Doa Kozmetik Ürünleri

kızlar bayadır gıremıyorum ders calısmaktan.baya bıseyler denemıssınız.bırkac sayfa once okudugum bb kremın ne ıse yaradıgını anlamadım ama ya belkıde gozden kacırdım ama

ya onu bende anlamadım alıp kullanan arkadaşlar isimiyle cismiyle nerden aldığını yazabilirmi bende merak ettim o kremi doğrusu

kızlar yav su set dedıgınız olayı kendınız mı yapıyorsuz yoksa setler var mı bn mı bulamdım

anneler gününe özel setler vardı.şuan sitede göremiyosan tükenmştir üzülme yeni setler yaparlar canımyada kendinde yapabilirsin neden olmasın zevkine ihtiyacına göre seç ürünlerden setini yap

dökülme varsa tercihin dökülen saçlar için olanı olmalı tabi yine sen bilirsin arkadaşım aldı dökülen saçlar için olanından daha yeni aldı ama sorup yazarım sonuçlarını birde saçbakım yağını tavsiye ederim benim saçlarımı acayip besledi dökülme durdu uzattı almadıysan dene derim önce yağla bakımını yapar şampuanlda yıkarsın düzenli de kullanırsan eminim faydasını görürsün

mavikuşa katılıyorum dediği gibi başka krem kullanmadan yap bir kullanımda saçlarının düzelmesini bekleme saçların çok yıpranmışsa zaman ver düzenli kullanım şart bu gibi bakımlarda benimde saçlarımda boyadan yıpranmışdı çok bir aydır sabırla doanın saçbakım yağıyla bakım yapıp şampuanıyla yıkadım saçlarımı kurutmadım havluyla nemini alıp 2-3 damla argan yağıyla saçlarımın boy ve uçlarını uyguladım elimde kalanınıda yüzüme uyguladım şimdi ise sabrımın keyfini çıkARIYORUM SONUÇ HARİKA

Kızlar kargom az önce geldi şampuan ve pedesa katı parfüm vardı içinde ve sağolsunlar hediyelerini de göndermişler tahta tarak ve saç bakım kremi. Şampuanları kullanmak ve etkisini görmek için sabırsızlanıyorum, katı parfümü merak ediyordum hemen açtım sürdüm ama bana biraz ağır geldi pek sevmedim kokularda beğeni tamamen kişisel zevklere göre olduğu için farklı oluyor yorumlar da ben daha çiçeksi ve hafif kokuları seviyorum fakat ziyanı yok ablama hediye etmeyi düşünüyorum o beğenir sanırım. Ve sizlere iyi haber doa kozmetiğe arayıp sordum diğer parfümlerin satışının ne zaman başlayacağını, haftasonundan itibaren başlayabilir dediler, diğer kokuları da merak ediyorum katı parfümlerde kendi kokumu buluncaya kadar devam Ve ayrıca gönderdikleri saç bakım maskesinin 2 saatten daha uzun süre bekletirsek zararı olur mu mesela sabaha kadar beklese diye sordum, zararlı değil ne kadar uzun süre bekletilirse daha yararlı olacağını söylediler, çünkü ben gece sürüp sabaha yıkarım diye düşünüyorum.

Kızlar gliserin temiz su doa dan aldığım badem hint ve argan yağıni karıştırdım biraz da koku versin diye menekşe yağı koydum ama menekşe yağınin kokusunu hiç sevmedim bunların tabii ölçüsü var kılıçbalığı söylemişti bana cok güzel aynı sıvı saç kremi yaptım kendime odamdaki tüm kızlarla yaptık herkes cok memnun menekşe kokusu hariç banyo dan sonra nemli saça sıkıyoruz spreyli kutuya koyduk cok memnun güzel cok

Kızlar bir de kendi kendime bir tonik uydurdum daha doğrusu lushdan aldığım tonik bitmişti onun içeriğini okudum elimde olan malzemeler le yapmaya çalıştım maden suyu biberiye yağı aloe vera yağı gülsuyu ve paçuli yağı koydum tabii en cok maden suyu diğerleri cok az. Ben normalde hep sarıkizin kozmetiklerde satılan maden suyunu kullanırdim cok cok severdim avene de falan da var ama cok pahalı. Bir kutu maden suyu bir hafta da bitiyordu bende. Artık düşündüm ki cok para veriyorum kendim yaptım. Tavsiye ederim süper süper

kargom geldi
yağlı saçlar için yeşil çaylı sülfatsız şampuan,
2 adet duş jelim,çilekli ve kuru üzümlü.
hediyeler de tarağım,keratinli maskem ve erguvan tohumlarım.
yarın kullanıcam aldıklarımı

Tatlım uzun vadeyi gözlemle kontes böyle bir karışım yapmıştı ama bir süre sonra saç uçlarında kuruma kırılma incelme yaşamıştı
ki biberiye yağı selülit tedavisinde de kullanılan bir yağ saçı da kurutma, yakma ihtimali geldi aklıma gerçi maden suyu ve gül suyu bir nebze engeller gibi, biberiye yağını az miktarda katmış olmanı umuyorum:26: netleşene kadar en azından çok sık kullanmamanı tavsiye ederim allah korusun

Canim ya ben bu tonikı cildim icin kullanıyorum. Saç icin yaptığım da gliserin var. Lush dan aldığım yüz tonikm vardı spreyli kutuda. Bitti üzerini okudum. İçinde kimyasallar dışında bunlar vardı

2. kargom geldi.
Ayak bakım seti pedesa parfüm ve melisa kremi almıştım.
Ayak bakım setinin içinde fesleğen krem kabak lifi zencefil sabunu ve katı birşeyler var ama ne olduğunu anlamadım açıkçası
Bilen varsa sölesin lütfen.
kremlerimi sevdim.
Pedasa parfüm ağır bi koku fakat güzel sadece yaz için ağır gelir.
Ama onun haricinde benim hoşuma gitti tatlımsı bi kokusu var.

Ay mesajına çok güldüm, ne olduğu belirsiz katı birşeyler :)) Dur bakıyorum doa nın sitesine: söylediklerinin haricinde bir de ayak bakım yağı olduğunu yazıyor canım

:))))
Bende baktım şimdi:)
20 ml ayak bakım yağı (shea butter, tea tree oil, menthol) yazıyor. bu katı şey bu yazılanların hepsi sanırım :)
Ben de yağ gelmedi diyorum şişede yağ bekliyorum :)
bu katı şeyde parantez içinde yazılanlardan birimi acaba diyordum :)

Canim ya ben bu tonikı cildim icin kullanıyorum. Saç icin yaptığım da gliserin var. Lush dan aldığım yüz tonikm vardı spreyli kutuda. Bitti üzerini okudum. İçinde kimyasallar dışında bunlar vardı

Canım içerik karıştırmak bu kadar kolay olamaz, bu karışım tonikten kat kat fazla bir şey olmuş biberiye yağı dikkatli olunması gerekilen bir yağ 2 damladan fazlası cilt yağ dokusunu bozabilir.
Diğer mesajda da yazmıştım selülit ve bölgesel inceltmede limon suyu ile 2-3 damla biberiye yağı kullanılıyor, kısaca işin ucunda cildin yağ dokusunu bozmak var.
Vücutta ciltte olan yağların fazlası gözümüze batsada, iç organları sarıp koruma ve tüm vücuda hatları verip güzellik unsuru oluşturma gibi önemli işlevleri vardır

O zaman ben o kadar biberiye koymayayim iki haftadır kullanıyorum cildim iyi gibi geldi bana kılcal damardan kaynaklanan kırmızılik da gitti gibi ama neyden kaynaklaniyor bilmiyorum ama ben gibi beyaz noktalar oldu yüzümde annem onları sıkınca gider dedi ama gitmez bence ben gibi sinir oluyorum

ya onu bende anlamadım alıp kullanan arkadaşlar isimiyle cismiyle nerden aldığını yazabilirmi bende merak ettim o kremi doğrusu

Watsonslarda satılıyor jasmin water bb krem.fondoten gibi ama o kadar yoğun değil hoş bi kokusu var ayrıca cilt kusurlarını düzeltme özelliğinin olduğunu da iddia ediyolar bi de 30 koruma faktörlü gayet kullanışlı bir ürün ben memnunum fondoten yerine bunu kullanıyorum artık .

sabah işe gittim masamın üstünde kargom doa siparişlerim gelmiş pedesa parfüm , shea butter , 2 ad duş jelim :) akşam gelince duş almıştım 2 duş jelinden de kullandım miss misss parfümde tam bana göre olmamkla iyi yinede . yanlız sormak istediğim shea butter i yüzümde kullanıcam ama katı yağ nasıl sürücem eritmem mi lazım o kısımda yardımcı olursanız sevinirim.
bu arada ilk siparişlerim şampuan ve kil sabunuydu ve sampuan gerçekten çok güzel saçlarımı yumuşacık yaptı hiç öle sert falan olmadı saçım keşke daha önce duysaydım bu siteyi :)

teşekkür canım bana da böyle bi ürün lazım dı denemem gerek bu kremi mağazadanmı yoksa internettenmi temin ediyorsunuz?

Kızlaarr işte benim bugün gelen siparişlerimm..

Normal ve kuru saçlar için sülfatsız şampuan...Pedesa solid parfüm...Saç uzamasına yardımcı saç bakım yağı...Keratinli saç maskesi...Kil sabun...Yosun sabunu...
Erguvan tohumları (7 paket) ve tahta taraaakkkkk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…