Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
madem güzel kremlerin ikisini de alıyorum
ben ikisinide almıştım ama fesleğeni sıcak yaz akşamları için saklıyorum diyebilirim :)
beni çok fazla sinek ısırır çünkü bu kremle azalmasını umut ediyorum :)
kremlerin yoğunluğu nasıl acaba sürdükten sonra nasıl bir his bırakıyor hafif mi yoksa ağır mı? yorumlarına göre sipariş vereceğimde... :)
normal arko,dove gibi değil sürünce verdiği his.bildiklerimiz yağlı gibi kaygan oluyor sürünce
ama melisa kremi sanki daha koyumsu böyle başka bir his veriyor sürünce.anlatamadım sanki
ağır bir his bırakmıyor,denemek de fayda var :)
kremlerin yoğunluğu nasıl acaba sürdükten sonra nasıl bir his bırakıyor hafif mi yoksa ağır mı? yorumlarına göre sipariş vereceğimde... :)
Bıraktığı his hafif, kremleri güzel tavsiye ediyorum..
bana görede kremin kıvamı köpükümsü gibi birşey, yumuşacık yapıyor yağlılık hissi gerçekten yok. fesleğen pek kokmuyor ama melisa çok güzel kokuyor. Birde içeriğinde shea yağı içermesi de kesinlikle avantaj
kızlar birde mavi anemon kremi kullanan var mı ? o ne için kullanılıyor acaba?
Ben son bir alışveriş yapmıştım içinde ayak bakım seti, sabun ve duş jeli olan. İçinde tahta saç fırçası vardııı, çok mutluyum. Bir de keratinli maske yine
Ayak bakım setinin içerisindeki katı yağı çok beğendim, kokusu ferah ve biraz saç bakım yağına benziyor. Ellerime de sürüyorum birşey olmaz sanırım?
Ben son bir alışveriş yapmıştım içinde ayak bakım seti, sabun ve duş jeli olan. İçinde tahta saç fırçası vardııı, çok mutluyum. Bir de keratinli maske yine
Ayak bakım setinin içerisindeki katı yağı çok beğendim, kokusu ferah ve biraz saç bakım yağına benziyor. Ellerime de sürüyorum birşey olmaz sanırım?
kızlar birde mavi anemon kremi kullanan var mı ? o ne için kullanılıyor acaba?
mavi anemon kremi ilk defa Nilgün Belgün'den duymuştum.Katıldığı programlarda soruyorlardı cildinin güzelliğini mavi anemonlu krem eczanelerde satılıyor ve baş harfi k diyordu rtükten dolayı.kullanmadım ama merak etmiyor değilim
Ben aldım kullanıyorum şöyle yazıyor arkada ; 'içeriğindeki blue anemon çiçeğinde bulunan kinetin ile cildinizin her bir hücresine tek tek etki ederek cilt yüzeyindeki hücrelerin yenilenme hızını artırmaya yardımcı olur ' memnunum daha 2 hafta oldu etki etmesi için erken ama sürünce cildimde bir pürüzsüzlük hissi yaratıyor ve de harikaaaa kokuyoooorrrrrkızlar birde mavi anemon kremi kullanan var mı ? o ne için kullanılıyor acaba?
uzamaya yardımcı yağı ilk kez denedim bugün ferahlık veriyor epeyce saçlarım yumuşacık oldu kıvamı da epey farklıydı evdeki yağlarımdan
Ben aldım kullanıyorum şöyle yazıyor arkada ; 'içeriğindeki blue anemon çiçeğinde bulunan kinetin ile cildinizin her bir hücresine tek tek etki ederek cilt yüzeyindeki hücrelerin yenilenme hızını artırmaya yardımcı olur ' memnunum daha 2 hafta oldu etki etmesi için erken ama sürünce cildimde bir pürüzsüzlük hissi yaratıyor ve de harikaaaa kokuyoooorrrrr
ayak bakım setinin içinden neler çıktı başka:)
Teşekkür ederim,yeni nesil şampuan ve saç kremi demişsin,bu iki üründe doa'nın mı?
Tabiki sürebiliyosun zaten yüz için.ikisinin kullanım alanı da içeriği de farklı melisayı tüm vücuduna kullanabilirsin çok güzel bir nemlendirici yüze de sürenler var ama ben sürmüyorum.Canım blue anemon'u yüzünede sürebiliyomusun?
Melisa kreminimi alsam, blue anemonumu?
Sitenin sol tarafında gerekli bilgiler kısmında hakkımızda bölümü var aradığın cevapları orda bulabilirsinorjinal sitesi bu mu Doa Kozmetik
ne kalite hedefleri ,ne amacı ne de hakkımızda bölümünü göremedim .doğal olduğuna dair belge var mı ?
içeriği ambalajda yazıyor mu ?