Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım hepsi doa nın ürünleri benim saçlarımın yapısı ince telli ve kuru birde boya işlemi mahvolmuştu saçlarım. her duşta ellerime gelen saçlarda cabasıdoa nın bakım yağıyla saçlarımı güçlendirdim uzamayan saçlarım uzadı kendimle uğraşmayı severim bu yüzden hep bi deneme yanılma ve para israfı yapmışım onlar çöpü boyladı doa saolsun. tüm ürünlerinden çok memnu numTeşekkür ederim,yeni nesil şampuan ve saç kremi demişsin,bu iki üründe doa'nın mı?
canım çok kararsız kaldım ne yapıcam ben :))) ıhlamuru bende beğendim ama bahçemizde ki ıhlamur gibi kokmuyor :)) düşünüyorumda hazır elimde baz var kendime ıhlamur parfümümü yapsam :))
Kızlarrr Burda okuduğm herkes memnundu bu ürünlerden ben de aldım shea butter, coconut butter ve şampuanını, ikidir deniyorum saçlarım sertleşti ve acaip sönükleşti sanki.. Şu sinemakili kürle zytinyağlı bakımı yaptğmda yumuşack ve ışıl ışıl oluyodu saçlarm ama bu halini hiç sevmedm Üretici firmayla da iletşme geçtm 5-6 kez daha yapın memnun kalmazsanz iade alırz dediler ama çok ümitlydm ben bu ürünlerden böyle benm gibi başta istediğ sonucu elde edemeyp denedikçe saçları güzelleşen var mıı yksa ben boşa mu hayal kuruyorum?? Bu arada saçlarm oryalden yandı onu da belirtym
yani ürünler işe yaradı öyle mi? herkesinki yumuşack olmş benm saçlarm neden sertleşti ki kulalndkça ne kadar zmanda aldı arkadşnzı bu sonucu? Saç için su derken? o nasl bi şey ?
Benim oda arkadaşıminda saçı aynen öyle önce şampuan almadı saç uzatma yağı aldı bir de keratin maskesi kullandı saçına saçı o kadar kötü idi ki anlatamam ve aynı sahte bebeklerin saçı oynadıkca birbirine girer naylon gibi bir degisik olur ya aynı öyle idi daha kötü hatta. Baktı bu ürünler iyi geliyor boyalı saçlar icin şampuan saç kremi hepsini aldim saçlarına dokunmaya doyamıyo bu günleri görecek miyim diyor saçları cok kötü olduğu icin uçları kendi kendine kopuyordü o işten de kurtuldu ama yaklaşık bir aydan fazla oldu bakım yapiyor ve benim eski doa şampuanı kullanıyordu simdi boyalı saçlar icin doa kullanıyor bir de saç icin bir su yaptık ona o da cok iyi geldi
Kızlarrr Burda okuduğm herkes memnundu bu ürünlerden ben de aldım shea butter, coconut butter ve şampuanını, ikidir deniyorum saçlarım sertleşti ve acaip sönükleşti sanki.. Şu sinemakili kürle zytinyağlı bakımı yaptğmda yumuşack ve ışıl ışıl oluyodu saçlarm ama bu halini hiç sevmedm Üretici firmayla da iletşme geçtm 5-6 kez daha yapın memnun kalmazsanz iade alırz dediler ama çok ümitlydm ben bu ürünlerden böyle benm gibi başta istediğ sonucu elde edemeyp denedikçe saçları güzelleşen var mıı yksa ben boşa mu hayal kuruyorum?? Bu arada saçlarm oryalden yandı onu da belirtym
bende HAFİF kokulardan hoşlanan biri olarak yorumunu dikkate alıcam tsş. ederim .Canım.
Saçların yanık olduğunu belirtmişsin, bundan önce silikonlu şampuan ve krem mi kullanıyordun? Doa dan önce kullandığın ürünler silikonluysa doa nın verdiği kayganlık ve yumuşaklık yeterli gelmemiş olabilir. Silikonlar saçta önce kayganlık ve yumuşaklık hissi bırakıyorlar. Birden doğal şampuana geçtiysen saçına bir alışma süreci tanımalısın. Ama silikonların verdiği yapay kayganlığı beklememelisin bu hiçbir zaman olmaz. Uzun vadede yararını göreceğini düşünüyorum
hanımeli pafümü için mesaj atalım hepimiz diyeceğim ama bu aralar mesajlara geri dönmüyorlar azıcık sinirleniyorum bu duruma.
japon kirazı aldık ama bana göre çokk ağır o koku sevmedim kullanamam hiç, bazla parfüm yapma işini merak ettim ben nasıl olacak o iş?
hanımeli parfümünü yapsak olmaz mı kendimiz?
Silikonluymştur kesin, gliss kullanıyodm.. O bitmişti burda yazılanları okuyunca bunu alıyım dedim, doğal sonuçta diye.. Sadece şampuan değil ki, yağlardan sonra da sertleşti saçlarım normalde badem yağı ile bakım yapıyordm ve yumuşacık oluyordu bunlarda onu daha fazla bekliyodum açıkçası.. Belki de dediğnz gibi alışmasını sağlamam gerek biraz, az önce de karbonat kattım biraz şampuana burda bi yerde okumuştum yine saçta kalan silikonu alıyomş.. Ben faydasını görmek istyrm açıkçası bu ürünlerin, herkese öyle iyi gelmiş ki
Silikonluymştur kesin, gliss kullanıyodm.. O bitmişti burda yazılanları okuyunca bunu alıyım dedim, doğal sonuçta diye.. Sadece şampuan değil ki, yağlardan sonra da sertleşti saçlarım normalde badem yağı ile bakım yapıyordm ve yumuşacık oluyordu bunlarda onu daha fazla bekliyodum açıkçası.. Belki de dediğnz gibi alışmasını sağlamam gerek biraz, az önce de karbonat kattım biraz şampuana burda bi yerde okumuştum yine saçta kalan silikonu alıyomş.. Ben faydasını görmek istyrm açıkçası bu ürünlerin, herkese öyle iyi gelmiş ki