Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozon yagı satısa cıkmıs kızlar ama dıgerlerıne gore ml dusuk ve pahalı 15 ml lik çıkmış.
Kullanışı yazmıyor gece yatarken mı surulmelı bu acaba?
Yeni çıkan yağlarla ilgili biraz araştırdım bunları buldum kızlar belki yardımcı olur:
---Kara Üzüm Çekirdeği Yağı:
*yaşlanma etkilerini geciktirir. Yaşlanma etkilerini geciktiren kozmetik kremlerinin temel ana maddesidir.
*Zayıflamış kan damarlarını güçlendirerek, dolaşım bozukluklarının düzeltilmesine yardımcı olur.
*Deri hastalıkları ve Cilt kanseri tedavisinde sıklıkla kullanılır.
*Üzüm çekirdeği yağı masaj yapıldığında şişlikler ve ödem alerjilerin iyileştirici etkisi vardır
*Varis bulunan cilde masaj yaparak haricen kullanılır
*Üzüm çekirdeği yağı kılcal kan damarlarını genişlettiğinden dolayı beyne daha çok oksijen ve besin girmesini sağlar.
*Kronik yorgunluğu giderir.
*Masaj yağı olarak kullanıldığından cildin sıkılığını kaybetmesini önler.Kırışıklıkları minimize eder.
*Yara izlerinin daha çabuk iyileşmesine yardımcı olur.
---Nar Çekirdeği Yağı:
*Cildi serbest radikallere karşı koruyarak cilt dokusunun daha pırıltılı ve elastik görünmesini sağlamaya yardımcı olur.
*Cildi tazeler, yaşlanmayı geciktirir (Anti-aging)
*Cilt besleyici, sıkılaştırıcı, selülit giderici olarak kullanılır.
*Cildin kaybettiği kolajeni ve cilde gerekli olan malzemeleri kazandırıyor
*Sivrisinek sokmalarında veya böcek ısırmalarında hemen uygulanması gerekir.
---Ozon Yağı:
*Cilt sorunları:
Güneş yanıkları, cilt lekeleri, sivilce izleri, kırışıklıklar, cilt sarkmaları, ciltte renk farklılıkları ve cildin yenilenmesine ihtiyaç duyan her tip cilt sorunlarında.
*Göz hastalıkları :
Arpacık, göz iltihabı, kuru göz gibi tüm göz hastalıklarında.
*Selülit :
Oksijen seviyesinin artmasına bağlı olarak hücre metabolizmasının hızlanması ve hücrelerinin azalmasını sağlamakta, selülit görünümünü azaltmak ve yok etmekte.
*Stresle mücadele :
Stresin neden olduğu kan damarlarının daralması durumunda, damarları gevşetmek ve neticede stresin yarattığı gerginlik etkisini azaltmakta.
*Detoks :
Zararlı alerjen ve toksinlerin vücuttan atılmasını sağlamakta.
*Ağız bakımı :
Çürüklere neden olan bakterilerin öldürülmesinde, diş eti iltihabı gibi durumlarda iltihabı yok etmekte.
Zahmetli bir üretim süreci var aktarlarda gördüğünüz sözde ozon yağlarıyla asla kıyaslanamaz bir ürün bu, sıvı değil mesela kıvamı bephanten merhem gibi yoğun ve dondurucuda muhafaza edilmesi gerekiyor.
Gece yüzüme masaj yapıp uyudum sabah yüzümü yıkadım aydınlık, duru, sıkı, rengi dengelenmiş, dinç, pırıl pırıl yumuşacık bir cilt ellerimi yüzümden alamıyorum bayılacaksınız bu ozonlanmış yağa hanımlar
Birde o diğer sözde ozon yağlarıyla farkını kokusundan da anlayabilirsiniz, bilmeyenler için ozonun acayip kokusuna alışmak zaman alacak
Geçen pazar Doa yı keşfettim burdan.Ve hemen sipariş verdim.Dün sabah kargom geldi ve sadece Sabun ve sea butter ı kullanma zamanım oldu.Tek kelime müthiş diyebilirim.Sea butter ı dudaklarıma sürüyorum dünden beri inanımaz etkili bir nemlendirici.Sabun da müthiş cildimi temizledi.Diğer ürünleri kullanmadan hemen 2.ci siparişimi verdim bile...Firmanın kalitesi göndermiş olduğu faturası ,certficaları ve hediyeleri ile kendini benim açımdan ispatlamış bulunuyor..
Çok teşekkürler kızlar beni de böylesi güzel bir firma ile tanıştırdığınız için...
sabah saçlarımı yıkadım, keratin maskesini akıtmak biraz zor oldu ama sonuç yumuşacık saçlar, uçlarımda hafif kırıklar var gibiydi şuan hiç görünmüyorlar. selective'in keratinli maskesinide kullanmıştım ben ama bu maskeyle kıyasladığımda doa'nınki kesinlikle çok çok iyi. Bizi böyle güzel ürünlerle tanıştırdıkları için tekrardan teşekkür ediyorum burdan onlara
Doa kozmetiğin kürtajla ilgili açıklamalara dair bir yazısını paylaşmak istiyorum izninizle:
KADINLARIN YANINDAYIZ
Son günlerde yaşanan kürtaj tartışmalarına naçizane bir katkıda bulunmak istedik. İki insan arasındaki ilişki sadece o insanları ilgilendirdiği gibi, insanların kendi bedenleri üzerindeki tasarrufları sadece kendilerini ilgilendirir. Dolayısıyla istenmeyen gebelikler noktasındaki tasarruf sadece ve sadece bu duruma maruz kalan taraflarındır. Yasaları yapan mecraların bireylerin kendi tasarruflarına yasa ile müdahalede bulunması, bireysel özgürlüğü kısıtlamadır.
Doa kozmetik, kürtaj yasasına karşıdır. Doa kozmetik esasında bireylerin önündeki tüm yasaklara karşıdır. Bireyin kendi tercihi olan kılık kıyafeti, görünüşü, biçimi yüzünden yapılan bütün baskı ve yasaklamalara karşıyız. Kadınlarımızın inançları gereği örtünmeleri en doğal hakları olduğu gibi, hoşlarına giden her kıyafeti giymek veya görüntüye bürünmek de en doğal haklarıdır. Örtünmek veyahut açılmak bireyin kendi tercihidir ki, bunun önünde kamusal alan veya mahalle baskısı oluşturmak, bireyin tercihlerine saygısızlıktır. Her türlü saygısızlığa, taciz ve tecavüze karşıyız. Her kadının bedeni ve onun üzerindeki tasarrufu sadece kendisine aittir, bunun tartışmaya açılması dahi insani öznenin zedelenmesinden başka bir şey değildir.
Ayrıca, Doa kozmetik kadın bedeninin fetişleştirilmesine, metalaştırılmasına, hedonist (hazcı) bir özne haline getirilmesine de karşıdır. Kadın bedeninin reklam öznesi yapılması, bazı kadınların doğuştan gelen güzelliklerinin bazı markaların kıyafet ve kozmetiklerine maledilerek, bunun gene kadın bedeni üzerinden reklamının yapılmasına da karşıyız. Bireyin tercih hakkını baltalayan, bireyleri yönlendiren her türlü enformasyona da karşıyız. Ellerindeki fonların alım gücüyle, reklam yaparak toplumu yönlendiren bütün uğraşılara karşıyız. Bu enformasyon gücüyle sayfaları, ekranları, kent sokaklarını, dolayısıyla bireylerin algısını bombardumana tabi tutanlara bunu meslek edinenlere, bunun üzerinden rant sağlayanlara karşıyız. Bireyin algı dünyasını darma duman eden, her tarafı görsel reklam özneleriyle doldurup, kent estetiğine darbe vuran zihniyeti durdurmak gene bilinçli bireylerin elindedir.
Haziran ortasında üşüdüğümüz şu günlerde, gelecek nesillerin yaşam hakkı yavaş yavaş ortadan kalkarken, çok çok 70 sene kalınabilecek dünyada, daha fazla tüketim daha fazla rant için çalışan her kesimi, izana, insafa ve düşünmeye çağırıyoruz. İnsanları ve doğayı rahat bırakın. Sevgilerimizle.
DOA KOZMETİK
Ben de burada yeni öğrendiğim bir şeyi açıklamak istiyorum. Kendilerinden izin almadan söylüyorum ama umarım sorun olmaz...
Doa kozmetik çalışanları aslında üretim işiyle ilgileniyor biliyorsunuz.
"Doa kozmetik" adı altında bize sundukları ürünlerden elde ettikleri gelirin bir kısmı ya da tamamı emin değilim (artık bu fiyatlarla ne kadar gelir elde edebiliyorlarsa) lösemili çocuklara gidiyormuş.
Yani sadece ticaret yapmıyorlar..Sosyal sorumluluk projelerinde de bir hayli aktifler...Böyle güzel misyonları olan güzel insanlar işte...
Güncel Haberler
Shea Yağı
SHEA YAĞI
Değerli müşterilerimiz, eppeğinizi yiyor südünüzü içiyoruz, siz bizim veli nimetimizsiniz. Verin elinizi öpelim. Pek saygıdeğer müşterilerimiz, son ik gündür shea butterin fiyatındaki değişiklik dikkatinizi çekmiştir umarız. Size operasyonel maliyetler düştükçe, birim ürün satışı arttıkça, fiyatlarımızı düşüreceğimizi söylemiştik, yeteri kadar satış hacmine ulaştığımız için, shea butterin fiyatlarını düşürdük. Daha fazla satarsak, daha da düşer mi ? Evet düşer :))
Diğer ürünler içinde benzer indirimler sözkonusu, tabi bu artan satışlarla birlikte olur, ortalama operasyonel giderlerimiz, artan satışla azaldıkça, fiyat ayarlamaları yapacağız. Haydi sağlıcakla kalın. Ayrıca bazılarınızın, ambalajları geri dönüşüm noktalarına bırakmadığınızı bilmediğimizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Lütfen bütün atıklarınızı ayrıştırarak geri dönüşüm noktalarına bırakınız. Ve papatesi haşlayarak yiyiniz, kızartmak hiç iyi bir fikir değil, velev ki kızarttınız lütfen atık yağı, lavaboya dökmeyiniz. Toplayan yok, o kadar birikmiyor, ne yapacağım diyenlere öneri geliyor, lavabo açıcı denen malzemelerden alınız. Bilmiyorsanız mesajla bizden isteyin. Biz size yollarız. O maddeyi sulandırın, atık yağa dökün ve 40 derecede yağı biraz işleme tabi tutun ki, yağınız sabunlaşsın ve doğada daha kolay çözünsün.
Bütün müşterilerimize, çözüm ortaklarımıza, tedarikçilerimize, dünyanın dört biryanında tarımsal faaliyette bulunan üreticilere, genel olarak bütün insanlık ailesine ve gezegende yaşamsal faaliyet gösteren bütün canlılara sevgilerimizle duyururuz.
DOA KOZMETİK
Ne denir ki çok tatlı ve esprililer. Geri dönüşüm noktası diye birşey Van'a gelmemiş henüz ama ben kağıtları ve camları büyük siyah poşetlere doldurup üzerine etiketle yazıyorum. Kapıdan onları alıyorlar ve biryerlere satıyorlar galiba :) Çözümsüzlüğün içinde böyle bir çözüm bulmaya çalıştım
Bu arada mesaj attıktan sonra da birazdan musallat olacağız diye uyarı geliyor çok güldüm :)
Sen de çok tatlı ve duyarlısın canım ya..Kim düşünür ki senin yaptığın şeyi..Tebrik ederim..
Bazen bana da musallat olup sorduklarıma cevap versinler diye tehdit etmek zorunda kalıyorum
Dünden beri kendimle ilgili bişey soruyorum adama, ohoo tın tın..Tehdit edince hemencik geliyor cevap, burdan duyurulur
Teşekkür ederim canım, öğrencilere anlatıyorum tüketimi azaltın ve geri dönüştürün diye kendim yapmazsam çok ayıp olur
Bu arada demek bazen tehdit gerekiyor, bana da musallat olmakta gecikirlerse tehdit edeyim bari. onlar da nasıl tehdit edilir ki: doğayı kirletirim bak ona göre çabuk bana musallat oluun
Teşekkür ederim canım, öğrencilere anlatıyorum tüketimi azaltın ve geri dönüştürün diye kendim yapmazsam çok ayıp olur