kızlar bayadır gıremıyorum ders calısmaktan.baya bıseyler denemıssınız.bırkac sayfa once okudugum bb kremın ne ıse yaradıgını anlamadım ama ya belkıde gozden kacırdım ama
kızlar yav su set dedıgınız olayı kendınız mı yapıyorsuz yoksa setler var mı bn mı bulamdım
arkadaslar burdaki yorumların bazılarını okudum genelde olumlu yorumlar yapılmıs doa sampuanla ilgili. benimde sacımda kasıntı kepek ve dokulme var. sitelerine girdim dökülen saclar için die ayrı bi sampuan varmıs ondan alsam nasıl olr sizce kulllanan var mı??
Gliss ten birçok kişi memnun ama silikonla dolu bir ürün, ben de maskesini kullandım hala duruyor. Karbonatla şampuanı bir kerelik karıştır, bütün şampuana karbonat karıştırma sakın. Doa ürünlerine bu işlemden sonra başlaman iyi olmuş
Saçlarının yanık kısımlarına yıkadıktan sonra başka krem kullanmadan hindistan cevizi yağından sür. Hatta toplama imkanın varsa saçını yıkama, saçında kalsın. Bunun faydasını göreceğine inanıyorum
Kızlar bir de kendi kendime bir tonik uydurdum daha doğrusu lushdan aldığım tonik bitmişti onun içeriğini okudum elimde olan malzemeler le yapmaya çalıştım maden suyu biberiye yağı aloe vera yağı gülsuyu ve paçuli yağı koydum tabii en cok maden suyu diğerleri cok az. Ben normalde hep sarıkizin kozmetiklerde satılan maden suyunu kullanırdim cok cok severdim avene de falan da var ama cok pahalı. Bir kutu maden suyu bir hafta da bitiyordu bende. Artık düşündüm ki cok para veriyorum kendim yaptım. Tavsiye ederim süper süper
Tatlım uzun vadeyi gözlemle kontes böyle bir karışım yapmıştı ama bir süre sonra saç uçlarında kuruma kırılma incelme yaşamıştı
ki biberiye yağı selülit tedavisinde de kullanılan bir yağ saçı da kurutma, yakma ihtimali geldi aklıma gerçi maden suyu ve gül suyu bir nebze engeller gibi, biberiye yağını az miktarda katmış olmanı umuyorum:26: netleşene kadar en azından çok sık kullanmamanı tavsiye ederim allah korusun
2. kargom geldi.
Ayak bakım seti pedesa parfüm ve melisa kremi almıştım.
Ayak bakım setinin içinde fesleğen krem kabak lifi zencefil sabunu ve katı birşeyler var ama ne olduğunu anlamadım açıkçası
Bilen varsa sölesin lütfen.
Canim ya ben bu tonikı cildim icin kullanıyorum. Saç icin yaptığım da gliserin var. Lush dan aldığım yüz tonikm vardı spreyli kutuda. Bitti üzerini okudum. İçinde kimyasallar dışında bunlar vardı
Canım içerik karıştırmak bu kadar kolay olamaz, bu karışım tonikten kat kat fazla bir şey olmuş biberiye yağı dikkatli olunması gerekilen bir yağ 2 damladan fazlası cilt yağ dokusunu bozabilir.
Diğer mesajda da yazmıştım selülit ve bölgesel inceltmede limon suyu ile 2-3 damla biberiye yağı kullanılıyor, kısaca işin ucunda cildin yağ dokusunu bozmak var.
Vücutta ciltte olan yağların fazlası gözümüze batsada, iç organları sarıp koruma ve tüm vücuda hatları verip güzellik unsuruoluşturma gibi önemli işlevleri vardır
ya onu bende anlamadımalıp kullanan arkadaşlar isimiyle cismiyle nerden aldığını yazabilirmi bende merak ettim o kremi doğrusu
Watsonslarda satılıyor jasmin water bb krem.fondoten gibi ama o kadar yoğun değil hoş bi kokusu var ayrıca cilt kusurlarını düzeltme özelliğinin olduğunu da iddia ediyolar bi de 30 koruma faktörlü gayet kullanışlı bir ürün ben memnunum fondoten yerine bunu kullanıyorum artık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?