Doa Kozmetik Ürünleri

tesekkur ediyorum yorumun icin arkadasına sorup yazarsan kullandıktan sora sevinirim:) sampuanım bitmisti naturway sarımsaklı sampuan aldım bi deniyim die bide zetion aldım ikisini de burdan gormustum memnun kalmazsam bu doanınki guzelse ondan sipariş ederim artk

süt ve salatalık maskesini yazmıi bir arkadaş cilt lekeleri için çiğ süt demiş ama çiğ derken pastörize süt mü nasıl yani

Bitince doa yı denemelisin derim.. Çünkü geçenlerde doa yetkilileri ile görüşmüştüm, sarmısaklı şampuanlardaki sarımsak oranı çok alt düzeydeymiş sadece adı sarımsaklıymış. Hatta kendileri de bu işin içinde bizzat bulunmuşlar doa nın içindeki maddeler daha etkiliymiş

hmm.. hafta sonu siparis etsem gelmicekti evde de sampuan kalmayınca bende mecbur gidip aldım naturway hakkında da iyi seyler okumustum dokulmeyi durduruyomus kepegi onluyomus sacı hızlı uzatıomus falan bakalım. bu bitsin olmazsa bi siparis edip denicem doayı da

ben bayadır düzenli bir şekilde yüzümü sabah ananas sabunuyla yıkayıp ardından argan yağıyla nemlendiriyorum cildimi pamuk gibi yaptı tabi bende sivilce yok tenimin rengi canlandı sanki gözlerimin etrafı parlıyor çok faydasını gördüm .canım doada sivilceler için kükürt,kayısı ve ısırgan sabunu var.dene derim benim eşim çok yağlı bir cilde sahip sivilcenin oluşumuna katkıda bulunan en büyük sebep ona kükürt sabunu almıştım sabah akşam duşta yıkandı iyi geldi sıkıcak sivilce bulamıyo çok şükür

Kullandığımız ürünlerden alacağımız verimin kıyaslaması biraz da beklentilerimiz ile orantılı, örneğin ben argan yağını kullanmadan önce yorumların okumuştum birisi" argan yağını annesinin kullandığını cildindeki lekelerin gittiğini cildinin pırıl pırıl olduğunu" yazmıştı, benim de cilt lekelerim olduğu için yorumdan etkilendim alıp kullanmaya başladım ama cildimdeki lekelerde bir değişiklik olmadı lekeleri götürmedi bu bende argan yağı pek bir işe yaramadı fikri uyandırdı öncesinde ama diğer taraftan lekelerim gitmese de cildime nemlilik sağladığını farkettim. Hangi ürün olursa olsun çok fazla birşey beklememek lazım diye düşünüyorum netice de kullandığımız kozmetik ürünleri yağlar kremler haricen uygulanan ürünler cilt yüzeyinden belli dereceye kadar işliyor oysa hepimizin yapısı farklı hormon salgıları farklı bunların hepsi cilt yapımızı da etkileyen şeyler, mesela benim güneş lekesi sorunum var buna çözüm bulduğumu sanıyorum tam ha bu krem iyi geldi diyorum lekelerim gidiyor ama sonra ne kadar yüksek faktörlu koruyucu kullansam da yeniden geliyor, bu salt kullandığım kremle ilgili değilki demek ki benim cildim leke oluşumuna müsait ve kullandığım ürünler ancak geçiçi çözümler olacak çok fazla birşey beklemeyeceğim.

Diyeceğim o ki beklentilerimizi çok yüksek tutmayalım aldığımız verim yanımıza kar kalsın

Kızlar yardımcı olan herkese teşekkür ederim, birkaç gündür nete giremiyordum bayağı yazmışsınz.. Dün hiçbir yağ sürmeden sadece şampuan ve kremi kullandm ve sonuç daha iyiydi, nispeten yumuşama var sanırım işe yarayacak :) Ama aklıma takıldı bi arkadaş bi süre sadece şampuan ve kremi kullan demiş, boşuna mı aldım yani ben bu shea butter ve coconut butterı Ayrıca, eritmeden sürüyo olabilr misinz demiş biri, valla eritip sürüyorm yahu :)) Şimdi bi de bu yağları kullanıp deneym dyorum bakalm sebep onlar mı değil mi anck kullanark anlayacğm sanırım, sizin de dedğnz gibi bi alışma süresi verdm saçlarıma pes etmicem kullancam bunları :) Ben şunu sormak istyrm shea butter ve coconut butterı saçınız dışında ne için, nerelerde ve nasıl kullanıyosunuz? (Hatta saçınızda da deyim, ben sürüp birkaç saat bekletyrm kirini akıtınca keratinli maskeyi uyguluyrm o da biraz bekleynce yıkıyorum yöntemim de yanlış olablr mi ?)

Ben kendi adıma cevap veriyim shea butterı bacağımdaki yaralara sürüyorum iyi geliyor gibi geliyor bana. Özellikle dizimde ki düşmeden oluşan yaraya çok iyi geldiğini belirtebilirim. Ama diğer yaralarımda (batıkdan dolayı oluşan ) henüz tam bir sonuç alamadım.

Pirinç kepeği yağını batık lekelerime kullansammi bu aralar yüzüme h2o dışında birsey kullanmiyorum. Yüzümde ki beyaz ben gibi seyler bir sürü oldu. dermokıl den maske aldım onu yaptim dün ama normal kıl alacağım tek bir kullanım icin 5 lira fazla ya

çok kullanıyor olabilirmisin canım. yani neticede bunlar yağ, bir tatlı kaşığı yağ yeterli gelir. ayrıca şampuan sülfatsız olduğu için yağ bakımlarını arıtmadığı yazıyordu topicte, birde maskeyi tek seferde uygulayıp bir gece bekletmen gerekiyor diye biliyorum. gelen kağıtta da en az 2 saat dursun yazıyor.

süt ve salatalık maskesini yazmıi bir arkadaş cilt lekeleri için çiğ süt demiş ama çiğ derken pastörize süt mü nasıl yani

salatalığı rendeliyorum ben, içerisine süt ilave ediyorum, aslında ablam yoğurt koy demişti ama :) ne yani yüzümüze cacık mı sürücez dedim, o da tamam o halde süt koy dedi, yoğurtta bir asit varmış, peeling etkisi yapıyormuş adını hatırlamıyorum, bunu yüzüme uyguluyorum gayet iyi geliyor, ben yüzüme yağ sürmüyorum, gül suyu ile siliyorum, sabun falan da çok zorda kalmadığım sürece sürmüyorum.

geçmiş olsun ya, bu tiroid i bir çeken bilir.

Shea yağını her yerine kullanabilirsin. Çok yoğun bir nemlendiricidir kendileri. Ayrıca piximin dediği gibi yaralarda çok etkilidir. Afrikalılar zaten bu yağı nemlendirmede ve yaraları iyileştirmede kullanırlarmış.

Yani saç bakımı yaparken bunun bir nemlendirici olduğunu unutma. Shea yağını bir çoğumuz nem maskesi şeklinde kullanıyoruz. Bunu da haftada 1 yapabilirsin.
Kakao yağı da çatlaklara çok iyi geliyor. Onun da iyileştirici özelliği var.
Saçımda kullanmadığım için yorum yapamayacağım.
Saçının tam sorunu nedir bilemiyorum ama, şampuan-saç kremi, hindistan cevizi yağı ve keratin maskesi haricinde bir yağa ihtiyacın olacağını sanmıyorum.

Shea yağını daha çok cilt bakımında kullanmanı tavsiye ederim.

Yanlış kullanımdan doğan bir arıtmamadır o, yoksa eski nesil şampuanı da gayet iyi arıtıyordu saçı.
Yeni nesil şampuanın ise arıtmama gibi bir durumu asla yok. Kim söylüyorsa yalan söylüyor derim yani.

Maske bir kullanımlık için baya fazla canım, saç yoğunluğuna göre 3-4 kullanım gidebilir.

Son düzenleme:

Argan yağının iyi bir nemlendirici olmasının yanında diğer bir özelliği e vitamini oranının fazla olması canım. E vitamininin cilde ve saça çok iyi geldiğini herkes tarafından bilinir.
Ama cilt kusurlarında hemen sonuç beklemek, insanları hayal kırıklığına uğratır.
Bekleyeceksiniz, sabredeceksiniz. lekelerin tedavi süreci uzun ve zorludur.
Argan yağı iyi bir tamamlayıcıdır fakat tek başına yeterli olmaz.
Ben yaklaşık 9 aydır uğraşıyorum, çilimsi güneş lekelerimde yeni yeni açılma var.
Yani çok şey bekleyin, güzel sonuç ta bekleyin, ama hemen beklemeyin :)

Şimdilerde de, çilimsi lekelerim için dermaroller uygulayıp, ardından e vitamini ampulu+pirinç kepeği yağı kullanıyorum. sanıyorum bir kaç aya kadar tamamen bitecek.

Bir haftadır şehir dışında olduğum için siteye girememiştim bugün bir girdim sayfalar dolusu yorumlar

Hepsi de övgü dolu

Ben de aldığım seti anlaşmalı olarak erteletmiştim sanırım bugün elime ulaşacak daha elime geçemeden memnun kalacağıma emin oldum

Hemen vereceğim 2. siparişimi düşünmeye başladım şimdiden şampuan ve katı parfümler farz oldu en kısa zamanda alınacaklar

Canım cildiinde çok fazla şey deneyip yoruyorsun gibi geliyor önceki mesajlarından okuduğum kadarıyla... Bırak cildini fazla birşey yapma, temizle nemlendir sadece, naçizane eğer dikkate alırsan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…