Doa Kozmetik Ürünleri

kimlik numarası bu tip alışverişlerde fatura için kullanılıyor. şirket adına yapılan alışverişlerde vergi numarası şahıslarda kimlik numarasıyla damgalanmış oluyoruz

yok canım ne kızması merak ettim sadece bir şey mi oldu diye şimdi tekrar sorarım mesajla aynı şeyi hiiiiç merak etme

canım Linden Flower solid parfüm hanımeli çiceği

ayy gerçekten mi içeriklerde de yazmıyor ki ne kokuyorlar hemen arayayım da azıcık başlarını şişireyim yine o vakit

kızlar ben eskı sampuan ve kremınden bol bol kullandım gayette memnunum yenılerını alıp kullananlar yenıler eskısınden ıyımı acaba?ben kremın bıttı sıparıs verdım merak edıyorum bır yandanda nasıllar dıye.ozellıklede boyalı ıslem gormus saclr ıcın olanlar nasıl acaba

Kızlar biz denedik tüm kokuları zevkler ayrıdır ama pedesa ve larısa dışında diğer kokuları almam daha. En cok bunları beğendim ama tabii zevk meselesi. Dün gece sinekler deli gibi ısırdı beni. Uykulu uykulu bir kalktım her yerim şişmis. Fesleğen kremi sürdüm gecenin bir yarısı öyle uyudum

geçmiş olsun sinek ısırığı sinir bozucu oluyordur. gerçi beni hiç ısırmazlar o yüzden bilemedim... tatlım larisa nasıl bir koku doanın sitesinde açıklamasını daha doğrusu ürünün kendisini göremedim kaldırmışlar sanırım. pedesa de bitmiş zaten bi gelsin ilk iş onları deneyeceğim

Valla nasıl anlatayim bilmiyorum ki. Kokuyüda hediye ettim bende olsa koklar koklar anlatırdim. Ama daha önce istedim larısa başka bir koku geldi aynı erkek parfümü idi. İkinci kez gelen doğru koku idi kadın kokusu belli. Yani ben cok beğendim pedesa tam kadın kokusu bence. Ama ben diğer çiçek kokularını sevmedim japon kirazınida cok sevmistm. Bir de böyle arkadaşıma hediye ediyorum o sürüyor her yanımdan geçince buram buram kokuyor mis mis. Ama limon çiçeği ıhlamur çiçeği ben sevmedim açıkçası. Misthıa da fena değil ama arkadaşım ütü buharı kokuyor diyor bende anlamadım

ütü buharı iyi benzetmeymiş teşekkür ederim satışa sunulursa alıp deneyeceğim...

ütü buharı iyi benzetmeymiş teşekkür ederim satışa sunulursa alıp deneyeceğim...

bende katı parfümlerin kokusunu beğenmedim pek bana göre değil ağır biraz ben hassasım parfüm konusunda japon kirazını merak ediyorum ablam kullanıyo birini onun kokusu aynı 212 sexy gbi o çok beğenyo annemde çok beğendi kokuları ama ben sevemedim kullanabldğim tek parfüm pur blanca

fesleğen kremi işe yarıyor mu sinek konusunda fesleğen gibi kokuyor mu bir de :26:
elimdeki başka marka kremleri kullanmak istemediğim için eşimden melisayı geri aldım.ona başka verdim.
sonra ertesi gün bir baktım o da benden geri almış melisa çok yağlı değil iyi geldi bana diyor

ben de melisayı çok beğendim.fesleğen hiç fesleğen gibi kokmuyor hafif hoş bir kokusu var
inş. sinek konusunda da iyidir çünkü sinek kovucular kanserojenmiş hiç sürmek istemiyorum onları :26:

ben de melisayı çok beğendim.fesleğen hiç fesleğen gibi kokmuyor hafif hoş bir kokusu var
inş. sinek konusunda da iyidir çünkü sinek kovucular kanserojenmiş hiç sürmek istemiyorum onları :26:

melisayı kimin eline sürdüysem herkes yumuşatmasına hayran kaldı

benim bacaklarım çok kuru böyle pul pul olur falan.melisayı sürüyorum yumuşacık oluyor süperr

Aynen. Bacaklarım çorak topraklar gibi görüntüsü abartısız. Vücut losyonları da hoş ama onları kokusu için kullanıyorum daha çok. Asıl iyi gelen melisa kremi sanki

Uykulu uykulu sürdüm iste sonra da çektim battaniye yi üzerim e uyudum artık daha ısırmadı beni ama krem sayesinde mi bilmiyorum az önce gül suyu aldim rosense. Kapağı açıp kokladım of O neydi öyle cok kötü kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…