• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doa Kozmetik Ürünleri

Kızlarrr :( Burda okuduğm herkes memnundu bu ürünlerden ben de aldım shea butter, coconut butter ve şampuanını, ikidir deniyorum saçlarım sertleşti ve acaip sönükleşti sanki.. Şu sinemakili kürle zytinyağlı bakımı yaptğmda yumuşack ve ışıl ışıl oluyodu saçlarm ama bu halini hiç sevmedm :( Üretici firmayla da iletşme geçtm 5-6 kez daha yapın memnun kalmazsanz iade alırz dediler ama çok ümitlydm ben bu ürünlerden böyle benm gibi başta istediğ sonucu elde edemeyp denedikçe saçları güzelleşen var mıı yksa ben boşa mu hayal kuruyorum?? Bu arada saçlarm oryalden yandı onu da belirtym :(

Bi de sadece shea butter ı mı kullandınz saçınıza? bn coconut butterı da kullandm ondan olablr mi acaba sertleşme?

Benim aklıma bişey geldi ama saçma olabilir, gülmeyin bana :=)
Canım yağları eritmeden kullanıyor olabilir misin? Hani katı formda sonuçta, o şekilde sürmeye çalışıyor olabilir misin? Ne bileyim belki ondandır diye düşündüm :1:

Yağlar saçlara çok iyi geliyor, nasıl bu kadar sertleştirir ben de bilemedim:44: Doanın ürünleriyle devam etmeni tavsiye ederim, saçların bukadar kötü durumdaysa bari kimyasallara para harcayarak daha fazla zarar verme.

kızlar bayadır gıremıyorum ders calısmaktan.baya bıseyler denemıssınız.bırkac sayfa once okudugum bb kremın ne ıse yaradıgını anlamadım ama ya belkıde gozden kacırdım ama

Canım fondoten gibi kapatıcı bişey, ama koruma faktörlü nemlendirici. Boyalı güneş kremi yani :1:
Açıkçası benim cildimi çok güzel yapıyor. Sorunlu br cildim yok ama sürdükten sonra bebeksi oluyor:17:

ya onu bende anlamadım:110: alıp kullanan arkadaşlar isimiyle cismiyle nerden aldığını yazabilirmi bende merak ettim o kremi doğrusu

Watsonslarda var canım..Fiyatı da çok uygun.

Watsonslarda satılıyor jasmin water bb krem.fondoten gibi ama o kadar yoğun değil hoş bi kokusu var ayrıca cilt kusurlarını düzeltme özelliğinin olduğunu da iddia ediyolar bi de 30 koruma faktörlü gayet kullanışlı bir ürün ben memnunum fondoten yerine bunu kullanıyorum artık .

Fondoten kullanmam ama bunun kapatıcılığı baya fazla bana göre canım, yani ayıptır söylemesi porselen gibi yapıyor benim yüzümü :1:

sabah işe gittim masamın üstünde kargom doa siparişlerim gelmiş pedesa parfüm , shea butter , 2 ad duş jelim :) akşam gelince duş almıştım 2 duş jelinden de kullandım miss misss parfümde tam bana göre olmamkla iyi yinede . yanlız sormak istediğim shea butter i yüzümde kullanıcam ama katı yağ nasıl sürücem eritmem mi lazım o kısımda yardımcı olursanız sevinirim.
bu arada ilk siparişlerim şampuan ve kil sabunuydu ve sampuan gerçekten çok güzel saçlarımı yumuşacık yaptı hiç öle sert falan olmadı saçım keşke daha önce duysaydım bu siteyi :)

Canım shea yağını yüzüne, ellerine, yani saçın hariç herhangi bir yerine sürmek için eritmen gerekmez. Yani ben eritmiyorum. Az bir şey alıp dağıtıyorum.
Ama saça kullanırken eritiyorum tabii ki.

Şampuan çok güzel gerçekten ya..

Kızlar bu arada, saçlarımı 5 gün yıkamadım, daha yıkamasaydım kaç gün dayanırdı bilemiyorum ama zerre kadar, abartıyorum zerre kadar yağlanmadı dipleri ve asla kirli bir görünümü yoktu..Ama ellerimi saç derime bastırdığımda, haliyle deri kokusu gelmeye başladı, bu nedenle yıkadım :1:

Son düzenleme:
anladım dırencım tesekkur ederım acıklama ıcın.cıldım kuruya yakın uzerıne makyaj yapınca pütür pütür olmaz degılmı?benımde cok problemlı bır cıldım yok ama ton dengelemesı ıcın ve hafıf kusurlar ıcın orta kapatıcılıkta fondotenler kullanıyorum.bu urun ısımı gorurmu dersınız?

Ben denizada kozmetiği kayınpederim sayesinde tanıdım,şans eseri netten bulmuş ve toplu sipariş vermişti,ben de faydalandım aldıklarından.
Gerçekten çok beğendim doayı.özellikle samimiyetlerini..
İnternet sitesinden de okumuştum makaleleri,ama elime geçen kağıtlarda da çok güzel şeyler yazmışlar.
Öncesinde sitede ürünlerin fotoları bile yok,kargonun takip numarası yok,şu yok bu yok derken okuduklarımdan sonra onlara hak verdim.
Gerçekten bu site,telefon,kargolama işlerini sadece 3 kişi yapıyorsa tebrik ediyorum.
Bize zarar vermeyecek ürünleri bizlerle tanıştırdıkları için mutluyum umarım özellikle saç konusunda fayda görürüm ve öncelikle ablam olmak üzere yakınımdakilere tavsiye edicem hatta faceten ileti yazmayı düşünüyorum :1:

şu an saçımda keratinli maskeden var,bakalım nasıl olucak mis gibi de kokuyor :16:

Ben denizada kozmetiği kayınpederim sayesinde tanıdım,şans eseri netten bulmuş ve toplu sipariş vermişti,ben de faydalandım aldıklarından.
İnternet sitesinden de okumuştum makaleleri,ama elime geçen kağıtlarda da çok güzel şeyler yazmışlar.
Öncesinde sitede ürünlerin fotoları bile yok,kargonun takip numarası yok,şu yok bu yok derken okuduklarımdan sonra onlara hak verdim.
Gerçekten bu site,telefon,kargolama işlerini sadece 3 kişi yapıyorsa tebrik ediyorum.
Bize zarar vermeyecek ürünleri bizlerle tanıştırdıkları için mutluyum umarım özellikle saç konusunda fayda görürüm ve öncelikle ablam olmak üzere yakınımdakilere tavsiye edicem hatta faceten ileti yazmayı düşünüyorum :1:

şu an saçımda keratinli maskeden var,bakalım nasıl olucak mis gibi de kokuyor :16:

Evet ya hem sadece 3 kişi bu işlerle ilgileniyormuş, bir de 7/24 nöbet tutup arayanlara yardımcı oluyorlar. Nasıl bir çalışmaktır bu, vallahi ben de arkadaşlarıma anlatıyorum böyle bir firma var bütün alışverişimi burdan yapıyorum diye

Benim de hindistan cevizi yağım azalıyor almak istiyorum ama güneşten koruyucu ürünlerinin çıkmasını bekliyorum hepsini beraber alırım diye

Kampanyalı ürünlerden mi bahsediyorsun acaba? Onlar stoklarla sınırlıydı

Benim de hindistan cevizi yağım azalıyor almak istiyorum ama güneşten koruyucu ürünlerinin çıkmasını bekliyorum hepsini beraber alırım diye
Ben de onları bekliyorum :)) bronzlaşmak için kakaoyla kayısıyı karıştırcaktım ama gerek kalmıcak sanırım bir an önce çıksınlarr artık

Ben sordum bir ayı bulabilirmiş. Şimdiki ihtiyaçlarımı sipariş verdim, güneş kremi çıkınca bazı şeyler biter sanıyorum yeni bir sipariş veririm. bu arada bronzlaştırıcı birşey mi çıkarıyorlardı? ben kızarık yanaklarımı güneşten biraz koruyacak birşey bekliyordum

Ben sordum bir ayı bulabilirmiş. Şimdiki ihtiyaçlarımı sipariş verdim, güneş kremi çıkınca bazı şeyler biter sanıyorum yeni bir sipariş veririm. bu arada bronzlaştırıcı birşey mi çıkarıyorlardı? ben kızarık yanaklarımı güneşten biraz koruyacak birşey bekliyordum

İçerisinde kakao yağı da olcakmıs bronzlaşmaya yardımcı tam benlik :))

Merhaba kızlar saç kremimi ve şampuanımı kullandım..
Dün akşam gönderdikleri keratinli saç bakım kremini uyguladım sabaha kadar durdu sabah yıkadım. Banyodayken şampuandan önce saçımı HİNT YAĞI & SARIMSAK SABUNU ile yıkadım ( bakım yapma ve daha hızlı uzatma özelliği olduğu için onu da denemedim duramadım ) daha sonra Boyalı İşlem Görmüş Yıpranmış Saçlar İçin Sülfatsız Saç Bakım Şampuanı'nı kullandım ardından da Boyalı İşlem Görmüş Yıpranmış Saçlar İçin Saç Bakım Kremi'ni kullanıp yıkadım. Bonyodan sonra saçlarım nemliyken argan yağı sürdüm saçlarımı avuçlarımda sıkarak ( benim saçım dalgalı uçlarına elimle şekil verdiğimde kıvırcıklaşıyor ).

Sonuç : Sabun da kullandığım için saçlarım sertleşir mi diye endişelenmiştim banyodayken hafif sertleşir gibi olmuştu ama kuruduktan sonra hiç bir sertlik kalmadı yumuşacık oldu saçlarım parlak ve canlı duruyor şuan. Dip boyası yaptırıp uçlarından kestirmiştim iki gün önce saçlarım uzun ama röfle ve boyadan devamlı kırıldığı biraz daha uzun istediğim halde uzatamıyorum uçları incelip kırıldığı için kötü görünüyor devamlı kestirmek zorunda kalıyorum ki zaten yavaş uzuyorlar. Umarım artık bu bakımlarla kırılmasına engel olup istediğim kadar uzatabilirim.

Ayrıca banyoda vücudum için karanfil sabunu ve papatya duş jelini de kullandım ( hepsini karıştırmış diye düşünen olabılır meraktan dayanamadım ne yapayım :1: ) önce karanfil sabununu kullandım bu kadar köpüreceğini beklemiyordum duş jelinden daha çok köpürdü ve daha iyi temizlendiğimi hissettim zaten karanfil sabununda dezenfekte etkisi de varmış sonra papatya duş jelini deneyeyim dedim onun da hafif hoş bir kokusu var fakat ben sabunu daha çok beğendim hatta sonra yeniden sabunu kullandım çünkü tenimdeki etkisini ve temizliğini daha çok sevdim kokusu da zaten bildiğimiz karanfil ama şerbetlerdeki gibi öyle çok baskın bir koku değil tabiki :1: ve gerçekten çok köpürüyor artık karar verdim duşta duş jeli değil bu sabunlardan kullanacağım.

Son düzenleme:
ben de bugün keratinli maskeyi uyguladım.kokusu hala saçımda.
aldığım yeşil çaylı şampuanı ve kuru üzümlü duş jelini kullandım.ikisini de beğendim,güzel kokuyorlar hatta duş jeli sade gazoz gibi kokuyor :1:
yüzüm için de ısırgan otlu sabunlarından kullanıyorum.o da iyi geliyor kurutmuyor cildimi.

anladım dırencım tesekkur ederım acıklama ıcın.cıldım kuruya yakın uzerıne makyaj yapınca pütür pütür olmaz degılmı?benımde cok problemlı bır cıldım yok ama ton dengelemesı ıcın ve hafıf kusurlar ıcın orta kapatıcılıkta fondotenler kullanıyorum.bu urun ısımı gorurmu dersınız?

Hiç sanmıyorum canım, çünkü bu ürün aslında nemlendirici diye geçiyor.

Merhaba kızlar saç kremimi ve şampuanımı kullandım..
Dün akşam gönderdikleri keratinli saç bakım kremini uyguladım sabaha kadar durdu sabah yıkadım. Banyodayken şampuandan önce saçımı HİNT YAĞI & SARIMSAK SABUNU ile yıkadım ( bakım yapma ve daha hızlı uzatma özelliği olduğu için onu da denemedim duramadım ) daha sonra Boyalı İşlem Görmüş Yıpranmış Saçlar İçin Sülfatsız Saç Bakım Şampuanı'nı kullandım ardından da Boyalı İşlem Görmüş Yıpranmış Saçlar İçin Saç Bakım Kremi'ni kullanıp yıkadım. Bonyodan sonra saçlarım nemliyken argan yağı sürdüm saçlarımı avuçlarımda sıkarak ( benim saçım dalgalı uçlarına elimle şekil verdiğimde kıvırcıklaşıyor ).

Sonuç : Sabun da kullandığım için saçlarım sertleşir mi diye endişelenmiştim banyodayken hafif sertleşir gibi olmuştu ama kuruduktan sonra hiç bir sertlik kalmadı yumuşacık oldu saçlarım parlak ve canlı duruyor şuan. Dip boyası yaptırıp uçlarından kestirmiştim iki gün önce saçlarım uzun ama röfle ve boyadan devamlı kırıldığı biraz daha uzun istediğim halde uzatamıyorum uçları incelip kırıldığı için kötü görünüyor devamlı kestirmek zorunda kalıyorum ki zaten yavaş uzuyorlar. Umarım artık bu bakımlarla kırılmasına engel olup istediğim kadar uzatabilirim.

Ayrıca banyoda vücudum için karanfil sabunu ve papatya duş jelini de kullandım ( hepsini karıştırmış diye düşünen olabılır meraktan dayanamadım ne yapayım :1: ) önce karanfil sabununu kullandım bu kadar köpüreceğini beklemiyordum duş jelinden daha çok köpürdü ve daha iyi temizlendiğimi hissettim zaten karanfil sabununda dezenfekte etkisi de varmış sonra papatya duş jelini deneyeyim dedim onun da hafif hoş bir kokusu var fakat ben sabunu daha çok beğendim hatta sonra yeniden sabunu kullandım çünkü tenimdeki etkisini ve temizliğini daha çok sevdim kokusu da zaten bildiğimiz karanfil ama şerbetlerdeki gibi öyle çok baskın bir koku değil tabiki :1: ve gerçekten çok köpürüyor artık karar verdim duşta duş jeli değil bu sabunlardan kullanacağım.

ben de bugün keratinli maskeyi uyguladım.kokusu hala saçımda.
aldığım yeşil çaylı şampuanı ve kuru üzümlü duş jelini kullandım.ikisini de beğendim,güzel kokuyorlar hatta duş jeli sade gazoz gibi kokuyor :1:
yüzüm için de ısırgan otlu sabunlarından kullanıyorum.o da iyi geliyor kurutmuyor cildimi.

Kullanıp ta memnun kalanları okuyunca çok mutlu oluyorum ya.
Tüm ürünlerinizin hayrını görün kızlar.

Bu arada kullanmadığım sabunların ne etkileri varmış böyle. En yakın zamanda sabun ağırlıklı bir siparişim olacak sanırım.

Evet ya hem sadece 3 kişi bu işlerle ilgileniyormuş, bir de 7/24 nöbet tutup arayanlara yardımcı oluyorlar. Nasıl bir çalışmaktır bu, vallahi ben de arkadaşlarıma anlatıyorum böyle bir firma var bütün alışverişimi burdan yapıyorum diye

Ben de herkes bu güzel insanları tanısın istiyorum.

Canım sen de hindistan cevizini serum gibi kullandığını yazmıştın, bir sonraki yıkamaya kadar saçında kalıyor dimi? Yani durulamıyorsun? Benim 3. kullanışım falan, durulamıyorum ben, saçlarımı yumuşacık yapıyor.

Bir de saçından başka bir yerinde kullandın mı sen? yüzünde mesela? Etkisini soracaktım.

Son düzenleme:
kızlar biri bana doa'nın sitesinin linkini yazabilir mi.

arama motoruna doa kozmetik yazınca çıkıyor canım.

Bu arada keratinli maskeyi bir ben deneyemedim sanırım, ama aycangülün tarihlerini bekliyorum daha iyi verim alabilmek için, geçenlerde kaçırdım birdahaki tarihte bende maskeyi yapıcam hemen :)

arkadaşların aldığı parfümlerden alcaktım.ama bulamdım. bitmiş heralde.bir de süt bal sabununu kullanmayı düşünüyorum acaba kullanıpta memnun kalan var mı

O zaman ben o kadar biberiye koymayayim iki haftadır kullanıyorum cildim iyi gibi geldi bana kılcal damardan kaynaklanan kırmızılik da gitti gibi ama neyden kaynaklaniyor bilmiyorum ama ben gibi beyaz noktalar oldu yüzümde annem onları sıkınca gider dedi ama gitmez bence ben gibi sinir oluyorum

Canım işte bu yüzden söylemiştim ürün karışımı bu kadar kolay olamaz diye, yağ üretimi yükselmiş cildinin kil maskesi yap yağ fazlası gitsin ve lütfen nemlendir:34:

kızlar bayadır gıremıyorum ders calısmaktan.baya bıseyler denemıssınız.bırkac sayfa once okudugum bb kremın ne ıse yaradıgını anlamadım ama ya belkıde gozden kacırdım ama

ya onu bende anlamadım:110: alıp kullanan arkadaşlar isimiyle cismiyle nerden aldığını yazabilirmi bende merak ettim o kremi doğrusu

Watsonslarda satılıyor jasmin water bb krem.fondoten gibi ama o kadar yoğun değil hoş bi kokusu var ayrıca cilt kusurlarını düzeltme özelliğinin olduğunu da iddia ediyolar bi de 30 koruma faktörlü gayet kullanışlı bir ürün ben memnunum fondoten yerine bunu kullanıyorum artık .

Kızlar bb aldım ürün güzele benziyor ama uzun vade etkisini görmek lazım ve cilde fena tutunan bir ürün elimin üzerine sürmüştüm sudan pek etkilenmiyor cildi iyi temizlemek gerekli.

Canım kuru cildin nemlendirilmeye ihtiyacı çok daha yüksektir, mutlaka nemlendirici kullanmalısın. Bb ton dengelemede fondoten kadar başarılı.

Son düzenleme:
Back