Evet Üst kısımları yıpranmamış olanlar için bu da iyi bir yöntem ..
Salı en geç çarşamba izmirdeyim paylaşırız bendekini olur biter güzelim
İzmirin güneşi sıcak sıcak yer güzzelim ozon bombasını
Bugün satışa çıksa biz de sipariş versek heralde salı çarşamba senle beraber gelir ciciler
kara üzüm çekirdeği yağıyla nar yağı da çıkmış aldın mı haberi?
ama kullanım alanını bilmiyoruz henüz, yağ manyağı yapacaklar bizi
İzmirin güneşi sıcak sıcak yer güzzelim ozon bombasını
Bugün satışa çıksa biz de sipariş versek heralde salı çarşamba senle beraber gelir ciciler
kara üzüm çekirdeği yağıyla nar yağı da çıkmış aldın mı haberi?
ama kullanım alanını bilmiyoruz henüz, yağ manyağı yapacaklar bizi
dökülmelere karşı olan şampuanı kullanıyorum ve hala dökülmem durmadı.saçımı daha iyi temizlensin diye hırpalamaktan belki daha fazla dökülüyo bile olabilir.hiç bir markanın hiç bir ürününü burdaki bikaç kişi süper asla dökülmez asla bilmem ne olmaz dedi diye körü körüne kullanmaya devam etmem.ayrıca yıllardır saç yıkıyorum "yıkamayı bilmiyo"gibi bir durum söz konusu olamaz.kesinlikle saçımı temiz hissetmiyorum.evet psikolojik bi durum olabilir köpürmediği için.ben tavsiye almak için bu konuya uğramıştım.bazı arkadaşların yorumları cidden çok itici.bu şampuanlar asla dökmez bilmem ne.sen nerden biliyosun ki.gidip adamlarla birlikte mi ürettin şampuanı.hey allahım ya.yeni yeni tanınan bir firma.kimse kesin konuşmasın bence.reklam kokan hareketler bunlar
Aaaa benim gözüm ozon ve pirinç kepeği yağından karardığı için atlamışım hayret yahu
Kara üzüm çekirdeği yağıda ciddi oranda e vitamini kaynağıdır cildi sıkılaştırıyor, kılcal damarlara etki ediyor diye biliyorum
kara üzüm çekirdeğinin yağı cilt için kullanılabilir diye düşündüm ben şimdi okuyunca. cilt yenileyici özelliği vardı gibi aklımda kalmış. nar sabunuda cilt tonunu açtığına göre o da beyazlatıcı gibi birşey olabilir. bilemedim ben şimdi. eğer öyleyse siparişime ekletmek isterim ama hangi birini hangi sırayla kullanıcaz kafam karıştı
Desene hakikaten yağ delisi olacağız
Bak benim de kafam karıştı şimdiPirinç kepeği de lekelere iyi geliyor, bu ikisi de cilt için, ozon yağı her yere iyi geliyor eee hangi sırayla kullanalım şimdi
Ben şuan pirinç kepeği yağı kullanıyorum. haftaya siparişlerimle ozon yağıda gelicek, şimdi onları da alırsam hangi birini kullanıcam diye düşünmecelerdeyim:44:
hangisinden fayda gördüğümüzüde anlayamayız hem böylelikle. en iyisi bekliyip daha sonra sipariş vermek. zaten şimdiden bir sonraki sipariş için alıcaklarımı not etmeye başladım
Desene hakikaten yağ delisi olacağız
Bak benim de kafam karıştı şimdiPirinç kepeği de lekelere iyi geliyor, bu ikisi de cilt için, ozon yağı her yere iyi geliyor eee hangi sırayla kullanalım şimdi
Pirinç kepeğini lekelerin için mi kullanıyordun canım?
Eğer öyleyse evet kara üzüm çekirdeği ve nar için beklenebilir bir süre daha belki..
Lady de e vitamini deposu dedi..Arganda da bolca e vitamini var..O da bende var
Ben yarın 1 kere daha arayayım olmazsa da, net bilgi alayım..
Ya da arayıp bilgi alan olursa paylaşsın burada..
Ama ozondan asla vazgeçmem, özendirdiler bir kere
Ömrünun uygunluğu açısından ki zaten koyu jel kıvamında bir yağ, ozonun oksijeni ve ısıyı gördükçe salınma ihtimaline karşı ozon yağına ağırlık vereceğim buzluğa attım geldiği gibi muhafaza şeklide bu, pirinç kepeği yağımı o bitene kadar bekleteceğim
ben renk tonum düzelsin ve birkaç sivilce izi için kullanıyorum. Annemde de argan yağı var başlarda memnundu ama şimdi birkaç problemi olmuş bırakıcak sanırım kullanmayı. Hatta bende bugün onu sormak için doa'yı aradım çok güzel bilgilendirdiler. haftaya ozonda gelicek sonuçları paylaşırım sizinle:)
birde benim ilk pirinç kepeği yağına meyil etmemin sebebi cilt tonunu beyazlattığını duymuştum ondan dolayıydı. Ben beyaz olmak isteyen kumral bir bayanımda beyazlara çok özenirim
Onlar da bize özeniyorlar
Benim de elmacık kemiklerimde güneşten olduğunu düşündüğüm 3-4 tane çilimsi leke var yıllardır..Onun için kullanıyorum..Baya baya hafifledi..Yani artık 1-2 tanesi gözle görülüyor..Ama ben 1 senedir uğraşıyorum..Pirinç kepeğinin baya iyi geldiğini düşünüyorum..Aslında cildim sorunlu değildir..Çoğu zaman pudra bile kullanmam, neden bu kadar çok uğraşıyorum bilmem
aslında açıkcası benim yüzümde çok problemli bir cilt değil hatta sivilce bile çok nadir çıkar eskiden çok oynardım onların 1-2 tane izi var ama yüzümdeki tek problem benim renk dengesizliği. Birde yaşım 25 oldu ilerde kırışmasın falan diye yağlara çok önem veriyorum. Hep ileriye yönelik yapıyorum aslında bakımlarımı.
Birde benim şimdi uykum geldi bugün erkenden, saçımı sanırım streçliyip yatıcam sanırım. saçlarımda da pek problem yok benim boyamayı bıraktım yaklaşık 7aydır. ama hala uğraşıyorum çabuk uzasınlar sağlıklı olsunlar dökülmesinler falan diye.
Ya canım konuyu da fazla saptırmadan bişey sorayım, acaba dermarollerdan sonra ozon yağı kullanabilir miyim:44: e vitamini+pirinç kepeği sürüyordum ama ozon fena halde cezbetti beni:26:
Bir çok arkadaş streçleyip yattı canım, sorun olacağını sanmam..
Şimdiden yatırım yapman çok iyi, ileride bebek gibi cildin olacak ne güzel..
ne demek canım ınsanları cok sevıyorum YARADANDAN ötürü,etrafımda ki kimse kırılsın ezilsin istemem ,içimde ki insanları koruma duygusu bazen benı zorluyor.ben de ust uste 3 sıparıs yaptım cogunu dagıttım bana sampuan ve yaglar kaldı bıtmesını beklıyorum sampuanı degıstırıcem canım bu gıdısle boyalı saclar ıcın olanı gercekten guzele benzıyor bır denıcem .su an bende sıparıs veremem .canım bak sana tarıf ettıgım sac bakım yagını uygula ben yaptım cok ıse yarıyor ıstersen ozelden tarıfı verebılırım çim adam gıbı saclanıyor kafa derısı kel bır erkekte bıle denedım ,kardesımın mudurune gonderdım denemıs sac merkezınde test yapmıs dokulme tamamen durmus ve sac oranı % 75 artmıstı .bende diren arkadasıma gecmıs olsun dıleklerımı sundum .
arkadaşlar ben de 2 senedir dökülen saçlarımı geri sitiyorum lütfen bu formülü bana da göderir misiniz özelden yazamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?