Kızlar yardımcı olan herkese teşekkür ederim, birkaç gündür nete giremiyordum bayağı yazmışsınz.. Dün hiçbir yağ sürmeden sadece şampuan ve kremi kullandm ve sonuç daha iyiydi, nispeten yumuşama var sanırım işe yarayacak :) Ama aklıma takıldı bi arkadaş bi süre sadece şampuan ve kremi kullan demiş, boşuna mı aldım yani ben bu shea butter ve coconut butterıAyrıca, eritmeden sürüyo olabilr misinz demiş biri, valla eritip sürüyorm yahu :)) Şimdi bi de bu yağları kullanıp deneym dyorum bakalm sebep onlar mı değil mi anck kullanark anlayacğm sanırım, sizin de dedğnz gibi bi alışma süresi verdm saçlarıma pes etmicem kullancam bunları :) Ben şunu sormak istyrm shea butter ve coconut butterı saçınız dışında ne için, nerelerde ve nasıl kullanıyosunuz? (Hatta saçınızda da deyim, ben sürüp birkaç saat bekletyrm kirini akıtınca keratinli maskeyi uyguluyrm o da biraz bekleynce yıkıyorum yöntemim de yanlış olablr mi ?)
yeni şampuanlarıda sulandırarak mı kullanıyorsunuz?
daha önceki yorumlarda sulandırarak kullananlar vardıda canım yenilerdede böyle bişi var mı diye merak ettim
kızlar ben önceki kullandığım şampuanları(doa değil) avucuma birsürü doldurur öyle yıkardım saçımı.şimdi bunu da öyle mi yapıyım yoksa az miktarı yeterli olur mu? :26:
çok uzun değil omuzlarımdan biraz aşağıda.ama şimdi doa kullanıyorum da az alınca temizlenmiş gibi hissetmiyorum sanki.psikolojik midir nedir:26:Canım şampuanı çok kullanmak iyi birşey değil ki. Kendine ve doğaya zarar veriyor. Bence bu alışkanlığını değiştirmeye çalış. Saçın ne kadar uzunlukta bilmiyorum ama bir avuç fazla sanki:26:
çok uzun değil omuzlarımdan biraz aşağıda.ama şimdi doa kullanıyorum da az alınca temizlenmiş gibi hissetmiyorum sanki.psikolojik midir nedir:26:
Şampuanı saç derine masaj yapmayı denesen? Temizlenmiş hissetmene yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Ayrıca doa nın içinde yeterince temizleyici madde var
Benim bir ara nelerle yıkadığımı duysan, kesin temizlenmiş hissederdin
sadece internet sitesinden sipariş verilebiliyorBişi sorucam bu doa ürünleri üyeler tarafından mı temin ediliyor yoksa marketlerde de satılıyor mu??
Ben de denemek istiyorumm da:44:
Şampuan kullanmamaya çalışıyordum. Birçok şey denedim ama en pasaklısı yumurtaydıbidahakine masaj yapıyım o zaman.
nelerle yıkadın ki :)
owwww çok fenaymışŞampuan kullanmamaya çalışıyordum. Birçok şey denedim ama en pasaklısı yumurtaydı
Bişi sorucam bu doa ürünleri üyeler tarafından mı temin ediliyor yoksa marketlerde de satılıyor mu??
Ben de denemek istiyorumm da:44:
Marketlerde satılmıyor canım, şu an için internet üzerinden satışı var. Kapıda ödeme seçeneği de var, eğer benim gibi kredi kartın yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?