lazım benim bildiğim kadarıyla diğer ürünler için.
Söylemem
Kızlar siparişlerim bugun geldı ve hedıye olarak da feslegen kremı gelmıs sanırım artık keratınlı maske bıtınce kremlerden gondermeye basladılar kremlerı de bıtırırsek ne gonderecekler... benım bır önerım var katı parfum ya da sabun göndersınler eee bızı hedıyelere alıstırırlarsa olacagı bu :90:
Ozon yağının suyunu boşaltıp hemen dolaba koydum bırkac saat sonra acıp surdum tam donmamış jöle kıvamındaydı henuz bana kokusu o kadar kötu gelmedı yani öyle ağır bır koku almadım benım koku anlayısım bıraz farklı sanırım mesela alısıncaya kadar ılk zamanlar shea butterın kokusu daha kötu gelmıstı iç yağ gıbı ama bır cok arkadas çok guzel kokusu var demıstı tuhaflık bende mi ne
Ozon kremının sonuçlarını merakla beklıyorum sürelım guzelleşelım kızlar
Yaparlar yaparlar..Onu da yaparlar canım, şu piyasada satılan uyduruk ve pahalı maskelerden birini yaparlarsa hiç şaşırmam
Tatlım başlığı değiştirebilirseniz iyi olur bence bütün şampuanları içersin sen memnun kaldığını söylersin diğer çeşitleri kullananlarda yazar zaten, birden fazla şampuanla ilgili başlık olmasın bence.
Kızlar birşey sorucam size biraz saçma olucak ama, şimdi başlık başlık açmışsınız ya ürünlerle ilgili niye şampuanı tek tür için açtınız?
Biraz saçma bir soru ama boyalı işlem görmüş saçlar için değil ki sadece şampuanları, dökülen saçlar için, yağlı saçlar için normal saçlar içinde var şampuanları:26:
pırınc kepegı yagıyla nar cıcegı yagını esıt olculerdemı karıstırıyoruz arkadaslar
dün 3. siparişimi verdim, saç uzatma yağı ve sabunlardan alacağım,herşey güzelde şu ozon yağının kutusu değişse müthiş olur, çok zor açılması.
akşam sürdüm ozon yağını yüzüme amaninnn bayılıyordum kokudan aslında öle tuaf kokulu yağlar falan kullandım ama bunun tarifi yok entresan bi kokukullanmaya devam ama inşallah faydasını görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?