Doa Kozmetik Ürünleri

ben ıkı turlude kullanıyorum favorı yaglarımdan oldu kendısı acayıp nemlendırıyor

Ne anladığın beni ilgilendirmez ama elbette takılırım..İtham ettiğin şey çok çirkin çünkü..Ben de şimdi kişi kendinden bilir işi dersem ya da o anda deseydim ne olurdu? Başka tartışma çıkardı..O yüzden klavyenin başındayken biraz dikkat etmek lazım..
Cevap yazma şeklim kimseyi ilgilendirmez, kimsenin haddi değil konu içinde benim şeklimle ilgili bana akıl vermek..Emin olduğum konularla ilgili net konuşurum. Herkes kendi ürün yorumlarıyla ilgilensin..Kimsenin ne akla ne fikre ihtiyacı var bu yaştan sonra. %100 kesin konuşamayacağımız konuyu da yazdım..O konu alerji mevzusudur.
Başka bir sıkıntın olursa özelden hallet lütfen.

kızlar lüzumsuz yere uzattığınızın farkında mısınız
hiç gerek yok gerginliğe
lütfen daha fazla uzatmayın
yok yere hoş olmayan sonuçlarla karşılaşmak istemezsiniz değil mi

senı ılgılendırmeyen seye takılırsan cevabını alırsın .konuyu degıstırme kendını haklı cıkarmak ıcın urunlerden memnun kalmayan ınsanlara karsı cevapların hıc hos degıl ,kimsenın ne akla ne fıkra ıhtıyacı var dıyorsun ama soylemlerınle yaptıkların bırbırını tutmuyor ,bır okadarda bu ınsanları cahılmıs gıbı ıtham edcı kesın yargılarla cevap verıyorsun.ınsan o cevapları okuduktan sonra yorum yapmaya cekınır eger memnun degılse urunlerden ,evet sende dıkkat etmelısın klavyenın basında benım demek ıstedıgımde tam olarak buydu ,o zaman sende kendı urun yorumlarınla ılgılen ınsanlara yargılayıcı cevaplar yazma .alikıran baş kesen gıbısın cevap yazma seklım ,kımseyı ılgılendırmez kımsenın haddı degıl kımsenın ne akla ne fıkre ıhtıyacı yok vss...uzayıp gıdıyor pardon burası sosyal bır alan paylasımlarla ıletısım kuruyoruz sen kımse bana karısmasın ben ıstedıgımı yazıyım dersen haksızlık olur .özelden devam etmek ıstersen özelden yaz bana cevaplarım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar lütfen gereksiz konularla uzatmayalım mevzuyu.
Ama demeden de geçemicem keşke başta saçma ithamlara yer verilmeseydi de bu konu buralara gelmeseydi.Herkes yorum yapmakta serbest elbet ama direne yapılan ithamlar bana da yapılsaydı ben de cevap yazmaktan çekinmezdim.
Net konuşur konuşmaz bu kişiye kalmış ha buna da bir yorum yapılabilir ama suçlamalarla yapmak gerçekten çok çirkin.

Hani nerde gözükmüyor bulamadım

sitede göremedim ben :44:
ne işe yarıyorlar acaba?

Sizi gidiler hemen uçtunuz tabi dimi
Bu akşam muhtemelen satışa çıkacakmış kızlar..Ne işe yaradığını ben de bilmiyorum, alalım kullanım amacına uygun kullanalım bakalım..

Canım ben anlaşılmadım sanırım..Yine aynı noktaya geliyoruz..
Şampuan saç dökmez..Böyle bir ihtimal yok..
Muhtemelen mevsim geçisinden ya da başka bir problemden kaynaklı bir dökülme yaşıyorsundur..

Ha ama dersen ki ben bu şampuanın yarattığı hissi sevmedim, alışamadım v.s.. ozaman tabi senin memnuniyetsizliğindir bu..Veya kaşınıyorum, derim pul pul oluyor, sivilcelendim, o zaman alerjik reaksiyon oldu demektir. Böyle bir durum yaşadın mı?

Son düzenleme:

Ya sabır
Neyse, kara üzüm çekirdeği yağı ve nar yağı çıkmış bilginize...

vayyy arkadaş adamlar çeşit çeşit yağ çıkarıyorlar ben henüz hiç bir çeşidini kullanamadım ama kendilerini tebrik ediyorum burayı okuyorlar zaten o yüzden mail atmak yerine burdan yazayım dedim

hayır öyle bir sorun yaşasam zaten bırakırım ve şunuda söylemek isterim ki senden dolayı uzamadı bu konu.. eminim melisada benimle aynı fikirde. mevsim geçişlerinden olabilir bende zaten biraz daha denemeye devam edicem. zaten ilk yorumumdada aa saç döküyor yalan falan demedim ama hala bana etkili olmadığını belirttim. bu biraz yanlış anlaşıldı sanırım. nude hem kokusuzdu hemde kremi kullanmama rağmen iyi yumuşamıyordu saçım, doa bu anlamda daha iyi biraz daha sabra ihtiyacım var sanırım

vayyy arkadaş adamlar çeşit çeşit yağ çıkarıyorlar ben henüz hiç bir çeşidini kullanamadım ama kendilerini tebrik ediyorum burayı okuyorlar zaten o yüzden mail atmak yerine burdan yazayım dedim

Şu hindistan cevizini çıkarmakla beni mest ettiler valla
Ozon yağı da bu akşam satışa çıkacakmış bu arada..

Şu hindistan cevizini çıkarmakla beni mest ettiler valla
Ozon yağı da bu akşam satışa çıkacakmış bu arada..

ahhh ahhh bilseydim sipariş vermek için beklerdim sen saç kremini baz olarak kullanıyorum dediğinde ben anında denemek için sipariş vermiştim... bir daha ki siparişe kadar sizin yorumlarınızı takipteyim

Nude ben de kullandım geçen sene, ama onda da baya baya sülfat türevi var be canım
Alerjik reaksiyon yoksa dene biraz daha bakalım ne olacak durum, bu arada şampuanı kullanmadan çalkalamayı unutmayın kızlar, yine hatırlatalım..

Son düzenleme:
arkadaşlar ozon yağı kullananlar
gözenekleri küçültme gibi bi etkiyle karşılaştılar mı
yüzümde tek sorun bu zaman zaman çok belirgin oluyo benim gözeneklerim
yorum bekliyorum ivedilikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…