Doa Kozmetik Ürünleri

Teşekkür ederim,yeni nesil şampuan ve saç kremi demişsin,bu iki üründe doa'nın mı?
evet canım hepsi doa nın ürünleri benim saçlarımın yapısı ince telli ve kuru birde boya işlemi mahvolmuştu saçlarım. her duşta ellerime gelen saçlarda cabasıdoa nın bakım yağıyla saçlarımı güçlendirdim uzamayan saçlarım uzadı kendimle uğraşmayı severim bu yüzden hep bi deneme yanılma ve para israfı yapmışım onlar çöpü boyladı doa saolsun. tüm ürünlerinden çok memnu num

Kızlarrr Burda okuduğm herkes memnundu bu ürünlerden ben de aldım shea butter, coconut butter ve şampuanını, ikidir deniyorum saçlarım sertleşti ve acaip sönükleşti sanki.. Şu sinemakili kürle zytinyağlı bakımı yaptğmda yumuşack ve ışıl ışıl oluyodu saçlarm ama bu halini hiç sevmedm Üretici firmayla da iletşme geçtm 5-6 kez daha yapın memnun kalmazsanz iade alırz dediler ama çok ümitlydm ben bu ürünlerden böyle benm gibi başta istediğ sonucu elde edemeyp denedikçe saçları güzelleşen var mıı yksa ben boşa mu hayal kuruyorum?? Bu arada saçlarm oryalden yandı onu da belirtym

canım çok kararsız kaldım ne yapıcam ben :))) ıhlamuru bende beğendim ama bahçemizde ki ıhlamur gibi kokmuyor :)) düşünüyorumda hazır elimde baz var kendime ıhlamur parfümümü yapsam :))

hanımeli pafümü için mesaj atalım hepimiz diyeceğim ama bu aralar mesajlara geri dönmüyorlar azıcık sinirleniyorum bu duruma.

japon kirazı aldık ama bana göre çokk ağır o koku sevmedim kullanamam hiç, bazla parfüm yapma işini merak ettim ben nasıl olacak o iş?
hanımeli parfümünü yapsak olmaz mı kendimiz?

Bi de sadece shea butter ı mı kullandınz saçınıza? bn coconut butterı da kullandm ondan olablr mi acaba sertleşme?

Benim oda arkadaşıminda saçı aynen öyle önce şampuan almadı saç uzatma yağı aldı bir de keratin maskesi kullandı saçına saçı o kadar kötü idi ki anlatamam ve aynı sahte bebeklerin saçı oynadıkca birbirine girer naylon gibi bir degisik olur ya aynı öyle idi daha kötü hatta. Baktı bu ürünler iyi geliyor boyalı saçlar icin şampuan saç kremi hepsini aldim saçlarına dokunmaya doyamıyo bu günleri görecek miyim diyor saçları cok kötü olduğu icin uçları kendi kendine kopuyordü o işten de kurtuldu ama yaklaşık bir aydan fazla oldu bakım yapiyor ve benim eski doa şampuanı kullanıyordu simdi boyalı saçlar icin doa kullanıyor bir de saç icin bir su yaptık ona o da cok iyi geldi

yani ürünler işe yaradı öyle mi? herkesinki yumuşack olmş benm saçlarm neden sertleşti ki kulalndkça ne kadar zmanda aldı arkadşnzı bu sonucu? Saç için su derken? o nasl bi şey ?

yani ürünler işe yaradı öyle mi? herkesinki yumuşack olmş benm saçlarm neden sertleşti ki kulalndkça ne kadar zmanda aldı arkadşnzı bu sonucu? Saç için su derken? o nasl bi şey ?

Su anda otobüsdeyim müsait olunca tarifi yazarım geride olan sayfalar da tarif var kılıçbalığı verdi tarifi

Saç uzatma yağı saçın çabuk uzamasına yardımcı oluyor mu gerçekten uzamasında etkılı oldu mu arkadasınızın sacında?

Bence faydası oldu bende kullanıyorum aynı yağı ayrıca saça bir sağlıklı görünüm verdi.

Saçların yanık olduğunu belirtmişsin, bundan önce silikonlu şampuan ve krem mi kullanıyordun? Doa dan önce kullandığın ürünler silikonluysa doa nın verdiği kayganlık ve yumuşaklık yeterli gelmemiş olabilir. Silikonlar saçta önce kayganlık ve yumuşaklık hissi bırakıyorlar. Birden doğal şampuana geçtiysen saçına bir alışma süreci tanımalısın. Ama silikonların verdiği yapay kayganlığı beklememelisin bu hiçbir zaman olmaz. Uzun vadede yararını göreceğini düşünüyorum

Silikonluymştur kesin, gliss kullanıyodm.. O bitmişti burda yazılanları okuyunca bunu alıyım dedim, doğal sonuçta diye.. Sadece şampuan değil ki, yağlardan sonra da sertleşti saçlarım normalde badem yağı ile bakım yapıyordm ve yumuşacık oluyordu bunlarda onu daha fazla bekliyodum açıkçası.. Belki de dediğnz gibi alışmasını sağlamam gerek biraz, az önce de karbonat kattım biraz şampuana burda bi yerde okumuştum yine saçta kalan silikonu alıyomş.. Ben faydasını görmek istyrm açıkçası bu ürünlerin, herkese öyle iyi gelmiş ki

:) bana uyar atalım yogunluk olunca eminim bu teklifimizi düşünürler.parfüm yaparım ıhlamur çiçekleri var ama ıhlamurun yagını çıkarmak için bir sürü alet lazım onlar yok iş te :)

Merhaba başlangıçta saçlarını sadece şampuan ile yıka ,ve krem kullan haftada bir doa,nın kretainli saç bakım maskesini yap ve son olarak haftada 2 defa 3 yada 4 gün arayla badem yada susam yagıyla saçlarına masaj yap ve en az 4,5 saat bekle bu işlemleri yaparken saçlarını tarama .saç tipin nedir bilmiyorum ama bir yerde bir yanlışlık olmalı şampuandan herkez memnun ben kremini bile kulllanmadan yumuşacık oluyor,ayrıca doa şampuanın içine başka bir madde karıştırma ,doğal şampuan reaksiyon sonucu başka sebeplere neden olabilir ,ayrıca karbonatlı şampuan saçını bu hale getirmiş olmalı kullandıysan .

sanırım saçlarını çok yormuşsun canım,biraz zaman tanı hem onlara hem kendine.yıka ve kremle.o keratinli maske de iyi diyorlar bakalım bana da gelirse ben de kullanıcam.

Gliss ten birçok kişi memnun ama silikonla dolu bir ürün, ben de maskesini kullandım hala duruyor. Karbonatla şampuanı bir kerelik karıştır, bütün şampuana karbonat karıştırma sakın. Doa ürünlerine bu işlemden sonra başlaman iyi olmuş

Saçlarının yanık kısımlarına yıkadıktan sonra başka krem kullanmadan hindistan cevizi yağından sür. Hatta toplama imkanın varsa saçını yıkama, saçında kalsın. Bunun faydasını göreceğine inanıyorum

kızlar bayadır gıremıyorum ders calısmaktan.baya bıseyler denemıssınız.bırkac sayfa once okudugum bb kremın ne ıse yaradıgını anlamadım ama ya belkıde gozden kacırdım ama

arkadaslar burdaki yorumların bazılarını okudum genelde olumlu yorumlar yapılmıs doa sampuanla ilgili. benimde sacımda kasıntı kepek ve dokulme var. sitelerine girdim dökülen saclar için die ayrı bi sampuan varmıs ondan alsam nasıl olr sizce kulllanan var mı??

Aaaaayyy siparişlerim geldiiiiiiiiiiiiiiiiii..
Hepsini yavaş yavaş kullanmaya başlicam kullandıkça buraya yazıcam. Akşam resimlerini eklicem kızlar.
Pedesa solid parfüm çok güzel kokuyooo, hemen bileklerime sürdüm...
Şampuanın kokusu biraz pril gibi sanki ama sonuçta doğal olsunda...

Hediye olarak keratinli saç maskesi, tahta tarakk ve erguvan tohumları geldi.

Kızlar erguvan tohumları 7 paket geldi bana, her pakette ikişer tohum var.
Bu 7 paket tohumun hepsini bir saksıya dikicem dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…