Doa Kozmetik Ürünleri

arkadaşlar ozon yağı kullananlar
gözenekleri küçültme gibi bi etkiyle karşılaştılar mı
yüzümde tek sorun bu zaman zaman çok belirgin oluyo benim gözeneklerim
yorum bekliyorum ivedilikle

Dersim bi koşu geldi, herkese nispet yapıp gitti ,
En uzun o ve barro kullanmış sanırım şu an için

Yok arkadas illa zorla sipariş verdirtceksıniz bana. Perşembe yi bekleyecektim ki su anda hic bir seye ihtiyaçm da yok yani. Yine de kakao yağı istiyordum. Simdi diğerlerinede bakalim hadi. Su saç çıkartan formülü bize de verin de niye özelden veriyorsun

evet bende doğal biliyordum o şekilde almıştım burda öğrendim bende.. ben çalkalıyorum aklımda o hep

Şu hindistan cevizini çıkarmakla beni mest ettiler valla
Ozon yağı da bu akşam satışa çıkacakmış bu arada..

ben aşk yaşıyorum bu yağla
yıllardır kullanıyorum
yurt dışından kat kat pahalı hindistan cevizi yağları alırdım
ama doa nın yağı kadar başarılı olanı görmedim diyebilirim çok rahat
ödüm kopuyo bitecek ve gelmicek diye
büyük ısrarlarımı kırmayıp hindistan cevizi yağını getirdikleri içinde ayrıca teşekkür edeyim yeri gelmişken
her siparişimde mutlaka yedekliyorum evde 3 kutu kaldı
ama gözüm hala doymuyo o ayrı

Aaa gelmezse basarız orayı
Çok başarılı cidden..Ben shea butterle aşk yaşuyordum bir ara, kullanım alanları benim için ayrı gerçi ama onun pabucunu dama attım, nasılsa var daha diye
yağlarda yeni favorim hindistan cevizi..

Kızlar siteye baktım ama göremedim ozon yağınıda siparişlerin yanında mı gönderiyorlar?

Benim de eski nesil saç kremi bitti bitecek. Normalde daha saç kremi kullanmayacam diyordum bir tane tresanin saç kremi duruyor o da cok güzel argan yağı sıktım içine . Of bayılıyorum kafamdan birsey uydurmaya yemek yaparken de böyleyimdır. O saç kremini de bitirince tövbe diyecektim saç kremine ama yok baz olarak kullanıyorum yok saç dibinede sürüluyo diye diye yine onu da yazıyorum listeye

ama canım onun yerini tutmaz hiç bi krem
ben boyalı saçlar için olan yeni nesil aldım
ama diplere değdirmemeye çalışıyorum
diğeri öylemi saç dibine sürebiliyosun
ben de eski klasik krem hindistancevizi yağı ve shea butter karıştırıp
yoğun maske yapıyorum saçlarıma
inanılmaz güzel oluyo

Son düzenleme:
dökülmelere karşı olan şampuanı kullanıyorum ve hala dökülmem durmadı.saçımı daha iyi temizlensin diye hırpalamaktan belki daha fazla dökülüyo bile olabilir.hiç bir markanın hiç bir ürününü burdaki bikaç kişi süper asla dökülmez asla bilmem ne olmaz dedi diye körü körüne kullanmaya devam etmem.ayrıca yıllardır saç yıkıyorum "yıkamayı bilmiyo"gibi bir durum söz konusu olamaz.kesinlikle saçımı temiz hissetmiyorum.evet psikolojik bi durum olabilir köpürmediği için.ben tavsiye almak için bu konuya uğramıştım.bazı arkadaşların yorumları cidden çok itici.bu şampuanlar asla dökmez bilmem ne.sen nerden biliyosun ki.gidip adamlarla birlikte mi ürettin şampuanı.hey allahım ya.yeni yeni tanınan bir firma.kimse kesin konuşmasın bence.reklam kokan hareketler bunlar

kızlar lüzumsuz yere uzattığınızın farkında mısınız
hiç gerek yok gerginliğe
lütfen daha fazla uzatmayın
yok yere hoş olmayan sonuçlarla karşılaşmak istemezsiniz değil mi

Sizin gibi bir üslupla olmasada bildiğim emin olduğum konuda konuşmaktan cekinmem!
Şampuanla saç dökülmesi paralel değildir son defa söylüyorum aksini iddia eden raporla geçsin karşıma.
Size anladığınız dilden cevap verecektim ama gereğince cevapları aldığınız için, derine saygımdan ve ricasından dolayı ekstra yazmayacağım.

Pirinç kepeği yağını ellerimin üst kısmına sürdüm pırıl pırıl ve renk dalgalanmam yoktu kızlar ciltte daha başarılı olacağının işaretidir Bu gece uygulamaya başlayacağım.
Dirseklerimede shea butter uygulamıştım yumuşacık
Ayrıca ozonlanmış yağının kokusuna zor alışacağız bilginize

Son düzenleme:
Kızlar şuan saçımda keratin maskesi var, ne güzel kokuyor bu
ben kendilerine sordum tüm kutuyu kullan dediler hepsini sürdüm bende diplere değdirmemeye dikkat ederek ama illaki değen bir yer muhakkak olmuştur. streç filmle sarıcaktım aslında ama o zaman saçlar derime yapışır değmemesi gerekiyor diye streç film kullanmadım. gece yatana kadar tutucam saçımda 4-5 saat durur sanırım yaklaşık.
Bu arada kızlar bir probleminiz olduğunda ürünlerle ilgili telefon açın sorun, çok güzel açıklayarak anlatıyorlar

Şiddetle ozon yağı istiyorum şu an

Ben kıyamadım hepsini kullanmaya Ben bere takıyorum bakımlarda kafama
Diplere o kadar değsin canım sorun değil..Keratin içerdiği için hafif kaşıntı ve kepek sorunu olabilir diye diplere sürmüyoruz
Gece sonucu bekliyoruz

tatlım kulak hizasından itibaren sürersen diplere değme ihtimali kalmaz ama saçlarının üst kısmına sürememiş olursun zaten o kısımlar da pek yıpranmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…