Selam arkadaşlar bir süredir bu konuyu takip ediyorum ve sanırım artık sipariş vericemfakat siteyi bir türlü çözemedim mesela saç kremi alacağım 3 farklı krem görünüyor ama sadece 1 tanesinin içeriğini yazmışlar ve içeriği yazan diğerlerine göre daha pahalı? ya da kampanya ürünü var saç kremi+şampuan diyor ama bu hangi krem hangi şampuan?? bir de konuda herkesin övdüğü keratinli saç kremini ben bulamadım ve çok sabun türü var en çok hangisinden memnun kaldınız bana yardımcı olurmusunuz? :26:
çok uzun değil omuzlarımdan biraz aşağıda.ama şimdi doa kullanıyorum da az alınca temizlenmiş gibi hissetmiyorum sanki.psikolojik midir nedir:26:
Selam arkadaşlar bir süredir bu konuyu takip ediyorum ve sanırım artık sipariş vericemfakat siteyi bir türlü çözemedim mesela saç kremi alacağım 3 farklı krem görünüyor ama sadece 1 tanesinin içeriğini yazmışlar ve içeriği yazan diğerlerine göre daha pahalı? ya da kampanya ürünü var saç kremi+şampuan diyor ama bu hangi krem hangi şampuan?? bir de konuda herkesin övdüğü keratinli saç kremini ben bulamadım ve çok sabun türü var en çok hangisinden memnun kaldınız bana yardımcı olurmusunuz? :26:
Kızlar şampuan yumuşacık yapıyor saçları ama bi kaç gündür bir şey farkettim diplerim sanki yağlı gibi duruyor çok köpürmediğinden dolayı saç diplerimden şampuan gitti diye çok durulamıyorum diye mi oluyor dersiniz öyle.
Ben de bir tek ben miyim bu kokuyu alan demek fazla hasassım diye düşünmeye başlamıştım, siz de böyle yazınca nette araştırdım biraz shea butter yağı hoş kokusundan dolayı vücüt losyonlarında kokularında da kullanılıyormuş ve rengi yeşilimsi olurmuş ama neden bizimkinin kokusu hoş ve yeşilimsi değil ben mi yanlış bilgilere ulaştım acaba muallakta kaldım doa kozmetığı arayıp sormak lazım belkıde :44:
Kızlar şampuan yumuşacık yapıyor saçları ama bi kaç gündür bir şey farkettim diplerim sanki yağlı gibi duruyor çok köpürmediğinden dolayı saç diplerimden şampuan gitti diye çok durulamıyorum diye mi oluyor dersiniz öyle.
Canım market şampuanından sülfatsız şampuana ilk geçişte bu tür sıkıntılar yaşanabiliyor kullanım yanlışlığından dolayı.
Kullanım yanlışlığı diyorum çünkü ben bizzat test ettim. 5 günün sonunda yıkadım ve zerre yağlanma olmadı.
Şampuan çeşitleri arasında bu tür bir etkiye sebep olacak bir farklılık olacağını sanam.
Diplerini iyice yıkayamamış olabilirsin, sülfatsız şampuanları parça parça kullanmanızı öneririm. Misal, önce önlerin, sonra biraz daha alıp orta kısmın, bir tık daha alıp arkaların şeklinde.
En doğru kullanım bu oluyor.
Ve 2 kerede fazla şampuanlamayın.
İyice durulayamamandan da kaynaklanıyor olabilir tabi, mümkün.
Saçına daha sonra bür şey sürüyor musun?
Canım market şampuanından sülfatsız şampuana ilk geçişte bu tür sıkıntılar yaşanabiliyor kullanım yanlışlığından dolayı.
Kullanım yanlışlığı diyorum çünkü ben bizzat test ettim. 5 günün sonunda yıkadım ve zerre yağlanma olmadı.
Şampuan çeşitleri arasında bu tür bir etkiye sebep olacak bir farklılık olacağını sanam.
Diplerini iyice yıkayamamış olabilirsin, sülfatsız şampuanları parça parça kullanmanızı öneririm. Misal, önce önlerin, sonra biraz daha alıp orta kısmın, bir tık daha alıp arkaların şeklinde.
En doğru kullanım bu oluyor.
Ve 2 kerede fazla şampuanlamayın.
İyice durulayamamandan da kaynaklanıyor olabilir tabi, mümkün.
Saçına daha sonra bür şey sürüyor musun?
başka bir sitede katı parfümlerinin daha fazla çeşidini gördüm ama kendi sitelerinde yok neden acaba??
Arkadaşlar aldım cevabımı ben kullanacağım sülfatsız şampuanların listesinden çıkarmıs bulunmaktayım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?