Doa Kozmetik Ürünleri

Salı en geç çarşamba izmirdeyim paylaşırız bendekini olur biter güzelim

İzmirin güneşi sıcak sıcak yer güzzelim ozon bombasını
Bugün satışa çıksa biz de sipariş versek heralde salı çarşamba senle beraber gelir ciciler

kara üzüm çekirdeği yağıyla nar yağı da çıkmış aldın mı haberi?
ama kullanım alanını bilmiyoruz henüz, yağ manyağı yapacaklar bizi

Son düzenleme:
Ben yaklaşık diplerden 2 cm boşluk bırakarak uyguladım. aslında saçımın üst kısımlarında boya bile yok kulak hizasından sürebilirdim neyse artık bol bol sürdüm mis gibi de kokuyorum. gece yazarım size

Aaaa benim gözüm ozon ve pirinç kepeği yağından karardığı için atlamışım hayret yahu
Kara üzüm çekirdeği yağıda ciddi oranda e vitamini kaynağıdır cildi sıkılaştırıyor, kılcal damarlara etki ediyor diye biliyorum

kara üzüm çekirdeğinin yağı cilt için kullanılabilir diye düşündüm ben şimdi okuyunca. cilt yenileyici özelliği vardı gibi aklımda kalmış. nar sabunuda cilt tonunu açtığına göre o da beyazlatıcı gibi birşey olabilir. bilemedim ben şimdi. eğer öyleyse siparişime ekletmek isterim ama hangi birini hangi sırayla kullanıcaz kafam karıştı

Ben bu yorumu kaçırmışım..yazık, insan sayfalarda dolanır da ne yazıldığına bakar biraz..
Bu şampuanlar demedik.."Şampuan saç dökmez" dedik..Dolayısıyla adamlarla üretmeme gerek yok bunu bilmek için..
Yine ona keza, saç yıkamayı bilmiyorsunuz demedik, "sülfatsız şampuanla saç yıkamak farklıdır, yanlış kullanımdan kaynaklanan bir durum" dedik..
İyi hissettirmediyse kullanmazsınız, konuya da girmezsiniz olur biter..
Bunlar reklam kokan hareketlerse sizinki de bilinçli olarak yanlış yönlendirmek!
Yetti insanları bu şekilde itham ettiğiniz.

Desene hakikaten yağ delisi olacağız

Bak benim de kafam karıştı şimdi Pirinç kepeği de lekelere iyi geliyor, bu ikisi de cilt için, ozon yağı her yere iyi geliyor eee hangi sırayla kullanalım şimdi

Bak benim de kafam karıştı şimdi Pirinç kepeği de lekelere iyi geliyor, bu ikisi de cilt için, ozon yağı her yere iyi geliyor eee hangi sırayla kullanalım şimdi

Ben şuan pirinç kepeği yağı kullanıyorum. haftaya siparişlerimle ozon yağıda gelicek, şimdi onları da alırsam hangi birini kullanıcam diye düşünmecelerdeyim:44:
hangisinden fayda gördüğümüzüde anlayamayız hem böylelikle. en iyisi bekliyip daha sonra sipariş vermek. zaten şimdiden bir sonraki sipariş için alıcaklarımı not etmeye başladım

Pirinç kepeğini lekelerin için mi kullanıyordun canım?
Eğer öyleyse evet kara üzüm çekirdeği ve nar için beklenebilir bir süre daha belki..
Lady de e vitamini deposu dedi..Arganda da bolca e vitamini var..O da bende var
Ben yarın 1 kere daha arayayım olmazsa da, net bilgi alayım..
Ya da arayıp bilgi alan olursa paylaşsın burada..

Ama ozondan asla vazgeçmem, özendirdiler bir kere

Son düzenleme:

Ömrünun uygunluğu açısından ki zaten koyu jel kıvamında bir yağ, ozonun oksijeni ve ısıyı gördükçe salınma ihtimaline karşı ozon yağına ağırlık vereceğim buzluğa attım geldiği gibi muhafaza şeklide bu, pirinç kepeği yağımı o bitene kadar bekleteceğim

ben renk tonum düzelsin ve birkaç sivilce izi için kullanıyorum. Annemde de argan yağı var başlarda memnundu ama şimdi birkaç problemi olmuş bırakıcak sanırım kullanmayı. Hatta bende bugün onu sormak için doa'yı aradım çok güzel bilgilendirdiler. haftaya ozonda gelicek sonuçları paylaşırım sizinle:)
birde benim ilk pirinç kepeği yağına meyil etmemin sebebi cilt tonunu beyazlattığını duymuştum ondan dolayıydı. Ben beyaz olmak isteyen kumral bir bayanımda beyazlara çok özenirim

Ya canım konuyu da fazla saptırmadan bişey sorayım, acaba dermarollerdan sonra ozon yağı kullanabilir miyim:44: e vitamini+pirinç kepeği sürüyordum ama ozon fena halde cezbetti beni:26:

Onlar da bize özeniyorlar
Benim de elmacık kemiklerimde güneşten olduğunu düşündüğüm 3-4 tane çilimsi leke var yıllardır..Onun için kullanıyorum..Baya baya hafifledi..Yani artık 1-2 tanesi gözle görülüyor..Ama ben 1 senedir uğraşıyorum..Pirinç kepeğinin baya iyi geldiğini düşünüyorum..Aslında cildim sorunlu değildir..Çoğu zaman pudra bile kullanmam, neden bu kadar çok uğraşıyorum bilmem

Son düzenleme:

aslında açıkcası benim yüzümde çok problemli bir cilt değil hatta sivilce bile çok nadir çıkar eskiden çok oynardım onların 1-2 tane izi var ama yüzümdeki tek problem benim renk dengesizliği. Birde yaşım 25 oldu ilerde kırışmasın falan diye yağlara çok önem veriyorum. Hep ileriye yönelik yapıyorum aslında bakımlarımı.
Birde benim şimdi uykum geldi bugün erkenden, saçımı sanırım streçliyip yatıcam sanırım. saçlarımda da pek problem yok benim boyamayı bıraktım yaklaşık 7aydır. ama hala uğraşıyorum çabuk uzasınlar sağlıklı olsunlar dökülmesinler falan diye.

Son düzenleme:

Bir çok arkadaş streçleyip yattı canım, sorun olacağını sanmam..
Şimdiden yatırım yapman çok iyi, ileride bebek gibi cildin olacak ne güzel..

Ya canım konuyu da fazla saptırmadan bişey sorayım, acaba dermarollerdan sonra ozon yağı kullanabilir miyim:44: e vitamini+pirinç kepeği sürüyordum ama ozon fena halde cezbetti beni:26:

Sorun olacağını sanmıyorum kullanabilirsin tatlım ozon mutlaka daha ciddi etkiye sahip olacaktır, sen dermaroller ın temizliğine dikkat et yeter

Son düzenleme:
Bir çok arkadaş streçleyip yattı canım, sorun olacağını sanmam..
Şimdiden yatırım yapman çok iyi, ileride bebek gibi cildin olacak ne güzel..

Bencede sorun olmaz streçliyip yatmak, sabaha kadar durur hem bahaneyle. Şuan daha 2 saat yeni oldu yıkayasım yok hiç.
Amin canım inşallah öyle olur er geç hepimiz kırışıcaz ama birazcık ileriye çekmek niyetim bunu sadece yada mimik kırışmalarının önüne biraz olsun geçebilmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…