Doa Kozmetik Ürünleri

banyodan sonra nemli saçına uyguluyorsun canım yağı..

keratinli maskeyi hediye olarak yolluyorlar..ellerinde kaldıysa yollarlar sana da

Tamam canım sağol inşallah bende de işe yarar.
Hadi yaa hediye demek satışa sunsalar keşke talep çok sanırım.

Yumuşacık yapıyor maske. Kokusuna da hastayım. Site de satılmıyor alışveriş yapana hediye yolluyorlar.

Kakao yağı da bitmiş en erken perşembe günü olurmus. Valla kızlar kakao yağı asla almam diyordum ama bir ümit deneyecem çatlaklar icin. Nedir ya gencecik yaşta çatır çatır çatladım.

Bu arada hindistan cevizi yağı kullanlar nasil kullanıyor banyo dan sonra mi ıslak ıslak o kuru kuru mu. Öyle katı katı sürüluyo yoksa eritip eritip mi sürüyorsunz. Yumuşacık saçlarımla hava atmak icin bende istiyorum. Alacam bu sefer kafaya taktim

bildiğim kadarıyla kargo ücretini karşılamak şartıyla sadece maskeyi de yolluyorlardı..
ama ürünlerine de bir göz gezdir tabi..çoğunluğumuz gayet memnunuz..
Başka alıcak şey bulurum mutlaka ben inceleyim de bir madem herkes bu kadar memnun
Aslında iyi bir strateji . Sadece o maske icin bile alışveriş yaparım cok seviyorum önü

Bencede öyle belki amaç budur

Acaba biraz baskı yapsak melisa ve fesleğen kreminin büyük boyunu yaparlar mi. Bu arada sanırım ben fesleğenı melisa dan daha cok sevdim.

laydsubaru
Konu amacından sapıp gereksiz uzuyor derine geçmiş olsun dileklerinizi iletip gerginliği bitirmenizi beklerdim. Tekrar ediyorum mevsim geçişindeyiz dökülme probleminin şampuanla alakalandırılması olması çok saçma, tabi yine bu konudaki en doğru açıklamayı doa yapacak bizler.

Alerjik reaksiyona sebep olacak kozmetik diye tabir edilen içeriği olmadığı doğa dostu olduğu için firmanın adı doa ve saçları dökülen o arkadaşlara tavsiyem hormon değerlerini ölçtürmeden, mevsim değişimlerini, saç ömrünü gözlemlemeden bilinçsiz yorumlar yazamamalarıdır ki kullanıcılar karşı karşıya gelmesin!
Sahi siz doa dan ürün kullandınız sıkıntı yaşadınız da derine mi çıkışıyorsunuz?VİRÜS

konu neden amacından sapıyor acaba 2 ınsanın sohbetıne bır 3 cu bılır bılmez olumsuz yorum yapıp kenara cekılırse konu sahıplerıde bu cevapları sıneye cekmez .sampuanı kullanıp umdugu sonucu alamayan ınsanları bılıncsızlıkle ıtham edıyorsun .sendeki bu bilinçli tavırları neye borclusun acaba herkes mevsımsel dokulmelerı vss.... senın kadar bılıyor .resmen cahıl gıbı muamele yapıyorsun ınsanlara ,kendı yorumlarını tekrar oku inkar etmemen ıcın .ve bır daha yorumlarını kendıne sakla .konu amacından sapmasın .insanlarada daha saygılı ol.

Kakao yağı da bitmiş en erken perşembe günü olurmus. Valla kızlar kakao yağı asla almam diyordum ama bir ümit deneyecem çatlaklar icin. Nedir ya gencecik yaşta çatır çatır çatladım.

canım kakao yağı çatlaklara en iyi gelen ürünlerden biri soğuk pres olması sürülmesini zorlaştırsada benmari usulü isitilinca kullanımı kolay ve pratik hale geliyor .güneş,in önüne konularak ta ısıtılabilir kanımca bu şekilde kullanmak daha faydalı gibi geliyor araştırmalarım devam ediyor:)
ayrıca o kadar çok yagı karıstırıp kullanma resmen kendını denek yapıyorsun canım ,birbirlerini nötr,leyebılırler.yüzünde çıkan yag bezeleri ne alemde ?

Birisi kavanozu akan sicak suya koyuyorum hemen eriyor yazmış. Öyle çabuk erirse kolay ya kullanırım. Yüzüme burada sağolsun kil maskesini önerdiler daha bir kez yaptım iyi geldi tabii bir de kendi icatm olan tonikı köşeye attım sadece gül suyu maden suyu azıcık söyle minnacık paçuli yağı koydum cünkü kokusu cok cok aşırı güzel. Onu arada sıkıyorum ferahlık veriyor cok iyi oluyor. Yine de biraz var ben gibi seylerden bir de ben hic su içmiyorum. Su içince de cildim e yansıyor farkettm daha canlı güzel oluyor. Ama yine de su an cildim eskiye nazaran cok kötü . Bir sürü belirgin siyah nokta ortaya çıktı.

Yaptığım şu yorumu bir daha okumanızı rica edicem..Şampuanla alakalı hangi konularda kesin konuştuğumu gayet net anlattım..Konu daha fazla uzarsa başlığı kapattırmak zorunda kalıcam.
Eşantiyon ürün karşılığı yorum yapıyormuşum gibi konuşmasaydınız bunların hiç biri yaşanmazdı. Hala ısrarla uzatıyorsunuz. özelden halledin lütfen derdinizi.

Nemli saça uyguluyorsun serum gibi.
Eline aldığında zate hemen eriyip yağ kıvamına giriyor. Öylece saç uçlarına yediriyorsun.

Ben de bi dergide görüp yüzüm için bakım spreyi yapmıştım zamanında çok kötü oldu cildim yağlandı bozuldu aman diyeyim böyle tonikti falan dikkat etmek lazım.Bence en iyi cilt bakımı güzelce temizlemek güvenilir bi tonikle silmek sonrasında da güzel bi nemlendirici sürmek haftada bi defa da sonuçları kanıtlanmış bir maske yapmak.Cilt saça benzemez saçı bozarsın dökülür kopar falan yerine yenisi çıkar ama cilt öyle değil bi kere bozuldu mu zor düzeliyor

hayranım sana bu kadar şey kulllanıyorsun iyi cesaret bu konuda deneyimlerinden dolayı danışacagım ilk insan sensin ,bende bildiklerimi söylerim ama deneyimlerini bizimle paylaşmaya devam et.bende senden sonra annemın ayagına shea butter surdum cok ıyı geldı hakıkaten .kendı karısımım vardı onu kullanıyordu ama buda aynı etkıyı verdı.
canım dr bır arkadasım yuzde cıkan yag bezelerının karacıgerle ılgılı olabılecegını belırtmıstı.siyah noktaları nasıl yokedecegını emınım bılıyorsundur soyleme geregı bıle duymuyorum ,su ıcmeye calıs bende zorla ıcıyorum ınan :) cıldıne tek tıp urun kullan bır anda herseyı kullanma lutfen zaten gencsın bebek gıbı cıldın vardır ne gerek var bu kadar seye .30 sonra yaparsın bunları.su an ıcın ınan gerek yok.

sana cevap yazdım ama anlamamııssın ben sampuanda degılım çilem ve hayalperest arkadaslara cevap verme seklın %100 kesın yazıyorsun .konu senın ıstedıgını yap kapattırmak ıstıyorsun kapat sen bılırsın.bana yorum yapana cevap yazmak uzatmaksa o zaman sende yorum yazma uzamasın konu.hala esantıyona takıldın kaldın bu kadar alınmanı anlayamadım senın yazdıkların uzerınden boyle dusundum sende hayır dıyebılırdın ama o kadar cok buyuttun ki anlıyorum tabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…