kızlar bu argan yağı ne kadar sürede etki eder acaba? ben 1 haftadır düzünli kullanıyoruma ama bir etkisini göremedim.
sivilcelerim için ısırgan sabunuyla yıkayıp üzerine argan yağı sürüyorum sabah akşam ama bir gelişme göremedim.
uzun süre kullanıp değişim gören var mı acaba?
benimde argan yağım 14 şubatta geldi o günden itibaren hem sabah hem akşam uyguluyorum yüzüme ama hala bir faydasını göremedim. acaba cilt tipimden mi kaynaklanıyor? yinede bir değişiklik olursa bildiririm
Nasıl bir fayda bekliyordunuz ki sukut-u hayale uğradınız? Argan yağının diğer yağlardan tek farkı içeriğindeki e vitamini oranının diğer yağlara göre daha fazla olması buna ek olarak cilt tarafından daha rahat emildiği için iyi nemlendirmesi, bunun dışında bir özelliği yok... Reklamlara aldanmayın...
argan yağı için ciltteki lekeleri götürüyor diye almıştım bende ama malesef öyle bir etkisini göremedim.çok iyi nemlendiriyor belki ilerleyen zamanlarda cildi yeniler ama şu aşamada nemlendirme dışında bir etkisini göremedim.
Görmen gereken etkiyi görmüşsün canım, bundan öte bir şey bekleme... Öyle bir reklam yaptılar ki her derde deva gibi, haliyle insanların beklentisi artıyor değil mi
aynen reklamlardan dolayı mucizevi etki bekler olduk...bende siparş verdm ve bekliorum.sadece hiçbişi kullanmamaktan iyidr die düşünüyorum.cildim karma ve yağlıya dönük yapıya sahip olduğu içn yüzüme sürmeyi düşünmüyorum..sırf lekeler içn yüzümü yağlayamam :) bu bana saçma geliyor. kuru cilde sahip olanlar kullanablr bence. en iyisi doğal gülsuyu ile yüzü toniklemekbence bunu ihmal etmeyn..
Benim cildimde karma ben sürüyorum yüzüme yağlanma etkisi normal bir kreme göre daha az ben bu yüzden çok sevdim ama leke konusunda bir etki sağlayacağını hiç sanmıyorum açıkçası... Gül suyunun kokusuna dayanabilsem kullanacağım ama
ya niye öyle diyorsun miss gibi kokuyor :)))
Ben de gül suyu ile toniklemeyi çok seviyordum. Eczacı "yüzünü daha da kurutmaya çalışıyorsun galiba" diye hafiften azarlamıştı beni, bir daha kullanma dedi. Kurutma gibi bir etkisi yok ama değil mi ben farketmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?