• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

Bu arada hindistan cevizi yağı kullanlar nasil kullanıyor banyo dan sonra mi ıslak ıslak o kuru kuru mu. Öyle katı katı sürüluyo yoksa eritip eritip mi sürüyorsunz. Yumuşacık saçlarımla hava atmak icin bende istiyorum. Alacam bu sefer kafaya taktim
ben ıkı turlude kullanıyorum favorı yaglarımdan oldu kendısı acayıp nemlendırıyor

sana cevap yazdım ama anlamamııssın ben sampuanda degılım çilem ve hayalperest arkadaslara cevap verme seklın %100 kesın yazıyorsun .konu senın ıstedıgını yap kapattırmak ıstıyorsun kapat sen bılırsın.bana yorum yapana cevap yazmak uzatmaksa o zaman sende yorum yazma uzamasın konu.hala esantıyona takıldın kaldın bu kadar alınmanı anlayamadım senın yazdıkların uzerınden boyle dusundum sende hayır dıyebılırdın ama o kadar cok buyuttun ki anlıyorum tabı.

Ne anladığın beni ilgilendirmez ama elbette takılırım..İtham ettiğin şey çok çirkin çünkü..Ben de şimdi kişi kendinden bilir işi dersem ya da o anda deseydim ne olurdu? Başka tartışma çıkardı..O yüzden klavyenin başındayken biraz dikkat etmek lazım..
Cevap yazma şeklim kimseyi ilgilendirmez, kimsenin haddi değil konu içinde benim şeklimle ilgili bana akıl vermek..Emin olduğum konularla ilgili net konuşurum. Herkes kendi ürün yorumlarıyla ilgilensin..Kimsenin ne akla ne fikre ihtiyacı var bu yaştan sonra. %100 kesin konuşamayacağımız konuyu da yazdım..O konu alerji mevzusudur.
Başka bir sıkıntın olursa özelden hallet lütfen.

kızlar lüzumsuz yere uzattığınızın farkında mısınız:19:
hiç gerek yok gerginliğe
lütfen daha fazla uzatmayın:20:
yok yere hoş olmayan sonuçlarla karşılaşmak istemezsiniz değil mi:34:

Ne anladığın beni ilgilendirmez ama elbette takılırım..İtham ettiğin şey çok çirkin çünkü..Ben de şimdi kişi kendinden bilir işi dersem ya da o anda deseydim ne olurdu? Başka tartışma çıkardı..O yüzden klavyenin başındayken biraz dikkat etmek lazım..
Cevap yazma şeklim kimseyi ilgilendirmez, kimsenin haddi değil konu içinde benim şeklimle ilgili bana akıl vermek..Emin olduğum konularla ilgili net konuşurum. Herkes kendi ürün yorumlarıyla ilgilensin..Kimsenin ne akla ne fikre ihtiyacı var bu yaştan sonra. %100 kesin konuşamayacağımız konuyu da yazdım..O konu alerji mevzusudur.
Başka bir sıkıntın olursa özelden hallet lütfen.

senı ılgılendırmeyen seye takılırsan cevabını alırsın .konuyu degıstırme kendını haklı cıkarmak ıcın urunlerden memnun kalmayan ınsanlara karsı cevapların hıc hos degıl ,kimsenın ne akla ne fıkra ıhtıyacı var dıyorsun ama soylemlerınle yaptıkların bırbırını tutmuyor ,bır okadarda bu ınsanları cahılmıs gıbı ıtham edcı kesın yargılarla cevap verıyorsun.ınsan o cevapları okuduktan sonra yorum yapmaya cekınır eger memnun degılse urunlerden ,evet sende dıkkat etmelısın klavyenın basında benım demek ıstedıgımde tam olarak buydu ,o zaman sende kendı urun yorumlarınla ılgılen ınsanlara yargılayıcı cevaplar yazma .alikıran baş kesen gıbısın cevap yazma seklım ,kımseyı ılgılendırmez kımsenın haddı degıl kımsenın ne akla ne fıkre ıhtıyacı yok vss...uzayıp gıdıyor pardon burası sosyal bır alan paylasımlarla ıletısım kuruyoruz sen kımse bana karısmasın ben ıstedıgımı yazıyım dersen haksızlık olur .özelden devam etmek ıstersen özelden yaz bana cevaplarım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar lütfen gereksiz konularla uzatmayalım mevzuyu.
Ama demeden de geçemicem keşke başta saçma ithamlara yer verilmeseydi de bu konu buralara gelmeseydi.Herkes yorum yapmakta serbest elbet ama direne yapılan ithamlar bana da yapılsaydı ben de cevap yazmaktan çekinmezdim.
Net konuşur konuşmaz bu kişiye kalmış ha buna da bir yorum yapılabilir ama suçlamalarla yapmak gerçekten çok çirkin.

evet canım tam olarak anlatmak ıstedıgım buydu sana ve bır dıger arkadasa verılen cevabı hos bulmadım bu yuzden arkadasa belırttım ama hos karsılanmadı sanırım bır cephe alındı bana karsı ,bıraz empatı kurmak lazım .layd subaru bilinçiszlikle itham ediyor ürünlerden memnun kalmayanları yaftalıyor.alışkanlık.(yorum yok bilincsiz olan cevap yazar ona).benım anlatmak ıstedıgım sen ve senın gıbı benım gıbılere kesın yargılı cevaplardan uzak bır sekılde urunlere karsı akıllarda bır yargı olusmadan(işe yaramadı vs..gibi) bu urunden nasıl daha cok verım alabılecegımızın yargısız cevaplarıdır..yoksa ılk kesın ve katı bır cevapla ümitsizliğe düşmek ürüne ve firmaya olan güveni zedeler.sen benım ıcın bılınçsız degılsın en azından bunu bılmenı ve rahat olmanı ısterım canım .ben sımdı dıger boyalı saclar ıcın olanını denemeyı dusunuyorum bu arada denedıktan sonra yorumlarımı bızzat paylasıcam o urunden umıtlıyım içeriği cok hosuma gıttı.

umarım boyalı saçlar için olan iyi gelir saçına ayrıyetten teşekkür ederim ilgin ve cevapların için :34: firmayı kötülemek bana hiçbişi kazandırmaz ki kötülemekte istemem ilgililer gerçekten. belkide burda herkesin memnun kalmasından biraz fazla mükemmelliyet bekledim bilmiyorum ama bendeki etkisinide belirtmek istedim. sonuçta buraya üye olmayıp dışarıdan okuyupta bu ürünleri deneyenler olacaktır. belkide aralarından birine bendeki gibi bir etki olacak. hepimiz aaa dökmüyor. süper, mükemmel dersek ve dökenleride terslersek aynı sonuca uğrayıpta buraya üye olmayan kişide farklı şeyler düşünebilir. en azından herkese iyi gelinmeyeceğini bilmesi daha iyi bence. kimseyle tartışma yaratmak için yazmadım hatta yazdıklarımın buralara geleceğini bilseydim yazmazdım bile. diren arkadaşımız şu günleri zor geçirdiğini söylüyor kendisine geçmiş olsun dilerim. daha önceden bunu söylemek isterdim ama bilinçsizlik, bilinmezlik girince dikkat edemedim maalesef. sürç-i lisan ettiysek affola..

diğer ürünleride denemek istiyorum kremleri, yağları ama bir süre kendime alışveriş konusunda dur dedim. sırf bu yüzden doanın sitesine girmiyorum bile dayanamayıp sipariş veririm diye :1: herkese kullandığı ürün çok çookk yarasın :kkk:

Hani nerde gözükmüyor bulamadım :D

sitede göremedim ben :44:
ne işe yarıyorlar acaba?

Sizi gidiler hemen uçtunuz tabi dimi :9::9:
Bu akşam muhtemelen satışa çıkacakmış kızlar..Ne işe yaradığını ben de bilmiyorum, alalım kullanım amacına uygun kullanalım bakalım..

cilemm .!.:
umarım boyalı saçlar için olan iyi gelir saçına ayrıyetten teşekkür ederim ilgin ve cevapların için :34: firmayı kötülemek bana hiçbişi kazandırmaz ki kötülemekte istemem ilgililer gerçekten. belkide burda herkesin memnun kalmasından biraz fazla mükemmelliyet bekledim bilmiyorum ama bendeki etkisinide belirtmek istedim. sonuçta buraya üye olmayıp dışarıdan okuyupta bu ürünleri deneyenler olacaktır. belkide aralarından birine bendeki gibi bir etki olacak. hepimiz aaa dökmüyor. süper, mükemmel dersek ve dökenleride terslersek aynı sonuca uğrayıpta buraya üye olmayan kişide farklı şeyler düşünebilir. en azından herkese iyi gelinmeyeceğini bilmesi daha iyi bence. kimseyle tartışma yaratmak için yazmadım hatta yazdıklarımın buralara geleceğini bilseydim yazmazdım bile. diren arkadaşımız şu günleri zor geçirdiğini söylüyor kendisine geçmiş olsun dilerim. daha önceden bunu söylemek isterdim ama bilinçsizlik, bilinmezlik girince dikkat edemedim maalesef. sürç-i lisan ettiysek affola..

diğer ürünleride denemek istiyorum kremleri, yağları ama bir süre kendime alışveriş konusunda dur dedim. sırf bu yüzden doanın sitesine girmiyorum bile dayanamayıp sipariş veririm diye :1: herkese kullandığı ürün çok çookk yarasın :kkk:

Canım ben anlaşılmadım sanırım..Yine aynı noktaya geliyoruz..
Şampuan saç dökmez..Böyle bir ihtimal yok..
Muhtemelen mevsim geçisinden ya da başka bir problemden kaynaklı bir dökülme yaşıyorsundur..

Ha ama dersen ki ben bu şampuanın yarattığı hissi sevmedim, alışamadım v.s.. ozaman tabi senin memnuniyetsizliğindir bu..Veya kaşınıyorum, derim pul pul oluyor, sivilcelendim, o zaman alerjik reaksiyon oldu demektir. Böyle bir durum yaşadın mı?

Son düzenleme:

ne demek canım ınsanları cok sevıyorum YARADANDAN ötürü,etrafımda ki kimse kırılsın ezilsin istemem ,içimde ki insanları koruma duygusu bazen benı zorluyor.ben de ust uste 3 sıparıs yaptım cogunu dagıttım bana sampuan ve yaglar kaldı bıtmesını beklıyorum sampuanı degıstırıcem canım bu gıdısle boyalı saclar ıcın olanı gercekten guzele benzıyor bır denıcem .su an bende sıparıs veremem .canım bak sana tarıf ettıgım sac bakım yagını uygula ben yaptım cok ıse yarıyor ıstersen ozelden tarıfı verebılırım çim adam gıbı saclanıyor kafa derısı kel bır erkekte bıle denedım ,kardesımın mudurune gonderdım denemıs sac merkezınde test yapmıs dokulme tamamen durmus ve sac oranı % 75 artmıstı .bende diren arkadasıma gecmıs olsun dıleklerımı sundum .

Ya sabır :9:
Neyse, kara üzüm çekirdeği yağı ve nar yağı çıkmış bilginize...

vayyy arkadaş adamlar çeşit çeşit yağ çıkarıyorlar :46::46: ben henüz hiç bir çeşidini kullanamadım ama kendilerini tebrik ediyorum :42: burayı okuyorlar zaten o yüzden mail atmak yerine burdan yazayım dedim :34:

Sizi gidiler hemen uçtunuz tabi dimi :9::9:
Bu akşam muhtemelen satışa çıkacakmış kızlar..Ne işe yaradığını ben de bilmiyorum, alalım kullanım amacına uygun kullanalım bakalım..

Canım ben anlaşılmadım sanırım..Yine aynı noktaya geliyoruz..
Şampuan saç dökmez..Böyle bir ihtimal yok..
Muhtemelen mevsim geçisinden ya da başka bir problemden kaynaklı bir dökülme yaşıyorsundur..

Ha ama dersen ki ben bu şampuanın yarattığı hissi sevmedim, alışamadım v.s.. ozaman tabi senin memnuniyetsizliğindir bu..Veya kaşınıyorum, derim pul pul oluyor, sivilcelendim, o zaman alerjik reaksiyon oldu demektir. Böyle bir durum yaşadın mı?

hayır öyle bir sorun yaşasam zaten bırakırım ve şunuda söylemek isterim ki senden dolayı uzamadı bu konu.. eminim melisada benimle aynı fikirde. mevsim geçişlerinden olabilir bende zaten biraz daha denemeye devam edicem. zaten ilk yorumumdada aa saç döküyor yalan falan demedim ama hala bana etkili olmadığını belirttim. bu biraz yanlış anlaşıldı sanırım. nude hem kokusuzdu hemde kremi kullanmama rağmen iyi yumuşamıyordu saçım, doa bu anlamda daha iyi :34: biraz daha sabra ihtiyacım var sanırım :1:

vayyy arkadaş adamlar çeşit çeşit yağ çıkarıyorlar :46::46: ben henüz hiç bir çeşidini kullanamadım ama kendilerini tebrik ediyorum :42: burayı okuyorlar zaten o yüzden mail atmak yerine burdan yazayım dedim :34:

Şu hindistan cevizini çıkarmakla beni mest ettiler valla:9:
Ozon yağı da bu akşam satışa çıkacakmış bu arada..

ne demek canım ınsanları cok sevıyorum YARADANDAN ötürü,etrafımda ki kimse kırılsın ezilsin istemem ,içimde ki insanları koruma duygusu bazen benı zorluyor.ben de ust uste 3 sıparıs yaptım cogunu dagıttım bana sampuan ve yaglar kaldı bıtmesını beklıyorum sampuanı degıstırıcem canım bu gıdısle boyalı saclar ıcın olanı gercekten guzele benzıyor bır denıcem .su an bende sıparıs veremem .canım bak sana tarıf ettıgım sac bakım yagını uygula ben yaptım cok ıse yarıyor ıstersen ozelden tarıfı verebılırım çim adam gıbı saclanıyor kafa derısı kel bır erkekte bıle denedım ,kardesımın mudurune gonderdım denemıs sac merkezınde test yapmıs dokulme tamamen durmus ve sac oranı % 75 artmıstı .bende diren arkadasıma gecmıs olsun dıleklerımı sundum .

olur canım beklerim tarifi :) 100 mesaj olmadığı için mesaj atamıyorum maalesef..

Şu hindistan cevizini çıkarmakla beni mest ettiler valla:9:
Ozon yağı da bu akşam satışa çıkacakmış bu arada..

ahhh ahhh bilseydim sipariş vermek için beklerdim :43::43: sen saç kremini baz olarak kullanıyorum dediğinde ben anında denemek için sipariş vermiştim... bir daha ki siparişe kadar sizin yorumlarınızı takipteyim :34:

hayır öyle bir sorun yaşasam zaten bırakırım ve şunuda söylemek isterim ki senden dolayı uzamadı bu konu.. eminim melisada benimle aynı fikirde. mevsim geçişlerinden olabilir bende zaten biraz daha denemeye devam edicem. zaten ilk yorumumdada aa saç döküyor yalan falan demedim ama hala bana etkili olmadığını belirttim. bu biraz yanlış anlaşıldı sanırım. nude hem kokusuzdu hemde kremi kullanmama rağmen iyi yumuşamıyordu saçım, doa bu anlamda daha iyi :34: biraz daha sabra ihtiyacım var sanırım :1:

Nude ben de kullandım geçen sene, ama onda da baya baya sülfat türevi var be canım :50:
Alerjik reaksiyon yoksa dene biraz daha bakalım ne olacak durum, bu arada şampuanı kullanmadan çalkalamayı unutmayın kızlar, yine hatırlatalım..

Son düzenleme:
arkadaşlar ozon yağı kullananlar
gözenekleri küçültme gibi bi etkiyle karşılaştılar mı
yüzümde tek sorun bu zaman zaman çok belirgin oluyo benim gözeneklerim
yorum bekliyorum ivedilikle:32:

Back