O saydığım maddeler bal gibi sülfat türeviymiş canım bana da ii gelmişti de dove da iyi geliodu bana ona bakarsan içinde sülfat var. Şimdi doa sipariş verdim denemek için sabırsızlanıyorum şampuanımıBnde nude kullanıyordum uzun zamandır, saçlarımı baya toparlamıştı ama sanki sülfatsız değilmiymiş :26
Şuan doa'nın şampuanını kullanıyorum ama çok memnunum ondan. Hafif bir yağlanma problemi var ama çok sık yıkıyordum yakın zamanda şimdi birkaç gün ara vererek yıkadığım için oluyor. zamanla alışır saçlarda:)
O saydığım maddeler bal gibi sülfat türeviymiş canım bana da ii gelmişti de dove da iyi geliodu bana ona bakarsan içinde sülfat var. Şimdi doa sipariş verdim denemek için sabırsızlanıyorum şampuanımıyağlanma problemi çok sık yıkamaktan olabilir dediğin gibi 4 5 günde anca yağlanan saçlarımı 2 gün de bir yıkamaya başladığımdan beri sanki gününü biliyormuş gibi yağlanıyor o gün
Basbaya sülfatı ' sulfoacetate' diye süslemişler güya sülfat değiliçeriğine bakmak benim hiç aklıma gelmemişti, zamanında burda yazılanlara güvenerek alıp onunla devam etmiştim. Doa daha bir yumuşak yapıyor saçı ben çok memnunum.
Demekki artık saçlarımız daha sağlıklı olucak. nude sülfatlıysa doa'dan çok çok iyi verim alacağız uzun vadede
hemen sipariş vermek için heyecanlanmıştım ama bugün üye oldum ve siparişlerimi vereceğim
argan yağına karar veremedim 20 ml mi yoksa 100 ml mi almalıyım:26::26:
siparişlerimin bugün teslim edilmesi gerekiyordu ama gelmediler çok kızgınım ve hayal kırıklığına uğradımişin kötüsü zaten Ankara'da yaşıyorum şirkette ostimdeymiş 2 saate gidip almak varken 3 gündür kargo bekliyorum yok böyle bişey...
nasıl olur Ankarada'sın ve 3 gündür teslim edilmedi.herkes memnun olunca alışveriş yapmak için acele etmiştim:44:
eşim ankara'da şuan en iyisi ben göndereyim aldırayım.izmirdeyim kaç gün beklerim kimbilir
Kızlar bir trendyol veya hepsiburada gibi bir çok eleman ile çalışmıyorlar.kargolarınız geldiğinde içindeki kağıtları okursanız belki siniriniz bir nebze de olsa azalır.
ben pazar sipariş vermiştim perşembe günüydü teslim ama cuma günü gelmişti.bu arada edirnedeyim.yani aksamalar,yavaşlık olabilir.her firmada olabilir.
bir de Ankarada olunca hemen ertesi gün veya 2 gün sonra kargo gelecek diye bir şey olduğunu sanmıyorum.
benim sinirlenme nedenim şu: keşke teslimat tarihlerinde bi opsiyon belirtilmiş olsaydı örnek veriyorum 3-4 iş günü diye... kişilere net bir teslimat tarihleri verdikleri zaman bu doğal olarak bir beklenti oluşturuyor... sonuç olarak kargom gelmedi, yarını beklemek zorundayım ve de ürünlerimi merak ediyorum :)
benim sinirlenme nedenim şu: keşke teslimat tarihlerinde bi opsiyon belirtilmiş olsaydı örnek veriyorum 3-4 iş günü diye... kişilere net bir teslimat tarihleri verdikleri zaman bu doğal olarak bir beklenti oluşturuyor... sonuç olarak kargom gelmedi, yarını beklemek zorundayım ve de ürünlerimi merak ediyorum :)
arkadaşlar sipariş vereceğim argan yağı 20 yada 100 ml karar veremedim.100 ml fazla mı olur
birde fesleğen ve melisa kremlerde ve pedesa solid parfümde hazır indirim varken alsam mı diye düşünüyorum.kullananlardan yorum bekliyorum siparişimi tamamlamak için
arkadaşlar sipariş vereceğim argan yağı 20 yada 100 ml karar veremedim.100 ml fazla mı olur
birde fesleğen ve melisa kremlerde ve pedesa solid parfümde hazır indirim varken alsam mı diye düşünüyorum.kullananlardan yorum bekliyorum siparişimi tamamlamak için
aldıklarını merak ettiğin için zaten bu heyecanın,anlıyorum :) ama kargonu alınca,ürünleri kullanınca bu sinirini unutacaksın
tam profesyonelliğe dökememişler bence işi bu yüzden ağırdan gidiyor sanıyorum işleri,umarım zamanla kendilerini bozmadan daha seri olurlar
çok haklısınız :) açıklamanız son derece tatmin edici umarım en kısa zamanda daha seri olurlar :)
bu arada sitesindeki kargo bedava,%10 indirim yazan görselleri yetersiz görmüştük göz yorucuydu.
bu yüzden eşim kendisi tekrar yazdı ve faydamız olması amacıyla gönderdik.
onlar da beğenmişler sanırım bizimkileri koymuşlar
yarın kargon gelince bütün sinirin geçicek bencede
bende birkaç ürünün yorumunu bekliyorum ondan sonra gelsin ikinci alışverişim :)
yüz için kullanıcaksan bence 20 ml al zaten bi kaç damla sürüyosun denemiş olursun ama saçımada kullanırım diyosan ben tek seferde 20 mllik kullanırım zaten herhangi bir yağı ben argan yağı kullannmadım ama diğer yağların 20 mllikleri mevcut
20ml yeterli bencede yüz için kullanıcaksan ben anneme verdim argan yağımı ve baya memnun.
melisa ve fesleğen kremi çok güzel. Keşke daha büyük boylarını yapsalar diyorum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?