Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dökülme varsa tercihin dökülen saçlar için olanı olmalı tabi yine sen bilirsin arkadaşım aldı dökülen saçlar için olanından daha yeni aldı ama sorup yazarım sonuçlarını birde saçbakım yağını tavsiye ederim benim saçlarımı acayip besledi dökülme durdu uzattı almadıysan dene derim önce yağla bakımını yapar şampuanlda yıkarsın düzenli de kullanırsan eminim faydasını görürsün
Canım evet, sen de mi Bende hipotiroid ve Hashimoto var, aynen sabah gözümü ilaçla açıyorum ve en nefret ettiğim şeydi ilaç kullanmak
Birçok kişi farkında değil tiroid hastası olduğunun, biz en azından farkındayız bu da iyi birşey :)
Çok geçmiş olsun..
tesekkur ediyorum yorumun icin arkadasına sorup yazarsan kullandıktan sora sevinirim:) sampuanım bitmisti naturway sarımsaklı sampuan aldım bi deniyim die bide zetion aldım ikisini de burdan gormustum memnun kalmazsam bu doanınki guzelse ondan sipariş ederim artk
Bitince doa yı denemelisin derim.. Çünkü geçenlerde doa yetkilileri ile görüşmüştüm, sarmısaklı şampuanlardaki sarımsak oranı çok alt düzeydeymiş sadece adı sarımsaklıymış. Hatta kendileri de bu işin içinde bizzat bulunmuşlar doa nın içindeki maddeler daha etkiliymiş
kızlar bu argan yağı ne kadar sürede etki eder acaba? ben 1 haftadır düzünli kullanıyoruma ama bir etkisini göremedim.
sivilcelerim için ısırgan sabunuyla yıkayıp üzerine argan yağı sürüyorum sabah akşam ama bir gelişme göremedim.
uzun süre kullanıp değişim gören var mı acaba?
Kızlar yardımcı olan herkese teşekkür ederim, birkaç gündür nete giremiyordum bayağı yazmışsınz.. Dün hiçbir yağ sürmeden sadece şampuan ve kremi kullandm ve sonuç daha iyiydi, nispeten yumuşama var sanırım işe yarayacak :) Ama aklıma takıldı bi arkadaş bi süre sadece şampuan ve kremi kullan demiş, boşuna mı aldım yani ben bu shea butter ve coconut butterı Ayrıca, eritmeden sürüyo olabilr misinz demiş biri, valla eritip sürüyorm yahu :)) Şimdi bi de bu yağları kullanıp deneym dyorum bakalm sebep onlar mı değil mi anck kullanark anlayacğm sanırım, sizin de dedğnz gibi bi alışma süresi verdm saçlarıma pes etmicem kullancam bunları :) Ben şunu sormak istyrm shea butter ve coconut butterı saçınız dışında ne için, nerelerde ve nasıl kullanıyosunuz? (Hatta saçınızda da deyim, ben sürüp birkaç saat bekletyrm kirini akıtınca keratinli maskeyi uyguluyrm o da biraz bekleynce yıkıyorum yöntemim de yanlış olablr mi ?)
Kızlar yardımcı olan herkese teşekkür ederim, birkaç gündür nete giremiyordum bayağı yazmışsınz.. Dün hiçbir yağ sürmeden sadece şampuan ve kremi kullandm ve sonuç daha iyiydi, nispeten yumuşama var sanırım işe yarayacak :) Ama aklıma takıldı bi arkadaş bi süre sadece şampuan ve kremi kullan demiş, boşuna mı aldım yani ben bu shea butter ve coconut butterı Ayrıca, eritmeden sürüyo olabilr misinz demiş biri, valla eritip sürüyorm yahu :)) Şimdi bi de bu yağları kullanıp deneym dyorum bakalm sebep onlar mı değil mi anck kullanark anlayacğm sanırım, sizin de dedğnz gibi bi alışma süresi verdm saçlarıma pes etmicem kullancam bunları :) Ben şunu sormak istyrm shea butter ve coconut butterı saçınız dışında ne için, nerelerde ve nasıl kullanıyosunuz? (Hatta saçınızda da deyim, ben sürüp birkaç saat bekletyrm kirini akıtınca keratinli maskeyi uyguluyrm o da biraz bekleynce yıkıyorum yöntemim de yanlış olablr mi ?)
süt ve salatalık maskesini yazmıi bir arkadaş cilt lekeleri için çiğ süt demiş ama çiğ derken pastörize süt mü nasıl yani
Canım evet, sen de mi Bende hipotiroid ve Hashimoto var, aynen sabah gözümü ilaçla açıyorum ve en nefret ettiğim şeydi ilaç kullanmak
Birçok kişi farkında değil tiroid hastası olduğunun, biz en azından farkındayız bu da iyi birşey :)
çok kullanıyor olabilirmisin canım. yani neticede bunlar yağ, bir tatlı kaşığı yağ yeterli gelir. ayrıca şampuan sülfatsız olduğu için yağ bakımlarını arıtmadığı yazıyordu topicte, birde maskeyi tek seferde uygulayıp bir gece bekletmen gerekiyor diye biliyorum. gelen kağıtta da en az 2 saat dursun yazıyor.
Kullandığımız ürünlerden alacağımız verimin kıyaslaması biraz da beklentilerimiz ile orantılı, örneğin ben argan yağını kullanmadan önce yorumların okumuştum birisi" argan yağını annesinin kullandığını cildindeki lekelerin gittiğini cildinin pırıl pırıl olduğunu" yazmıştı, benim de cilt lekelerim olduğu için yorumdan etkilendim alıp kullanmaya başladım ama cildimdeki lekelerde bir değişiklik olmadı lekeleri götürmedi bu bende argan yağı pek bir işe yaramadı fikri uyandırdı öncesinde ama diğer taraftan lekelerim gitmese de cildime nemlilik sağladığını farkettim. Hangi ürün olursa olsun çok fazla birşey beklememek lazım diye düşünüyorum netice de kullandığımız kozmetik ürünleri yağlar kremler haricen uygulanan ürünler cilt yüzeyinden belli dereceye kadar işliyor oysa hepimizin yapısı farklı hormon salgıları farklı bunların hepsi cilt yapımızı da etkileyen şeyler, mesela benim güneş lekesi sorunum var buna çözüm bulduğumu sanıyorum tam ha bu krem iyi geldi diyorum lekelerim gidiyor ama sonra ne kadar yüksek faktörlu koruyucu kullansam da yeniden geliyor, bu salt kullandığım kremle ilgili değilki demek ki benim cildim leke oluşumuna müsait ve kullandığım ürünler ancak geçiçi çözümler olacak çok fazla birşey beklemeyeceğim.
Diyeceğim o ki beklentilerimizi çok yüksek tutmayalım aldığımız verim yanımıza kar kalsın
Pirinç kepeği yağını batık lekelerime kullansammi bu aralar yüzüme h2o dışında birsey kullanmiyorum. Yüzümde ki beyaz ben gibi seyler bir sürü oldu. dermokıl den maske aldım onu yaptim dün ama normal kıl alacağım tek bir kullanım icin 5 lira fazla ya