Kızlar bu kadar övgüden sonra bende ozon yağı istiyorum ancak buzun içinde falan gönderiyorlar yoksa ben mi yanlis anladım. Ankara dan istanbul a bana kargo bir hafta da geliyordu ozon yağı bozulur mu öyle acaba bir de ben daha önce iki kez kendime bir kac kez de arkadaşlara ozon yağı aldım. Hiç öyle buz da suda falan değildi. Bildiğin şişede idi. Niye ki doa böyle gönderiyo. Dur valla bir şansımı deneyecem sorcam onlara merak ettim. Maşallah herseyı düşünüyorlar. Kızlar bir de size bir şey danışabilirmıym . Ben yaz kış kesinlikle her gün banyo ederim. Her banyo dan sonra nemlendirici sürüyordum ama artık parabensiz krem bulamıyorum melisa kremi hemen bitti bir hafta da. Sonra kendime yağ karışımı yaptım. Zeytin yağı ozon yağı biberiye limon portakal üzüm artık ne varsa elimde yağları karıştırdım simdi nemlendirici olarak bunu kullanıyorum ama tabi yazın da öyle yağlı yağlı hoşuma gitmiyor hafta da bir kez akşamları yapıyorum. Cildim hemen emiyo. Yine de hoşuma gitmiyor. Kısaca ben vücut icin nemlendirici arıyorum. Melisa kremi hemen bitmese hep kullanırım da bitiyor. Arkadaşım doa dan papatyali losyon aldı hoşuma gitti ama içeriği iyi mi nemlendirmesi nasil bilmiyorum. Bana ne önerirsıniz vücudu mu banyo dan sonra nemlendirmek icin. Yoksa su doktorların yazdığı bir ilaç var nemlendirici. Ürederm mesela. Artık onlar dan kullancam