Kızlarrr Burda okuduğm herkes memnundu bu ürünlerden ben de aldım shea butter, coconut butter ve şampuanını, ikidir deniyorum saçlarım sertleşti ve acaip sönükleşti sanki.. Şu sinemakili kürle zytinyağlı bakımı yaptğmda yumuşack ve ışıl ışıl oluyodu saçlarm ama bu halini hiç sevmedm Üretici firmayla da iletşme geçtm 5-6 kez daha yapın memnun kalmazsanz iade alırz dediler ama çok ümitlydm ben bu ürünlerden böyle benm gibi başta istediğ sonucu elde edemeyp denedikçe saçları güzelleşen var mıı yksa ben boşa mu hayal kuruyorum?? Bu arada saçlarm oryalden yandı onu da belirtym
Bi de sadece shea butter ı mı kullandınz saçınıza? bn coconut butterı da kullandm ondan olablr mi acaba sertleşme?
Benim aklıma bişey geldi ama saçma olabilir, gülmeyin bana :=)
Canım yağları eritmeden kullanıyor olabilir misin? Hani katı formda sonuçta, o şekilde sürmeye çalışıyor olabilir misin? Ne bileyim belki ondandır diye düşündüm
Yağlar saçlara çok iyi geliyor, nasıl bu kadar sertleştirir ben de bilemedim:44: Doanın ürünleriyle devam etmeni tavsiye ederim, saçların bukadar kötü durumdaysa bari kimyasallara para harcayarak daha fazla zarar verme.
kızlar bayadır gıremıyorum ders calısmaktan.baya bıseyler denemıssınız.bırkac sayfa once okudugum bb kremın ne ıse yaradıgını anlamadım ama ya belkıde gozden kacırdım ama
Canım fondoten gibi kapatıcı bişey, ama koruma faktörlü nemlendirici. Boyalı güneş kremi yani
Açıkçası benim cildimi çok güzel yapıyor. Sorunlu br cildim yok ama sürdükten sonra bebeksi oluyor
ya onu bende anlamadım alıp kullanan arkadaşlar isimiyle cismiyle nerden aldığını yazabilirmi bende merak ettim o kremi doğrusu
Watsonslarda var canım..Fiyatı da çok uygun.
Watsonslarda satılıyor jasmin water bb krem.fondoten gibi ama o kadar yoğun değil hoş bi kokusu var ayrıca cilt kusurlarını düzeltme özelliğinin olduğunu da iddia ediyolar bi de 30 koruma faktörlü gayet kullanışlı bir ürün ben memnunum fondoten yerine bunu kullanıyorum artık .
Fondoten kullanmam ama bunun kapatıcılığı baya fazla bana göre canım, yani ayıptır söylemesi porselen gibi yapıyor benim yüzümü
sabah işe gittim masamın üstünde kargom doa siparişlerim gelmiş pedesa parfüm , shea butter , 2 ad duş jelim :) akşam gelince duş almıştım 2 duş jelinden de kullandım miss misss parfümde tam bana göre olmamkla iyi yinede . yanlız sormak istediğim shea butter i yüzümde kullanıcam ama katı yağ nasıl sürücem eritmem mi lazım o kısımda yardımcı olursanız sevinirim.
bu arada ilk siparişlerim şampuan ve kil sabunuydu ve sampuan gerçekten çok güzel saçlarımı yumuşacık yaptı hiç öle sert falan olmadı saçım keşke daha önce duysaydım bu siteyi :)
Canım shea yağını yüzüne, ellerine, yani saçın hariç herhangi bir yerine sürmek için eritmen gerekmez. Yani ben eritmiyorum. Az bir şey alıp dağıtıyorum.
Ama saça kullanırken eritiyorum tabii ki.
Şampuan çok güzel gerçekten ya..
Kızlar bu arada, saçlarımı 5 gün yıkamadım, daha yıkamasaydım kaç gün dayanırdı bilemiyorum ama zerre kadar, abartıyorum zerre kadar yağlanmadı dipleri ve asla kirli bir görünümü yoktu..Ama ellerimi saç derime bastırdığımda, haliyle deri kokusu gelmeye başladı, bu nedenle yıkadım
Son düzenleme: