Eski nesili verdin dimi? Küçük olanı yani?
arkadaşlar ozon yağı kullananlar
gözenekleri küçültme gibi bi etkiyle karşılaştılar mı
yüzümde tek sorun bu zaman zaman çok belirgin oluyo benim gözeneklerim
yorum bekliyorum ivedilikle
Nude ben de kullandım geçen sene, ama onda da baya baya sülfat türevi var be canım
Alerjik reaksiyon yoksa dene biraz daha bakalım ne olacak durum, bu arada şampuanı kullanmadan çalkalamayı unutmayın kızlar, yine hatırlatalım..
Şu hindistan cevizini çıkarmakla beni mest ettiler valla
Ozon yağı da bu akşam satışa çıkacakmış bu arada..
küçüklüğüne dikkat etmemiştim ama açıklamasında saç diplerine sürülebilir diyordu... almam gereken buydu değil mi?
ben aşk yaşıyorum bu yağla
yıllardır kullanıyorum
yurt dışından kat kat pahalı hindistan cevizi yağları alırdım
ama doa nın yağı kadar başarılı olanı görmedim diyebilirim çok rahat
ödüm kopuyo bitecek ve gelmicek diye
büyük ısrarlarımı kırmayıp hindistan cevizi yağını getirdikleri içinde ayrıca teşekkür edeyim yeri gelmişken
her siparişimde mutlaka yedekliyorum evde 3 kutu kaldı
ama gözüm hala doymuyo o ayrı
Kızlar siteye baktım ama göremedim ozon yağınıda siparişlerin yanında mı gönderiyorlar?
Evet evet, rengi beyaz olan..Küçük beyaz meleğim o benim
Canım sipariş veren bir kaç arkadaşa denemeleri için yollamışlar..
Bu akşambüyük ihtimal satışa çıkacakmış..
Benim de eski nesil saç kremi bitti bitecek. Normalde daha saç kremi kullanmayacam diyordum bir tane tresanin saç kremi duruyor o da cok güzel argan yağı sıktım içine . Of bayılıyorum kafamdan birsey uydurmaya yemek yaparken de böyleyimdır. O saç kremini de bitirince tövbe diyecektim saç kremine ama yok baz olarak kullanıyorum yok saç dibinede sürüluyo diye diye yine onu da yazıyorum listeye
laydsubaru
Konu amacından sapıp gereksiz uzuyor derine geçmiş olsun dileklerinizi iletip gerginliği bitirmenizi beklerdim. Tekrar ediyorum mevsim geçişindeyiz dökülme probleminin şampuanla alakalandırılması olması çok saçma, tabi yine bu konudaki en doğru açıklamayı doa yapacak bizler.
Alerjik reaksiyona sebep olacak kozmetik diye tabir edilen içeriği olmadığı doğa dostu olduğu için firmanın adı doa ve saçları dökülen o arkadaşlara tavsiyem hormon değerlerini ölçtürmeden, mevsim değişimlerini, saç ömrünü gözlemlemeden bilinçsiz yorumlar yazamamalarıdır ki kullanıcılar karşı karşıya gelmesin!
Sahi siz doa dan ürün kullandınız sıkıntı yaşadınız da derine mi çıkışıyorsunuz?VİRÜS
konu neden amacından sapıyor acaba 2 ınsanın sohbetıne bır 3 cu bılır bılmez olumsuz yorum yapıp kenara cekılırse konu sahıplerıde bu cevapları sıneye cekmez .sampuanı kullanıp umdugu sonucu alamayan ınsanları bılıncsızlıkle ıtham edıyorsun .sendeki bu bilinçli tavırları neye borclusun acaba herkes mevsımsel dokulmelerı vss.... senın kadar bılıyor .resmen cahıl gıbı muamele yapıyorsun ınsanlara ,kendı yorumlarını tekrar oku inkar etmemen ıcın .ve bır daha yorumlarını kendıne sakla .konu amacından sapmasın .insanlarada daha saygılı ol.
sana cevap yazdım ama anlamamııssın ben sampuanda degılım çilem ve hayalperest arkadaslara cevap verme seklın %100 kesın yazıyorsun .konu senın ıstedıgını yap kapattırmak ıstıyorsun kapat sen bılırsın.bana yorum yapana cevap yazmak uzatmaksa o zaman sende yorum yazma uzamasın konu.hala esantıyona takıldın kaldın bu kadar alınmanı anlayamadım senın yazdıkların uzerınden boyle dusundum sende hayır dıyebılırdın ama o kadar cok buyuttun ki anlıyorum tabı.
Ne anladığın beni ilgilendirmez ama elbette takılırım..İtham ettiğin şey çok çirkin çünkü..Ben de şimdi kişi kendinden bilir işi dersem ya da o anda deseydim ne olurdu? Başka tartışma çıkardı..O yüzden klavyenin başındayken biraz dikkat etmek lazım..
Cevap yazma şeklim kimseyi ilgilendirmez, kimsenin haddi değil konu içinde benim şeklimle ilgili bana akıl vermek..Emin olduğum konularla ilgili net konuşurum. Herkes kendi ürün yorumlarıyla ilgilensin..Kimsenin ne akla ne fikre ihtiyacı var bu yaştan sonra. %100 kesin konuşamayacağımız konuyu da yazdım..O konu alerji mevzusudur.
Başka bir sıkıntın olursa özelden hallet lütfen.
kızlar lüzumsuz yere uzattığınızın farkında mısınız
hiç gerek yok gerginliğe
lütfen daha fazla uzatmayın
yok yere hoş olmayan sonuçlarla karşılaşmak istemezsiniz değil mi
senı ılgılendırmeyen seye takılırsan cevabını alırsın .konuyu degıstırme kendını haklı cıkarmak ıcın urunlerden memnun kalmayan ınsanlara karsı cevapların hıc hos degıl ,kimsenın ne akla ne fıkra ıhtıyacı var dıyorsun ama soylemlerınle yaptıkların bırbırını tutmuyor ,bır okadarda bu ınsanları cahılmıs gıbı ıtham edcı kesın yargılarla cevap verıyorsun.ınsan o cevapları okuduktan sonra yorum yapmaya cekınır eger memnun degılse urunlerden ,evet sende dıkkat etmelısın klavyenın basında benım demek ıstedıgımde tam olarak buydu ,o zaman sende kendı urun yorumlarınla ılgılen ınsanlara yargılayıcı cevaplar yazma .alikıran baş kesen gıbısın cevap yazma seklım ,kımseyı ılgılendırmez kımsenın haddı degıl kımsenın ne akla ne fıkre ıhtıyacı yok vss...uzayıp gıdıyor pardon burası sosyal bır alan paylasımlarla ıletısım kuruyoruz sen kımse bana karısmasın ben ıstedıgımı yazıyım dersen haksızlık olur .özelden devam etmek ıstersen özelden yaz bana cevaplarım.
Pirinç kepeği yağını ellerimin üst kısmına sürdüm pırıl pırıl ve renk dalgalanmam yoktu kızlar ciltte daha başarılı olacağının işaretidirBu gece uygulamaya başlayacağım.
Dirseklerimede shea butter uygulamıştım yumuşacık
Ayrıca ozonlanmış yağının kokusuna zor alışacağız bilginize
Kızlar şuan saçımda keratin maskesi var, ne güzel kokuyor bu
ben kendilerine sordum tüm kutuyu kullan dediler hepsini sürdüm bende diplere değdirmemeye dikkat ederek ama illaki değen bir yer muhakkak olmuştur. streç filmle sarıcaktım aslında ama o zaman saçlar derime yapışır değmemesi gerekiyor diye streç film kullanmadım. gece yatana kadar tutucam saçımda 4-5 saat durur sanırım yaklaşık.
Bu arada kızlar bir probleminiz olduğunda ürünlerle ilgili telefon açın sorun, çok güzel açıklayarak anlatıyorlar
Kızlar şuan saçımda keratin maskesi var, ne güzel kokuyor bu
ben kendilerine sordum tüm kutuyu kullan dediler hepsini sürdüm bende diplere değdirmemeye dikkat ederek ama illaki değen bir yer muhakkak olmuştur. streç filmle sarıcaktım aslında ama o zaman saçlar derime yapışır değmemesi gerekiyor diye streç film kullanmadım. gece yatana kadar tutucam saçımda 4-5 saat durur sanırım yaklaşık.
Bu arada kızlar bir probleminiz olduğunda ürünlerle ilgili telefon açın sorun, çok güzel açıklayarak anlatıyorlar
tatlım kulak hizasından itibaren sürersen diplere değme ihtimali kalmaz ama saçlarının üst kısmına sürememiş olursun zaten o kısımlar da pek yıpranmıyor
Şiddetle ozon yağı istiyorum şu an
Salı en geç çarşamba izmirdeyim paylaşırız bendekini olur biter güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?