Doa Kozmetik Ürünleri

Ben keratinli maskeyi ayrı, yağ bakımlarını ayrı yapıyorum. Aynı anda ve üst üste yapılan bakımlar, silikonların biriktiği gibi saçta birikim yapabilir. Bu sert, kuru, ne kadar bakım yaparsan yap dolaşık bir saça sebep olur. Temizlemek ve bunlardan arınmak için ise karbonat veya arındırıcı şampuan kullanmak gerekir ki bunlar biraz güçlü maddeler.

Tabi kişiye göre değişir, ben kendim için doğrusunun bu olduğunu gördüm. Sen de bir kez derin temizlik yapıp sonrasında saçlarını fazla yormadan bakımlarına devam edebilirsin

Ben ilk ctesi kullandım keratinli maskeyi.. ve hala içinde 2 kullanımlık var en az.
Hepsini kullanamadım, ki benim saçlarım uzun ve kalın telli yani, belimde...

daha önceki yorumlarda sulandırarak kullananlar vardıda canım yenilerdede böyle bişi var mı diye merak ettim

Ben sulandırıyordum, eski şampuan sulandırınca hem köpürüyor hem az kullanmış oluyorum. Yenisini daha hiç açmadım biraz daha eskiden var, kıvamı duruysa sulandırmayabilirim

kızlar ben önceki kullandığım şampuanları(doa değil) avucuma birsürü doldurur öyle yıkardım saçımı.şimdi bunu da öyle mi yapıyım yoksa az miktarı yeterli olur mu? :26:

kızlar ben önceki kullandığım şampuanları(doa değil) avucuma birsürü doldurur öyle yıkardım saçımı.şimdi bunu da öyle mi yapıyım yoksa az miktarı yeterli olur mu? :26:

Canım şampuanı çok kullanmak iyi birşey değil ki. Kendine ve doğaya zarar veriyor. Bence bu alışkanlığını değiştirmeye çalış. Saçın ne kadar uzunlukta bilmiyorum ama bir avuç fazla sanki:26:

çok uzun değil omuzlarımdan biraz aşağıda.ama şimdi doa kullanıyorum da az alınca temizlenmiş gibi hissetmiyorum sanki.psikolojik midir nedir:26:

çok uzun değil omuzlarımdan biraz aşağıda.ama şimdi doa kullanıyorum da az alınca temizlenmiş gibi hissetmiyorum sanki.psikolojik midir nedir:26:

Şampuanı saç derine masaj yapmayı denesen? Temizlenmiş hissetmene yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Ayrıca doa nın içinde yeterince temizleyici madde var

Benim bir ara nelerle yıkadığımı duysan, kesin temizlenmiş hissederdin

bidahakine masaj yapıyım o zaman.
nelerle yıkadın ki :)

Bişi sorucam bu doa ürünleri üyeler tarafından mı temin ediliyor yoksa marketlerde de satılıyor mu??
Ben de denemek istiyorumm da:44:

Bişi sorucam bu doa ürünleri üyeler tarafından mı temin ediliyor yoksa marketlerde de satılıyor mu??
Ben de denemek istiyorumm da:44:

Marketlerde satılmıyor canım, şu an için internet üzerinden satışı var. Kapıda ödeme seçeneği de var, eğer benim gibi kredi kartın yoksa

Selam arkadaşlar bir süredir bu konuyu takip ediyorum ve sanırım artık sipariş vericem fakat siteyi bir türlü çözemedim mesela saç kremi alacağım 3 farklı krem görünüyor ama sadece 1 tanesinin içeriğini yazmışlar ve içeriği yazan diğerlerine göre daha pahalı? ya da kampanya ürünü var saç kremi+şampuan diyor ama bu hangi krem hangi şampuan?? bir de konuda herkesin övdüğü keratinli saç kremini ben bulamadım ve çok sabun türü var en çok hangisinden memnun kaldınız bana yardımcı olurmusunuz? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…