Doa Kozmetik Ürünleri

Yeni saç kremlerinin içeriğini koymamışlar galiba. İçeriği yazan eski saç kremi, saç diplerine de sürülebiliyor o
Keratinli maske para ile satılmıyor, aldıklarının yanında gönderiyorlar veya kargo ücretini karşılarsan bedavaya veriyorlar
Kampanyalılardan alırsan altta not kısmı var belirtebilirsin istediklerini

Sabunlardan ben de çok aldım ama aileme ve arkadaşlarıma hediye ettim. Kendi kullanabildiklerim sadece süt-bal ve kekik. Kekik sabunu banyoda duş jeli yerine kullanıyorum çok rahatlatıcı. Süt-bal bazen yüzümü sabunluyorum ondan da memnunum

çok uzun değil omuzlarımdan biraz aşağıda.ama şimdi doa kullanıyorum da az alınca temizlenmiş gibi hissetmiyorum sanki.psikolojik midir nedir:26:

şampuan basmalı,ben 3-4 defa sıkıyorum elime.benim de uzun saçlarım bugün yıkadım mesela,3 kere şampuanladım.diğer şampuanlarla 2 defa yetiyordu.çabuk bitiricem sanırım

canım sabunlarda ben kükürt,ısırgan tohumluyu kullandım beğendim.
kil sabunu da güzelmiş sanırım,bir daha ya ondan da deniycem.

şaç kremi ve şampuan alıcaksan kampanyalı olan ikisi birlikte olanı al.saç şekline göre mesaj bölümüne hangisini istediğini yazabilirsin.
ben limon sabunu,kükürt sabununu yağlı cildim ve sivilcelerim için kullanıyorum çok memnunum.
süt bal sabunu yumuşacık yapıyor. nar sabunu da aynı yumuşacık yapıyor tenimi.bu ikisini banyoda vücudumda kullanıyorum.

Sabunlar gerçekten güzel pek sevdim saçım için sarımsaklı hin yağlı olandan kullanıyorum şuan bir de banyo da karanfilli olanı, naneli de var henüz onu kullanmadım ama hepsini merak ediyorum hepsinden alasım hepsinden kullanasım var ama hepsini birden kullanamam ki :26:

Son düzenleme:
Ben şukampanyada aldım 10 tane sabun şuan sabah süt bal gece kil banyoda yosunu kullanıyorum bitince teker teker hepsini kullanıcam en ii gelenle devam edicem sonra herhalde 1 yılı bulcak hepsini denemem

bugün geldi şampuanlarım argan sabunum .. bi de badem yağım bitmişti onu da aldım shea butter'ı dudağıma sürüyorum, ilk günümde hepsinden çok memnunum bakalım ilerki günlerde nasıl olacak

Kızlar şampuan yumuşacık yapıyor saçları ama bi kaç gündür bir şey farkettim diplerim sanki yağlı gibi duruyor çok köpürmediğinden dolayı saç diplerimden şampuan gitti diye çok durulamıyorum diye mi oluyor dersiniz öyle.

Canım market şampuanından sülfatsız şampuana ilk geçişte bu tür sıkıntılar yaşanabiliyor kullanım yanlışlığından dolayı.
Kullanım yanlışlığı diyorum çünkü ben bizzat test ettim. 5 günün sonunda yıkadım ve zerre yağlanma olmadı.
Şampuan çeşitleri arasında bu tür bir etkiye sebep olacak bir farklılık olacağını sanam.

Diplerini iyice yıkayamamış olabilirsin, sülfatsız şampuanları parça parça kullanmanızı öneririm. Misal, önce önlerin, sonra biraz daha alıp orta kısmın, bir tık daha alıp arkaların şeklinde.
En doğru kullanım bu oluyor.
Ve 2 kerede fazla şampuanlamayın.
İyice durulayamamandan da kaynaklanıyor olabilir tabi, mümkün.
Saçına daha sonra bür şey sürüyor musun?

Günaydın kızlar, ayak bakım seti almak istiyorum ama setin içinde değişik olarak sadece yağlardan hazırlanmış ayak bakım yağı var şuan zaten shea butter kullanıyorum ayaklarımda seti alıp almamakta kararsızım, setten alıp ayak bakım yağını kullanan var mı ayaklarında memnun mu?

Son düzenleme:
günaydın herkese! saç uzatma yağı hakkında ilk kullanım yorumumu eklemek istedim merak eden olacaktır ben de inanmıyorum ama benim haylaz saçlarım kuruttuktan sonra yumuşacık geliyodu ellerime daha bu sabah duruladım uzatma durumu için henüz bişey diyemicem ama yumuşacık yaptı saçlarımı

yok biz değil bi de annem ona da yollmıştım geçenlerde kızım bu süt kaymağı gibi kokuyo dedi o da :))

bende de bu sıralar bi yağlanma sorunu var
ama dermatit şikayetimden kaynaklı diye düşünüyorum
uzun süredir şampuanı kullanıyorum ama bu sıralar mevsimlerden mi hormonal mi bilmiyorum ama
saçım çabuk yağlanıyo

ben de böyle yıkıyorum dediğin gibi en kolayı verimlisi bu
pombadan birer damla sıkıp
saçımın 4 bölgesine yayıyorum önler şakaklar tepe ve ense şeklinde
köpük böylece daha kolay yayılıyo
hem şampuan çok az kullanılmış oluyo hem de eşit yayılıyo her yere
saç kremiyse 1 pompa yetiyo bana uçlar için
çok verimli saç kremi çok kolay yayılıyo tüm saça

Ben de dediğiniz gibi parça parça yıkayayım saçımı bari,yoksa çok çabuk tüketicem şampuanı
ben iki keredir kullanıyorum henüz öyle bir yağlanma hissetmedim.

Bende ilk önce diplerini sonra uçlarını şeklinde yapıyorum ama çok durulamıyorum sanırım sorun orda :)
Duştan sonra saçlarıma bir şey sürmüyorum ama bazen akşamı saç bakım yağlarından sürdüğüm oluyor.
öyle yapınca baştan normal şampuan sonra doa ile yıkıyorum.

başka bir sitede katı parfümlerinin daha fazla çeşidini gördüm ama kendi sitelerinde yok neden acaba??

Son düzenleme:
başka bir sitede katı parfümlerinin daha fazla çeşidini gördüm ama kendi sitelerinde yok neden acaba??

canım doadan toptan uygun fiyata alıp şu an fazla fiyata satanlar var sanırım.e böyle olunca onlarda çeşit mevcuttur.uygun fiyata kendinden almak varken ben gidipte başka yerden almam açıkçası.stokları ve çeşitleri çoğalır umarım doanın.

Ürünlerim geldi nihayet :) Shea butter yağından dudağıma sürdüm hemen yumuşacık oldu Melisa kreminden de ellerime sürdüm onlar da yumuşacık oldu

Duş jeli ve keratinli maskeyi akşam duşta kullanıp yorumlarımı yaparım, duş sonrası da yüzüme pirinç kepeği yağından sürersem tam olur sanırım

Bende erguvan tohumları çıkmadı :2: Oysaki heveslenmiştim arka bahçeye dikecektim neyse bir dahaki siparişte gönderirler umarım

Benim de şampuanım bitmek üzere yorumlar iyi olunca doanınkini denemek istedim hazır bitmişken dün akşam sipariş verdim ben de aslında Nude dan çok memnunum ama kafam karışık açıkcası.Arkadaşlar Nude un sülfatsız olduğuna emin miyiz ?? çünkü içeriğine bakıyorum ' sodium methyl 2-sulfolaurate,disodium 2 sulfolaurate,sodium lauryl sulfoacetate ' gibi maddeler var bunlar sülfatın türevleri değil mi yoksa sadece isim benzerliği mi? Bu konu daha önce tartışıldıysa şimdiden affola.

Arkadaşlar aldım cevabımı ben kullanacağım sülfatsız şampuanların listesinden çıkarmıs bulunmaktayım artık.

Arkadaşlar aldım cevabımı ben kullanacağım sülfatsız şampuanların listesinden çıkarmıs bulunmaktayım artık.

Bnde nude kullanıyordum uzun zamandır, saçlarımı baya toparlamıştı ama sanki sülfatsız değilmiymiş :26
Şuan doa'nın şampuanını kullanıyorum ama çok memnunum ondan. Hafif bir yağlanma problemi var ama çok sık yıkıyordum yakın zamanda şimdi birkaç gün ara vererek yıkadığım için oluyor. zamanla alışır saçlarda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…