• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

bende bugün aldım bu ürünleri. fakat şampuanı saçlarımı yıkarken sanki zeytinyağlı sabunla yıkarsında bir garip olurya benimde öyle oldu. normal mi böyle olması

herhalde bu doğal olduğunu gösteriyor demek ki. ben de organik şampuan kullanmaya ilk başladığımda keçe gibi olmuştu saçlarım

Canım işte bu yüzden söylemiştim ürün karışımı bu kadar kolay olamaz diye, yağ üretimi yükselmiş cildinin kil maskesi yap yağ fazlası gitsin ve lütfen nemlendir:34:

Kıl maskesi nasil yapacağım aktarda yeşil kıl var ondan mi alıp yapayım korkutuyo beni bu beyaz ben gibi şeyler

Kıl maskesi nasil yapacağım aktarda yeşil kıl var ondan mi alıp yapayım korkutuyo beni bu beyaz ben gibi şeyler

Sanırım onlar yağ butonları olmalı :44: Kil zamanla kurutacak onları.
Cilt tipine göre yağlıysa haftada 1, kuru ise 15 günde bir diyorlar ama sen yine cildinin tepkisine göre ayarlayabilirsin yapacağın sıklığı.
Ve sakın benim gibi uyuya kalma sonuç kızarmış gerilmiş hassaslığın son noktasında bir cilt olur:1:
Canım hiç tedirgin olma tabder üyesi bir aktardan al ya da dermokil keselerde kil de satıyor, tam yeşil olmuyor ama adı yeşil kil.:1:
Doa bu konuyada el atıp bizlere kil de sunsa hayat bayram olsa:9::10:
Kili ben genelde sıcak su ile bazende gül suyu ile yüzde tutunabilecek macundan biraz daha sulu kıvama kadar getirip uyguluyorum.
Çok kalın uygulamadığın sürece 10dk civarında kuruyor ılık suyla ıslatıp hafif ovarak çıkartıyor ve nemlendiricimi sürüyorum
bir kaç uygulamada alışırsın zaten cildine yetecek kil miktarını hem kıvamı bulmaya.

Son düzenleme:
Canım sen de hindistan cevizini serum gibi kullandığını yazmıştın, bir sonraki yıkamaya kadar saçında kalıyor dimi? Yani durulamıyorsun? Benim 3. kullanışım falan, durulamıyorum ben, saçlarımı yumuşacık yapıyor.

Bir de saçından başka bir yerinde kullandın mı sen? yüzünde mesela? Etkisini soracaktım.

Canım ben hindistan cevizi yağını birkaç şekilde kullanıyorum. (Hatta doa yla tanışmadan önce ithal bir marka da kullanmıştım uzun süre.)

Bazen eritip tüm saçıma fazlaca uyguluyorum, sabaha kadar bekletip sabah sulandırılmış şampuan ile bir kez yıkıyorum.

Bunun dışında banyodan sonra nemli saçıma sürüp hiç yıkamıyorum, 4-5 gün kalıyor, serum gibi yani.

Yüzüme kullanıyorum yüz temizliğinden sonra krem gibi, yarım saat içinde yağ emiliyor ve çok güzel nemlendiriyor. Kışın dudaklarıma sürüyorum

Bunun dışında tiroid sorununa iyi geldiğini bildiğim için kahveme karıştırarak içiyorum, bunu pek yapamıyorum çünkü garip tad veriyor :50:

arkadaşlar doa ile sizin sayenizde tanıştım azmettim 85 sayfanın tamamını okudum :9: vee denemeye karar verdim keçi sütü sabunu, karaüzüm duş jeli, çilekli vücut losyonu ve saç uzatıcı bakım yağı aldım :emir_bebek: umarım bende sizin kadar memnun kalırım...

arkadaşlar doa ile sizin sayenizde tanıştım azmettim 85 sayfanın tamamını okudum :9: vee denemeye karar verdim keçi sütü sabunu, karaüzüm duş jeli, çilekli vücut losyonu ve saç uzatıcı bakım yağı aldım :emir_bebek: umarım bende sizin kadar memnun kalırım...

ay canım güldürdün beni,maşallah nasıl okudun tebrik ediyorum :9::9::46::46:

ay canım güldürdün beni,maşallah nasıl okudun tebrik ediyorum :9::9::46::46:

teşekkür ederim :16: benzer şeyleri tekrar tekar sizlere sormamak için okudum :9: bu da bişey mi aycangülün tüy sorunu ile ilgili bi topiği var onu da okudum yaklaşık 750 sayfa felandı ben okuduğun zamanlar :52::52:

teşekkür ederim :16: benzer şeyleri tekrar tekar sizlere sormamak için okudum :9: bu da bişey mi aycangülün tüy sorunu ile ilgili bi topiği var onu da okudum yaklaşık 750 sayfa felandı ben okuduğun zamanlar :52::52:
:53::53::53: Pek kimse senin kadar çabalamıyor canım, aynı soruları sormamak için bu kadar sayfa okuman incelik:1:

:53::53::53: Pek kimse senin kadar çabalamıyor canım, aynı soruları sormamak için bu kadar sayfa okuman incelik:1:

teşekkür ederim... ben sizlerin mümkün olduğunca sorusu olan arkadaşlara yardımcı olduğunuzu gördüm :16: sonuçta sizde sabır taşı değilsiniz iyi niyetinizi de suistimal etmemek gerektiğini düşünüyorum :16::16:

ya kızlaaaar doa'dan bişeyler alıyorum şuan.duş jelini sepete eklemiştim şimdi vazgeçtim.sil butonuna basıyorum ama olmuyo ürünü sepetten çıkaramıyorum.yardımcı olabilecek var mı???

Canım ben hindistan cevizi yağını birkaç şekilde kullanıyorum. (Hatta doa yla tanışmadan önce ithal bir marka da kullanmıştım uzun süre.)

Bazen eritip tüm saçıma fazlaca uyguluyorum, sabaha kadar bekletip sabah sulandırılmış şampuan ile bir kez yıkıyorum.

Bunun dışında banyodan sonra nemli saçıma sürüp hiç yıkamıyorum, 4-5 gün kalıyor, serum gibi yani.

Yüzüme kullanıyorum yüz temizliğinden sonra krem gibi, yarım saat içinde yağ emiliyor ve çok güzel nemlendiriyor. Kışın dudaklarıma sürüyorum

Bunun dışında tiroid sorununa iyi geldiğini bildiğim için kahveme karıştırarak içiyorum, bunu pek yapamıyorum çünkü garip tad veriyor :50:

Sen de mi tiroid hastasısın canım ya:53: :(
Ben de, ömrümün sonuna kadar ilaç kullanmak zorundayım :(
Yağı cildimde denemek istiyordum, ilk defa kullanıyorum, şimdi bilmeden bir şey yapmayayım dedim, sağol canım.

Hayrını gör ürünlerinin canım, yeni nesil şamğuanlarını da demeni öneririm mutlaka:34:

ya kızlaaaar doa'dan bişeyler alıyorum şuan.duş jelini sepete eklemiştim şimdi vazgeçtim.sil butonuna basıyorum ama olmuyo ürünü sepetten çıkaramıyorum.yardımcı olabilecek var mı???

canım, adet kısmında yazan rakamı sil, ya da 0 yap..sonra güncelle de, olacaktır.

Son düzenleme:
Yağı cildimde denemek istiyordum, ilk defa kullanıyorum, şimdi bilmeden bir şey yapmayayım dedim, sağol canım.

Hayrını gör ürünlerinin canım, yeni nesil şamğuanlarını da demeni öneririm mutlaka:34:

canım, adet kısmında yazan rakamı sil, sonra güncelle de, olacaktır.

teşekkür ederim :16: aslında sipariş verecektim ama hangi şampuanı almam gerektiğine karar veremedim :( en kısa zamanda deneyeceğim...

Zaten cevap verilmiş sonraki sayfaya geçmemişim :P

Son düzenleme:

Canım evet, sen de mi :14: Bende hipotiroid ve Hashimoto var, aynen sabah gözümü ilaçla açıyorum ve en nefret ettiğim şeydi ilaç kullanmak

Birçok kişi farkında değil tiroid hastası olduğunun, biz en azından farkındayız bu da iyi birşey :)

Keratin maskemi uyguladım saçıma 2 saat önce falan, yarın öğlene kadar yıkamam daha :D

Kızlar size birşey danışıcam, ben yaklaşık 1 haftadır düzenli olarak nar sabunu ve pirinç kepeği yağını kullanıyorum. Uzun bir süredirde cildimde sivilce çıkmıyor, ama 1-2 gündür çenemde ve alnımda 2 tane minik sivilce pırtladı. Acaba yağı direk cildime sürerek yanlış mı uyguluyorum seyreltmek falan mı lazım diye düşündüm? Yada ilk zamanlarda böyle minik pırtlaması normal midir? sabundan şüphelenmedim hiç ama sizinde ilk zamanlarda böyle birşey başınıza geldi mi merak ettim:26:

Kızlar size birşey danışıcam, ben yaklaşık 1 haftadır düzenli olarak nar sabunu ve pirinç kepeği yağını kullanıyorum. Uzun bir süredirde cildimde sivilce çıkmıyor, ama 1-2 gündür çenemde ve alnımda 2 tane minik sivilce pırtladı. Acaba yağı direk cildime sürerek yanlış mı uyguluyorum seyreltmek falan mı lazım diye düşündüm? Yada ilk zamanlarda böyle minik pırtlaması normal midir? sabundan şüphelenmedim hiç ama sizinde ilk zamanlarda böyle birşey başınıza geldi mi merak ettim:26:

Canım endişelenmek için biraz erken sanki mutlaka bir iki bişi çıkacaktır bence biraz daha uzun vadeyi gözlemle :34:

Canım evet, sen de mi :14: Bende hipotiroid ve Hashimoto var, aynen sabah gözümü ilaçla açıyorum ve en nefret ettiğim şeydi ilaç kullanmak

Birçok kişi farkında değil tiroid hastası olduğunun, biz en azından farkındayız bu da iyi birşey :)

Evet tatlım öyle, ama gerçekten ağır bir hastalık. Vücudun dengesini tamamen bozduğu gibi, zaman geliyor insanın ruh halini de bozduğu oluyor. Bende de hipotiroid ve nodül var. Geçecek bir şey değil ama yine de geçmiş olsun bize ne diyeyim :14:

Canım, pek emin olmamakla beraber, hani cilde bakım ve tedavi uyguladığında önce içindekileri kusar ya, sivilcelenir cilt, daha sonra toparlar falan, belki o tarz bir şey yaşıyosundur.
Ladynin dediği gibi bir süre sonra bir gözlemle bakalım. Mesela 1-2 ay sonra...

Son düzenleme:
Back